Vieworld 2608 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 śląsk śląsk... przejeżdżam kilka razy w roku w drodze do Tatr... ...a z sesją "pro" może być problem, po prostu nie mam na to czasu od dłuższego czasu by robić cokolwiek dla siebie, ale jak już Julkę trochę zmoduję (delikatna sprawa) + położę ceramikę to wtedy zdjęcia pewnie zrobię Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Jakbys chcial kontakt do mojego detailera to dawaj znac Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 5 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Czarna dostała nowy olej i filtry to i podjechałem ją spłukać. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/6c34ec18f0c7e364572a59d32c48c20b.jpg 12 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 a się lśni tylko większych kółek odczuwam potrzebę założenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Jakbys chcial kontakt do mojego detailera to dawaj znac Pewnie piaseczno? ja poki co nic nie klade bo wtedy nie przyczepie na to zadnej folii ani elementow (nakladek) carbonowych. Wiec poki nie odloze na to. To nie klade ceramiki lub uncr ktory poki co super sie trzyma na fordzie.. --- No i dupcia blada... Życie dziś mi powiedzialo ze nici z giuliettą... Trzeba szukac jakiegos uzywanego forda focusa lub uzywanej giulietty (ale tu tylko 150/170 wchodzi w grę po 2012r wiec z czyms do 40tys moze byc problem) by miec czym jezdzic. Ahhh! <wnerw> Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty bialyboski 5351 Napisano 6 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie zrozum mnie zle, no disrespect, ale Ty to taki drugi Czesio sie robisz.... SSD kupisz, napalasz sie i tak dalej, ale kiedys tam bo planujesz. Karte graficzna planujesz kupic przynajmniej od mojej rejestracji na BMK, albo i wczesniej. Najpierw czekasz na 780ti, pozniej 980ti, teraz ciul juz wie. O Twoim mocno customowym i rozbudowanym LC soon to juz w ogole mizna ksiazke napisac... Alfe tez kupujesz myslami. Baaa juz ja nawet oddales do detailingu, polozyles ceramike itd., a wyszlo jak zawsze, czyli "soon". Ja rozumiem wszystko, ale polowa Twoich postow to tylko jakies plany i pitu pitu o teczy i jednorozcach. Fajnie, ale mimo, ze pierwsze lata czytalo sie to z podziwem (fajnie jak komus sie powodzi, bije brawa na stojaco), to teraz robisz sie conajmniej pozerem. W moich oczach, twarz straciles juz dawno. Ciagle planowanie i budowanie jakiegos odleglego "domku na drzewie" uwlacza juz Twojej wiarygodnosci. Zakladaj temat "co Ci sie dzisiaj przysnilo" albo "jak mocno dzisiaj bujam w oblokach" bo to juz sie powoli robi nudne, ciagle czytanie o Twoich planach. Trzymaj sie bardziej rzeczywistosci i faktow. Just sayin... Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez bialyboski 17 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 http://i.imgur.com/9yvjUDQl.jpg 15 Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 --- No i dupcia blada... Życie dziś mi powiedzialo ze nici z giuliettą... Trzeba szukac jakiegos uzywanego forda focusa lub uzywanej giulietty (ale tu tylko 150/170 wchodzi w grę po 2012r wiec z czyms do 40tys moze byc problem) by miec czym jezdzic. Ahhh! <wnerw> Myślałem że Ty nią już z salonu wyjechałeś, nawet chciałem Ci podrzucić namiary na znajomego od detailingu w Wawie, ale widać ze Ty taki cwaniaczek cudaczek jesteś, uuuu Giulietta już jest, 1750turbosrurbo sraty pierdaty, welurowe dywaniki i dojazdówka 17" a tu ciul ! Okazuje się, że to był mokry sen 13nasto latki po kupnie bravo girl w 99 roku Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Panowie, Nie chciałbym zobaczyć zaraz 5 stron spamu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 @dodo Mietka sobie sprawiłeś? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 @dodo, więcej fot tego bolidu proszę Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Auto służbowe, nie jestem właścicielem. To zwykła A180 z dosłownie paroma dodatkami. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wie ktoś czy w skrzyni dwusprzeglowej muszę zmieniać biegi ? Chyba wiecie o co mi chodzi tzw ze jest tryb w którym muszę i nie muszę. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Kiera chociaż po prawidłowej stronie. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Mietka sobie sprawiłeś? Jestem ledwo ponad rok w Polsce, nie ustabilizowałem wszystkiego na tyle aby porywać się na zakup przyjemności za takie kwoty. Moje auto to ciągle 8 letnie Clio ale co raz bardziej widzę potrzebę zmiany na coś lepszego/większego/szybszego/bezpieczniejszego. Chyba wiecie o co mi chodzi Staram się ale nie, nie wiem o co Ci chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Przyjdzie i czas na auto,są rzeczy ważne i ważniejsze. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 ,są rzeczy ważne i ważniejsze. Dokładnie. Jak już coś kupię (w sensie zapłacę i obiorę) na pewno Was poinformuję 3 Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wie ktoś czy w skrzyni dwusprzeglowej muszę zmieniać biegi ? Chyba wiecie o co mi chodzi tzw ze jest tryb w którym muszę i nie muszę. w trybie "muszę" musisz sam zmieniać biegi a w trybie "nie muszę" automat robi to za Ciebie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14016 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 W dużym skrócie jest skrzynia manualna w której sam zmieniasz biegi oraz skrzynia automatyczna która robi to automatycznie i moze posiadać dodatkowo tryb sekwencyjny 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie zrozum mnie zle, no disrespect, ale Ty to taki drugi Czesio sie robisz..... W skrocie... Dzis przez rodzine musialem napisac pismo z prosba o zwrot 5% zaliczki I troche funduszy wycofac na to... Wiec nie wiem kto to czesio ale zycie sie dzis troche przewrocilo drugimi nogami. To samo leasing na firme odpada... I nie bede turaj wchodzil w szczegoly. Jednoczesnie dzis postanowilem ze w ciagu 2-3 lat wyjezdzam tam gdzie moalem od zawsze czyli nowa zelandia, szwajcaria lub włochy czyli tam fdzie mnie zapraszano kilka razy za praca ale to jeszcze nie ten czas ze moge stad wyjechac. Troche spraw mnie trzyma. Komputer.. Ssd.. projekt stanal bo w pracy siedze po 10-12h przy grafice i komputer w domu wlaczam na godzine.. Gdy wyjade to komputer bedzie musial byc do tego czasu na ssd i grafice... Projekt wstrzymalem bo jednak nie musialem przechodzic jeszcze na freelancerke i animacje.. Wiec kolko sie zamyka.. Poki co bo nie widze sensu kupowac juz dzis zaleglych ssd i grafiki skoro nie bede z tego korzystac.. Jedynie ram ostatnio dokupilem kolejne 16gb. Mam dzis okropny dzien i mam w nosie co myslisz. Moge byc czesiem a Ty mozesz byc Herkulesem. Mam to w nosie. Do listopada auto musze zakupic i tak. Dzisiejszy "interes" powoduje ze musze wziac kredyt prywatny i auto do 50.000 szukam... Po wakacjach mam nadzieje zobaczyc jakies oferty ciekawego, poki co dzis znalazlem 2 oferty z ciekawym wyposazeniem: http://otomoto.pl/en/oferta/alfa-romeo-giulietta-salon-pl-gwarancja-12-m-c-ID6ytPwb.html http://otomoto.pl/oferta/citroen-ds4-1-6-thp-200-krajowy-serwis-w-aso-bezwypadkowy-gwarancja-ID6yqUvf.html I jest mi kurna cholernie zle ze musialem z tamtego zamowienia zrezygnowac. A wczoraj w nocy dzwonilem do Kosowa w sprawie tych elementow karbonowych ze zrobieniem ich customowych z akcentami czerwieni i logo vieworld... Niestety zycie jest nieprzewidywalne. Ahh! Ide po whisky. Dobranoc! Myślałem że Ty nią już z salonu wyjechałeś Czytaj ze zrozumieniem. Pisalem ze odbior w pazdzierniku. Jednak ktorego uzywanego auta bym nie mial i nawet jesli nie bedzie to giulietta a ds4 lub focus st (powrot do korzeni) to ja tu jeszcze wroce po zwrot zaufania.. Gdy sie tylko sprawy finansowo-rodzinne naprawia. Tak czy siak bedzie dobrze. Jak zawsze. Peace! Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_B5S6xda8zp2sGi3ZshRvVmIjszljhjCD.gif 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie wiem ile miałem lat, 5?8? Szedłem z Pedre miastem i zacząłem ciągnąc go za nogawkę aby wejść do sklepu i pooglądać zabawki ("Kasia" sklep z zabawkami, mieli wszystko Game Boy i inne zabawki czy elektronikę z eksportu - raj) - Tato, Tato wejdźmy!! - Po co chcesz tam wejść? - Pooglądać zabawki - To sklep tam się kupuje, nie ogląda. Masz pieniądze? - Nie... - Nie mamy więc po co wchodzić. 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Czyli "wstępnie zamówiona" klasyka Można życzyć tylko szybkiego naprostowania problemów. Samochód to drugorzędna sprawa, ale na przyszłość fejmy lepiej robić jak się już coś będzie miało i mogło na to nawet nasrać bo to własność Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Silver Fox 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty SKEEPER 16089 Napisano 6 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 ..a mnie się czepiali, że to ja określiłem potrzebę, że to ja negocjowałem z szefem, że to ja uczyłem się o urządzeniach wielofunkcyjnych, żeby wybrać najbardziej mi odpowiadające, że to ja zamówiłem, że to ja pojechałem osobiście i prywatnym samochodem po jego odbiór, że to ja osobiście i prywatnym samochodem przywiozłem urządzenie do pracy, że to ja rozpakowałem i zainstalowałem tak, żeby wszyscy w biurze mogli korzystać, że to ja zrobiłem real foto i wstawiłem na forum, a nie ukradłem z internetu......ale to wszystko było mało ważne, bo przecież drukarka jest mojego pracodawcy, a nie moja prywatna. Kornela też została zjechana za samochód, którzy kupili jej rodzice.....ale mało ważne było wtedy, że była z nimi przy zakupie, że to jej rodzice, a nie znajomi i że ona też będzie nim jeździć...i że zrobiła i wstawiła zdjęcie na forum, a nie ściągnęła z sieci. W 2001 roku, moi rodzice pojechali do salonu kupić nowego Golfa IV - ja wtedy cieszyłem się chyba bardziej niż oni, a na dzielni byłem królem. Dając repa komuś można było w ten sposób po prostu cieszyć się razem z tą osobą, która sobie coś kupiła i się tym pochwaliła. Rosnąca liczba trolli sprawiła, że zacząłem się baczniej temu przyglądać i większość wpisów, które zawierają zdjęcia z neta, albo w których jest tylko napisane, że coś tam sobie ktoś kupili, po prostu omijam. W obliczu takich zachowań bardziej wartościowe stało się dla mnie real foto kupionych gwoździ w castoramie, niż zdjęcie ściągnięte z neta, przedstawiające nawet najbardziej wydajny komp na świecie. 12 Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Po pierwszym od nowości (14 lat znaczy się) ręcznym myciu. Jak na mycie w wersji "bieda" nie ma tragedii. Szkoda jedynie, że brązowe kropki które uważałem za przylepiony brud, okazały się ogniskami korozji. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts