kampers 150 Napisano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Dotarł do mnie Czy jest jakies oprogramowanie pod windowsa czy nie ma nic ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Gratki, bo naprawdę super sprzęt. Jeden z najlepszych z wzmacniaczy słuchawkowych jakie można było dostać w tej kwocie. No i wiadomo, trzeba posiadać odpowiednie słuchawki oraz niezgorszy słuch, z odpowiednimi preferencjami muzycznymi. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 29 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Testuje z Aune s6 pro Vs ASUS Xonar Essence STX II Z beyerdynamic dt 1770 pro i sennheiser gsp 600 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 29 Października 2023 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Testuje z Aune s6 pro Vs ASUS Xonar Essence STX II Z beyerdynamic dt 1770 pro i sennheiser gsp 600 I jak wrażenia ?Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 19:12, bleck55 napisał: I jak wrażenia ? Panie a wiec tak. Aune gra ciszej w obu przypadkach 2 zestawów, lecz dzwięk jest bardziej przejrzysty. gsp 600 mają wiecej basu lecz mniejszą scene w tonach srednich i wysokich, poprostu w dt 1770 pro usłyszałem więcej dzwieku jak GSP Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 6 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia (edytowane) Testy nastepnego Ten to w cenie 200 PLN dostałem z 2x 5m klotz mc2000 XLR Edytowane 6 Stycznia przez kampers Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia No to chyba mam juz kombo Da sie tutaj zrobic zbalansowany kabel i czy jest sens ? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Aune S6 Pro zamieniłeś na tego Xonara? 4 godziny temu, kampers napisał: Da sie tutaj zrobic zbalansowany kabel i czy jest sens ? Ten wzmacniacz nie na topologi zbalansowanej. Zwykły jack 6,3mm i słuchasz. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia Tak bo mi mniej miejsca zajmuje i dzwiek jest dla mnie zadowalajacy, ale ciagle szukam nowych dac testuje co znajde myślę też nad essence iii. Słuchawki teraz beyerdynamic t5p v2 dały mi już lepsza jakość dźwięku i basu. Możecie podesłać jeszcze coś ciekawego np do 4k pln za DAC bede szukal i testował:) Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Okolice 4.5K ,to można szukać Bursona ale Reference 3.Dostaniesz większego kopa w dynamice, no i przestrzeni. Miałem go sam kupować ale stwierdziwszy, że lepiej pierw wzmacniacz i DAC z osobna na R2R. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia Mytek Liberty 2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Burson lepszy. Mytek nie ma tez aż takiego dobrego wzmaka jak Burson ,którym w dodatku jest możliwość wymiany wzmacniaczy operacyjnych, a to potrafi zrobić już dużą różnicę. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Po wyborze Xonara zamiast Aune to ja bym się w ogóle zastanawiał, czy jest jakikolwiek sens Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Po wyborze Xonara zamiast Aune to ja bym się w ogóle zastanawiał, czy jest jakikolwiek sens Ja bym poprzestał na topingu dx3pro+ ... Przy takich wyborach to max maxow Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Aune wróci do mnie, bo nie przetestowalem na zbalansowanym, teraz mam inne sluchawki i musze kupić nowe kable. Poluje na nową sztuke s6 pro by potestowac na nowo trochę kupuje sprzedaje itd Edytowane 20 Stycznia przez kampers Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Jak będziesz chciał się ustatkować, to weź jeszcze pod uwagę Aune S9C.Gra bardziej muzykalnie od S6Pro i trochę lepiej. Kolejny świetny sprzęt z tej manufaktury w tej cenie. Zgrywa się ze sporą ilością słuchawek. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia No nowy s6 pro w drodze gdzie kable i jakie mam dokupic do Beyerdynamic T5p 2. gen ? Znalazłem taki kabel. Pisze że do t5 tylko czy to ma tak być ze np w aune podłącze pod 1 kanał XLR? Czy kabel powinien być 2x 3.5 mini jack na 2x XRL? Dobra zle sobie poczytałem XD Trzeba XLR 4pin na 2x 3.5mm mini jack Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Napisz do tego gościa.Robi dobre przewody https://forum.mp3store.pl/profile/17830-jimmi-dragon/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia Jest już powoli testuje i powiem ze T5P v2 z S6Pro to można zaakceptować bardzo jestem zaskoczony pozytywnie, czekam na kabelek XLR i dalej testy Ale dt 1770 pro dla mnie słabo grały przez 3.5mm na S6Pro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Obyś znalazł swojego króliczka, bo w pewnym momencie przestaniesz słuchać sprzętu, a zaczniesz muzyki. Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia Alesz to gra qurde a nie mam jeszcze XLR, włączyłem sobie youtube music no to szok !! Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego (edytowane) No to po XLR rozwala te słuchawki. Jestem mega zadowolony, ale nie zmienia to faktu że będę cos szukał i testował. No muszę mocniejsze słuchawki kupic Edytowane 2 Lutego przez kampers Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego W dniu 26.01.2024 o 21:49, kampers napisał: Alesz to gra qurde a nie mam jeszcze XLR, włączyłem sobie youtube music no to szok !! Lepiej przetestuj jak ten sprzęt sprawuje się jeżeli chodzi o słuchanie muzyki w kompresji bezstratnej. Ps. Zapodaj disco polo i powiedz jak słuchaweczki rypią basem Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego musze testowac na https://tidal.com/ Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca Forumowicze coś co da rade temu Aune. P5P2 są kozackie ale pasuje coś na wyższa impdencje do testów co polecacie ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts