Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

Spróbuj sam naprawić,nawet jak zepsujesz to do lakiernika zawsze zdążysz oddać.

Pokaż na forum to coś doradzimy. Ja jestem mistrzem zaprawek ;)

Tak na serio to kiedyś kupiłem sobie bmw za 1800 nadgryzione już czasem na dojazdy do pracy. No i na nim ćwiczyłem swoje umiejętności blacharskie (czyli żadne :) ) A że to był zwykły czerwony lakier to nawet mi ładnie to wszystko wyszło.

"Dodatkowo każdy kto we własnym zakresie demontuje części z pojazdu naraża się na karę od 10 do 300 tyś zł, którą może wymierzyć nam Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska."
To jest ekologia, chcesz sprzedać reflektor czy tam luterko z samochodu, które nadaje się jeszcze do użytku, to dostaniesz karę.. Bardziej ekologicznie jest wyprodukowanie nowej części, a już najlepiej nowy samochód.
Chyba za moją budę legacy nie dostanę nic.. Mam już dosyć szukania i probowania załatwienia czegoś. Deklarują się że wezmą, auto, potem nie odpisują, nie odbierają telefonu..
Na jednej stacji demontażu chcą odemnie 200pln, na innej nie dają nic..  i chyba tam zostawie te auto.
Miało być eldorado, a wyszło jak zwykle :D

Mam już dosyć szukania i probowania załatwienia czegoś.

Nie poddawaj się. Jeśli masz gdzie złożyć - daj ogłoszenia i niech czeka. Wszystko znajdzie swojego amatora.

Kiedyś sprzedawałem lutniczy instrument na którym już nie miałem ochoty grać. Nowy to koszt około 12k, ja chciałem 6k i też miałem telefony, nawet kilka osób przyjechało, grało, ale że za drogo itd ... aż po około 10 miesiącach gość zadzwonił, zapytał o szczegóły techniczne i kazał sobie wysłać - bez zbędnego pitolenia :) (można, można)

Gdyby to był Vag, to podejrzewam że nie musiałbym nawet ogłoszenia dawać żeby auto sprzedać..
Narazie mam ofertę na 1000pln, do rana mam dać odpowiedź, raczej się zgodzę, nie ma co kombinować. Chce mieć problem z głowy.
Raz się ma hajs raz się nie ma :D ważne że Lanos jest, i dobrze rokuje. Jedynie wtryski będę chciał sobie zatrzymać, chociaż ciężko będzie..

W obudowie tak się wydaje, ale bez niej to strasznie mała kamerka jest. Sprawia takie wrażenie, bo nie ma klasycznej konstrukcji jak typowe kamery sportowe. Stąd potrzeba montażu na boku, ale wybrałem ją głównie dlatego, że ma spory czas pracy na baterii względem chińczyków w tym zakresie cenowym.

Matowa, jak się będzie czyścić? Nie wiem, powiem Ci jak będę czyścić. Wyższych prędkościach mówisz? Zdefiniuj, bo nie ma opcji żebym tym tam gdzie będę jeździć poruszał się więcej jak 100, raz bo nie bardzo jest gdzie, a dwa, to tyle ze mną nie pojedzie coś czuje :D

Go pro które jest mniejsze czuć już przy ok 60-70 jak jest zamontowane z boku czy na górze

Zależy od motocykla. Na wielu sprzętach z owiewką szyby są tak ustawione, że wieje dopiero powyżej wysokości wizjera kasku.  U mnie w CBF'ie nie czuć jak zamontujesz z boku, u ojca w afryce też nie, na transalpie i varadero też nie miałem z tym problemu. Wiadomo, to raczej sprzęty z dużymi szybami, ale fakt jest taki, że nie zawsze kamera na kasku jest problemem.

Edytowane przez wojciechu15

Ja nawet nie mam mieszanych. Zwyczajnie mi się nie podoba. Może z czasem mi się opatrzy, ale w stosunku do 3gen która baaaardzo mi się podoba szczególnie w kombi, tutaj jest nieciekawie, też szczególnie w kombi. Te połączone światła z tyłu to jakiś dramat jak dla mnie. We wnętrzu wprawdzie ładna kierownica, ale zamiast klasycznego kokpitu z ładnie wkomponowanym ekranem musieli przywalić tablet na pół deski, jak by to było coś fajnego, że ma się wystającą z dechy bryłę ekranu. O braku fizycznych pokręteł do sterowania wentylacją nie wspominając. 

EDIT:

@@Succubus,  Zadziorny? Zadziorna to jest cupra ST III gen,  nowe kombi jest bardziej ulane niż zadziorne. A hatchback to mi się bardziej kojarzy z okrągłym megane IV, niż z poprzednikiem. 

maxresdefault.jpg

EDIT2: Trochę napsioczyłem, ale szczerze żałuję, że po 3 gen która naprawdę mi się podobała poszli w tę stronę. To już octavia 4 mi się bardziej podoba od tego leona.

Edytowane przez wojciechu15

Pisałem o hatchbacku, bo kombi to mi się zupełnie nie podoba. Ale ja tak mam, że żadne kombi mi się nie podoba.

heroproductimage.resizedViewPort.scale.a

Z tego ujęcia fajnie wygląda. ojjj tam z drugiej strony - auto, jak auto, dziś wszystkie auta podobne do siebie.

Edytowane przez Succubus