kampers 150 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Coś mi sieje na USB z PC no jest mini lag bo pik mam co jakis czas to mnie irytuje, co to może być ? Zmieniłem na laptopa nie ma tego.... ale sterowników nie instalowałem sama winda wykryła. Zmieniałem miejsca USB, kabel nic nie pomaga. Sterowniki starsze wgrałem też nie pomogły, i nie ma znaczenia czy film z pc czy muzyka z WWW. Edytowane 7 Kwietnia przez kampers Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Spróbuj zainstalować inną wersje sterowników Xmos z strony Aune. Oczywiście nie zapomnij odinstalować poprzednią. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Testowałem na kilku opcjach i nowym kablu USB i niestety lipa. Sterowniki zmieniłem na starsze i nowe itd. Dodatkowo puściłem przez optyka i to samo było. Zmieniłem zródło zasilania z innego gniazdka nie z listwy, odpiąłem wszystkie wtyki usb bez rezultatu. A tu jaja teraz przetestowałem w Edge i jest cisza to chrome cos zje... chyba w aktualizacji dlaczego nie zrobiłem tego w pierwszej kolejności I na nowo cieszy musyka Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Matko jedyno... Zaraz się okaże, że musisz adblocka wyłączyć albo coś xD Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 5 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca Kupilem s9c pro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Aune coś szaleje ostatnio.Ja posiadam wzmacniacz S17pro i całkiem sporo jakości wtłoczył do dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 6 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca A ja zauważyłem że w tym jest wyraźniejsza góra. Ale to był bardzo krótki test. No i jest coś mocniejszy albo moje słuchawki mają za niska impedancję. Właśnie po zakupie S9C widzialem ze jest S17. Teraz poczytam testy różnicowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts