PatrykT 6221 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 To powiem Ci jeszcze lepiej. W aucie luz tłok-tuleja jest na tyle duży że bardzo często wystarczy wymiana samych pierścieni + honowanie tulei 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Silnik i tak muszę kiedyś wymienić tylko wcześniej podłogę z tyłu zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty PatrykT 6221 Napisano 3 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/01/2c563c86f2dd4f32749abdb20f8fca12.jpg 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Robimy glebe, póki co przód na gwincie. Chyba będzie niżej. http://i.imgur.com/5FtQY4S.jpg 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Jeszcze muszę opchnąć moją turbo Sienę i trochę kaski przybędzie na poczet nowego pojazdu, szkoda tylko, że blokuje mnie jazda na uczelnię - muszę najpierw kupić nowe żeby sprzedać Sienę Swoją drogą jakby ktoś szukał taniego w zakupie i eksploatacji auta to polecam, tanio się jeździ, nie psuje się, a jak już to części za śmieszne pieniądze - jestem drugim właścicielem, a wcześniej jeździł nią od nowości nasz znajomy, który mocną o nią dbał. Silnik może nie najwyższych lotów (1,2 75KM +LPG), ale do miasta w sam raz To tak informacyjnie, jak nikt znajomy się po nią nie zgłosi to wrzucę ogłoszenie w odpowiednie miejsce. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Johny3 Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jak myslicie co bedzie mniej awaryjne i lepsze dla nowego kierowcy Toyota Celica czy Audi s3? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ktorekolwiek byleby dobrze serwisowane S3 bedzie fajniej jechac Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BIGPUN 12628 Napisano 3 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 wolałbym tym z prawej... http://i.imgur.com/boyQjP5.jpg 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Jak myslicie co bedzie mniej awaryjne i lepsze dla nowego kierowcy Toyota Celica czy Audi s3? Dla nowego kierowcy auto nie powinno mieć jak najwięcej pod maską, tylko powinno prowadzić się jak najlepiej i być jak najtańsze w eksploatacji Bigi, masz dziurawy garaż - śniegu Ci na dach Volvo nasypało Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Klikacz 3 Cytuj Link to post Share on other sites
QubaKpl 1842 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Jak myslicie co bedzie mniej awaryjne i lepsze dla nowego kierowcy Toyota Celica czy Audi s3? Mam Celice(7gen) jak będziesz miał jakieś pytania to pisz Edytowane 3 Stycznia 2015 przez QubaKpl Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dla nowego kierowcy auto nie powinno mieć jak najwięcej pod maską, tylko powinno prowadzić się jak najlepiej i być jak najtańsze w eksploatacji oraz tanie ubezpieczenie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 wolałbym tym z prawej... + Oczywiście za Volvo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 oraz tanie ubezpieczenie + Nie wiem skąd to przekonanie panuje wśród kierowców po prawku. "Zdałem prawko, to mogę jeździć teraz 700km Challengerem". No nie bardzo Z resztą jak dotąd pierwszy śnieg skutecznie pokazał niektórym świeżym kierowcom, że przyroda panuje nad człowiekiem, a nie człowiek nad nią Instruktorzy uczą jak zdać egzamin, a nie jak jeździć na co dzień, taka prawda. Najlepiej na start kupić coś taniego, słabszego, bo jak się rozbije (błędy młodości ) to nie będzie żalu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Oczywiście za Volvo jakżeby inaczej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dla nowego kierowcy S3? Powodzenia chłopaku Chyba nie żal Ci kasy na benzynę A jak Ci żal na benzynę to już mi szkoda tego auta Tak serio - potrenuj trochę na czymś słabszym na początek. Jestem ciekaw czy będziesz w stanie wyjść z niektórych trudnych sytuacji zaraz po zdaniu prawa jazdy a wiem że mając auto które ma te 200+ rumaków nie da się jechać wolno - po prostu nie da i tyle, czy to deszcz czy słońce... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mysle, ze to jego sprawa, jak chce sie uczyc na mocnym aucie to czemu nie? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mysle, ze to jego sprawa właśnie nie do końca, pamiętaj o innych użytkownikach dróg Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Trzeba miec troche oleju w glowie, ale on chyba sam wie najlepiej ile tego oleju posiada Wszakze to nie krolik zeby ten argument poruszac Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Mysle, ze to jego sprawa, jak chce sie uczyc na mocnym aucie to czemu nie? Nikt mu nie zabrania, ale na drodze przecież nie jesteś sam Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Klikacz Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ile tego oleju posiada Dowie się wyjmując bagnecik Cytuj Link to post Share on other sites
B o r o 389 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie mówię, że jestem perfekcyjnym kierowcą, ale moj pierwszy samochod, to wlasnie E36 (190 rumakow ) i w codziennej jeździe często widzę dużo innych osób sprawiajacych więcej niebezpieczeństa niż ja. Popełniłem już kilka błędów, ale tylko jeden z nich był spowodowany brakiem oleju w głowie. A śmiesznie się składa, bo wczoraj dolałem litr oleju... ale nie do głowy Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe ile z tych 190ciu rumaków zostało pod machą po kilkunastu latach ... Wystarczy mieć równo pod kopułą i można nawet Koenigsegga mieć na pierwsze auto, jeśli da się radę takowego utrzymać . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez krzesuo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
B o r o 389 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Większość ich jeszcze jest jeśli da się radę takowego utrzymać . ... i siebie czasem powstrzymać, przed zrobieniem czegoś głupiego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie auto to jak para butów, maja być wygodne i pomagać mi się przemieszczać z A do B bez większych zmartwień. //e Sprostowanie Wiem, ze często wklejam zdjęcia dość drogich aut którymi jeżdżę. Po raz kolejny powtarzam, ze te auta nie są moje. W ciągu następnych miesięcy kupie swój pierwszy samochód, uwierzcie, ze nie będzie to nic drogiego i ekscytującego. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez dodo 5 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wystarczy mieć równo pod kopułą i można nawet Koenigsegga mieć na pierwsze auto Zielony listek na takim aucie? . Równo pod kopułą a co w chwili braku umiejętności poradzenia sobie w pewnych sytuacjach drogowych. Dla osoby, która nigdy nie prowadziła auta dłużej niż na kursie bo nie miała warunków pierwsze auto powinno być imo uniwersalne, bez szaleństw i kosmiczną mocą pod butem. Niech pojeździ rok, złapie większe obycie w ruchu i to jak pojazd potrafi się zachowywać w różnych warunkach... wtedy zaś pomyśli o kupnie czegoś pod siebie. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts