Krzysko 2571 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Oddaj reflektory do regeneracji bo tymi żarówkami tylko gorzej wypalisz odbłyśniki i kostki. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 16 minut temu, AudiAWX napisał: Maja 65 W zamiast 55 W i świecą sporo lepiej niż te wszystkie H7 +1000%. Ciekawe czy instalacja elektryczna oraz sam reflektor to wytrzymają i czy nie będziesz oślepiał innych. Masz z tym jakieś doświadczenie czy naczytałeś się mądrości w internetach Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Pany, ale mi się nic nie pali, tylko świeci po ludzku.Oslepiac nie oślepia, bo mam swój wózek i ustawiam niżej niż prawo nakazuje.A ogólnie to złościło mnie w H7 że 3 miechy, pół roku i śmieć w tych autach gdzie nie mam dziennych.Taki urok jak silnik startuje na mijania. A i takie tylko tam gdzie soczewka. Z fizyki starodawnej, bo nie wiem jaka dzisiejsza, wychodzi mi że w zwykłym reflektorze może być... nawet gorzej, bo żarnik jest wyżej o milimetr niż w H7.Czyli jak by nie patrzeć będzie świecić bliżej a szerzej.Ta wiem, lepiej ledy założyć...U mnie często mgła więc ledy i zenony nie mają racji bytu. Tylko H18 i halogeny przy samym asfalcie. Szkoda że nie mogę wam pokazać mojej byłej A4 B6, miałem tam władowane bixenony z A6 C6 i drogowe na 4 lampy...Sztos... Ale roboty było w UJ.No i wycieczka do Gwerty...Wszystkie badania przechodzę zawsze legalnie, więc chyba jest i było OK.Ale wjazd tym w mgłę... Masakra. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) VW: wymieniamy rozrząd przy 210kkm. Tymczasem rolka przy 97kkm: no siema Napinacz wcale nie lepszy, też rzegota xD Edytowane 13 Stycznia przez Krzysko Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Ina Romania i będzie cały silnik do wymiany. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) Rolki SKF, napinacz Gates, pompa wody INA. Zamówiłem Conti (również z napinaczem Gates ale ze zmienionym łożyskiem) ale kolega stwierdził, że założymy oryginał bo się naczytał gdzieś na forach, że Gates wadliwy. Pojechał, kupił, otwieram a tam rolki INA, pompa INA, jedynie napinacz Litens. Także może tak być xD Edytowane 13 Stycznia przez Krzysko Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Jak Ina Canada to zakładaj śmiało. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Ja tam nie będę patrzył czy Kanada czy inne Niemcy. Klient chce to, to zakładam. Sam się oczytał w internetach i sam się nie mógł zdecydować, stwierdził, że kupi oryginał, i mam założyć oryginał. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
FozzY 35 Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Za 2 dni urodziny a samochód postanowił spłatać mi figla... Uruchamiam rano i od startu dźwięk pracy silnika wydawał sie podejrzany ale spieszyłem sie do pracy. Po powrocie patrzę a tu (prawdopdobnie) z osłony rozrządu olej kapie na katalizator... Tak wiec wydatek jak znalazl 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Chevrolet Cruze. Widział ktoś coś takiego? I co to może być?Jest na desce przy przedniej szybie od strony pasażera... Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Coś musiało być dokładane bo oryginał to to nie jest. Po nitce do kłębka. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Nie chce mi się pruć dechy. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Ale po co pruć deskę, zerknij pod schowek u pasażera. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Już wiem. "W Danii to służy do poruszaniu się po autostradzie bez opłat. I chyba jako parkomat." No i chyba koniec skoduni. Młody, gniewny w Bmw ją wykończył. Chociaż może dla draki powalczę o naprawę na cacy. Za coś w końcu zdzierają AC i OC. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego 2 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego W dniu 28.01.2024 o 15:06, AudiAWX napisał: Chociaż może dla draki powalczę o naprawę na cacy. Tu raczej nie ma opcji na naprawę z ubezpieczenia . Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Wiem. Ale ja to ja, już mam wycenę, i brak szkody całkowitej. Na razie 5300 do manewrów na faktury. Bedzie żyć drugi raz. Tylko jak to w życiu, bmke obróciło i jeszcze trzasnęła w tył, lampa pękła i zderzak porysowany no i to już muszę sam za swoje ogarnąć. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Nie ma szkody całkowitej to jeszcze powinno być pole do popisu przy negocjacjach . Ale na takie szkody to ciut mało 5300 . Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego https://korsokolbuszowskie.pl/wiadomosci/30-latek-z-powiatu-kolbuszowskiego-uciekal-przed-policja-bo-chcial-sie-poczuc-jak-w-grze-komputerowej-uszkodzil-dwa-radiowozy/MsPrNCRsgca0CBmBV7K1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Kategoria zakup auta w Polsce na umowę na Niemca. https://www.facebook.com/share/p/9eX6KfrSSwaFSUfB/ 3 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 3 3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Ale prz ebau, aż się materiał wysypał z patelni, szkoda tylko tej kobiety w ciąży... https://bielskiedrogi.pl/18217-wypadek-na-dw941-w-ustroniu-mercedes-wbil-sie-pod-naczepe-kierowca-zginal-na-miejscu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts