dante2kx 1095 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jako wieloletni posiadacz czwórki jestem zobligowany do przydzielenia plusa. Jeszcze tylko ładna felga na lato i będzie git. Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Prawko zdane zacząłem więc szukać autka. Miał to być Seat Leon 1,6-1,8 benzyna. Nic jednak ciekawego nie udało się znaleźć, a że Siostry facet dał mi karnąć się jego Betką zmieniłem punk widzenia i zacząłem szukać modelu e46. Udało się dorwać fajną sztukę w sobotę i od tego czasu jestem posiadaczem BMW e46 2.0 143km 2003r w benzynce właśnie. Także jest to moje pierwsze wozidło. Dziś napadało tyle śniegu dobrze ze zaczął sypać jak pojechałem do wulkanizacji za oponami wziąłem zamiast letnich na których stała 17 ale zimówki i i tak dopadł mnie krawężnik tuż przy domu, ale cóż nauka nie pójdzie w las heh http://i1286.photobucket.com/albums/a620/grzesio82/20160227_165003_zps0qfbcung.jpg Tutaj fotka robiona w niedziele jeszcze na letnich zajechanych gumach. Będzie czas to się w weekendzik coś cyknie. Rady mile widziane bo widzę że zima to nie pora aby się tego auta uczyć :P :P Nie chciał bym stracić koła. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A co w tym takiego "grubego" ?Gólf jak gólf Może i masz rację,żyję jeszcze w czasach jak ja kupowałem Golfa i płaciłem za niego 25 koła. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 He he. 20000 to kiedyś dałem za Astra Classic 1.7 DTL. Fakt teraz za takie kasiory to się zaczyna od 150 konnych bryk. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Golfik 1.8 Turbo GTI 150km, fajna maszynka, nie powiem Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Można wiedzieć ile za takiego uturbionego w dobrym stanie sobie życzą? Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Dałem niecałe 8, opony zimowe w bdb stanie, do tego letnie alu (bodajże BBS rs77) w stanie również przyjemnym.Oczywiście gaz sekwencja, rok temu zakładana. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Auto fajne, ale łezka się kręci w oku, że zagazowane. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 O to przyjemnie, tym bardziej że już z gazem Tycha, w gazie to gorsze czy co? Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Oj tam, gaz po 1.60... ja tam się cieszę. Na gazie chodzi bardzo przyjemnie, 0 problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Od jakoś będzie dobrych 4 lat rozbijam się Suzuki Swift mk6 w wersji sport z roku 2007 Zdjęcia wstawię jak go kiedy dobrze umyję Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ale łezka się kręci w oku, że zagazowane. Bo? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Zawsze najbardziej na gaz narzekają Ci co go nie mieli lub na instalację porządną sknerowali. Wszystkie Pb miałem z gazem, ale sam montowałem. Mam już 3 on i dość, wracam do kuchenki przy najbliższej okazji. Wszystkie Pb/LPG razem wzięte nie zjadły tyle kasy co 3 ostatnie Diesle. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Golfik 1.8 Turbo GTI 150km, fajna maszynka, nie powiem Na pewno miał coś z tyłu przy klapie majstrowane, ale silnik za to spoko. Oby się nie psuł! I w sumie też niewiele dałeś, więc drobne niedociągnięcia można wybaczyć ;d Pilnuj rdzy Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 2016 rok a ludzie nadal hejtują lpg... Może żal, że inni jeżdżą za pół darmo, a wyznawcy benzyny płaczą przy dystrybutorze i liczą każdy kilometr? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Właśnie, jak to jest z nowymi instalacjami, dalej śmierdzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Krychu. 64 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Właśnie, jak to jest z nowymi instalacjami, dalej śmierdzi? nic nie śmierdzi na sekwencji tylko przy instalacji poprzedniej generacji tak nie kupiłbym auta już z założonym gazem, gaz najlepiej samemu założyć, bo przeważnie "sknerują" przy zakładaniu i są potem problemy z lipną instalacją, jak dobra instalacja to auto się tak samo zbiera jak na benzynie i zero problemów, a najwięcej ludzie się wypowiadają na temat gazu, którzy jeszcze go nigdy nie mieli, zrobiłem na sekwencji jakieś 40 tyś km i w tym czasie wymieniałem tylko filtry i "stroiłem", łączny koszt takiego przeglądu co 10 tyś km to 30zł.. Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Dziś nie chciało mi AUDI Q7 zjechać z lewego pasa... zastanawiałem się dlaczego jadąc takim autem boi się pogody, boi się przyspieszyć czy o co mu chodzi... przypadkiem dziś się też natknąłem na taki filmik więc już wiem dlaczego kierowca Audicy bał się nawet lekko oblodzonej drogi... Edytowane 1 Marca 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Właśnie, jak to jest z nowymi instalacjami, dalej śmierdzi? Dziwne pytanie. Mój tata jeździ na LPG od 2005 roku i od tamtego czasu nigdy nie było problemu z nieprzyjemnym zapachem. LPG śmierdzi, bo to zabezpieczenie, aby w razie konieczności można było wyczuć jego ulatnianie. Sam w sobie jest bezwonny i w powietrzu niewidoczny. Sam obecnie mam przejechane jakieś 85tys. km na tym paliwie i jestem z niego zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Bardziej chodziło mi o zapach spalin, wiem że do samego lpg dodaje się substancje wonne aby było go czuć. Pytanie raczej ze względu na to, ze zazwyczaj jak mija mnie ktoś z lpgbto czuć ten smrodek Cytuj Link to post Share on other sites
Krychu. 64 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Bardziej chodziło mi o zapach spalin, wiem że do samego lpg dodaje się substancje wonne aby było go czuć. Pytanie raczej ze względu na to, ze zazwyczaj jak mija mnie ktoś z lpgbto czuć ten smrodek http://i.imgur.com/7BsFDV5.gif Edytowane 1 Marca 2016 przez Krychu. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Krzychu nie swiruj, chodziło mi o to czy z nowych instalacji dalej tak obrzydliwie śmierdzą spaliny. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Widzę, że ładną burzę rozpętałem, więc wytłumaczę. Nie miałem absolutnie nic przeciwko LPG, dopóki nie jest to auto sportowe/usportowione. Inma sprawa, że przed chwilą sam stwierdziłem, że mój pogląd jest bez sensu. Z tego co mi wiadomo obecne instalacje ważą 62-67 kg (przy 60-litrowej butli), więc wpływ na właściwości jezdne raczej nie jest odczuwalny (a byłem pewny, że sama instalacja waży sporo więcej). W takim razie nie zostaje mi nic innego jak przeprosić i odwołać. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Teraz tylko myśleć o odświeżeniu środka w stylu GTI + oczywiście CA. Rozumiem, że przy CA najrozsądniejszym minimum jest ten 1000, myślicie, że za około 2000 da radę złożyć coś ciekawego? (używki wchodzą w grę). Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty keczu 476 Napisano 1 Marca 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 2016 rok a ludzie nadal hejtują lpg... Może żal, że inni jeżdżą za pół darmo, a wyznawcy benzyny płaczą przy dystrybutorze i liczą każdy kilometr? Mi zal tych co zalozyli LPG i hejtuja tych co jezdza na benzynie czyli paliwie pod jakie silnik zostal zaprojektowany w BENZYNOWYM aucie .To tacy co plakali przy dystrybutorach i liczyli kazdy kilometr. To tacy co nie stac ich na utrzymanie zakupionego auta, ale zamiast wybrac ekonomiczniejsze z mniejszym silnikiem wysrali sie z kasy na jakies bardziej "luksusowe" z wiekszym silnikiem bo co by sasiad powiedzial. Polska mentalnosc, ogolnie wschodnio europejska. Tylko tam gaz jest tak bardzo popularny. Zaraz napadna mnie wlasciciele kuchenek wiec nie bede tego wiecej komentowal. Pozdr. 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts