Skocz do zawartości

Recommended Posts

Też ostatnio przeglądałem praktycznie wszystkie oferty i na cdkeys wychodzi ponad 140zł. Za pudełko z kolei trzeba dać te 160zł... A to jest trochę dużo bo znając życie gra będzie szybko spadać z ceny. Jedynie widzę na instant-gaming da się kupić poniżej 130zł

https://www.instant-gaming.com/en/782-buy-key-steam-deus-ex-mankind-divided/

Też ostatnio przeglądałem praktycznie wszystkie oferty i na cdkeys wychodzi ponad 140zł. Za pudełko z kolei trzeba dać te 160zł... A to jest trochę dużo bo znając życie gra będzie szybko spadać z ceny. Jedynie widzę na instant-gaming da się kupić poniżej 130zł

https://www.instant-gaming.com/en/782-buy-key-steam-deus-ex-mankind-divided/

Na Dark Souls 3 i GTA 5 to się przejechałem.Po premierze cena tych gier nie źle podskoczyła.

Mi jeszcze został zwykły Deus HR do wybicia acziwków bo w Director's Cut już wszystko jest od dłuższego czasu :P Zabawa była przednia i brakuje mi takich gier. Z Mankind Divided to sam nie wiem czy brać pre-order jak na razie i tak nie będę miał na czym tego odpalić  :cry:

Dużo by tu pisać ci co widzieli wiedzą. Ogólnie to "kupiłem" na allegro GTX 1080 przynajmniej tak mi się wydawało w cenie 2450 zł, wpłaciłem kasę i od tego czasu praktycznie zero kontaktu. Gościu mnie zbywa jakimiś tanimi tekstami ale szkoda robić syfu w temacie...

Wymagania

Minimalne

• System: Windows 7.1 SP1 lub wyższy (wymagana wersja 64-bit)
  • CPU: Intel Core i3-2100 lub odpowiednik AMD
  • RAM: 8 GB
  • Grafika: AMD Radeon HD 7870 (2GB) lub NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)
  • HDD/SSD: 45 GB

Zalecane

• System: Windows 10 64-bit
  • CPU: Intel Core i7-3770K lub AMD FX 8350 Wraith
  • RAM: 16 GB
  • Grafika: AMD Radeon RX 480 – 1920 x 1080 lub NVIDIA GTX 970 – 1920 x 1080
  • HDD/SSD: 55GB (łącznie z DLC)

Jak komuś zależy na fajnym pudełku to MM ma niezłą ofertę

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-pc-deus-ex-rozlam-ludzkosci-edycja-steelbook kusi :P

Oceny:

•    Destructoid - 8/10
•    EDGE 9/10
•    Eurogamer - Rekomendacja
•    Forbes - 8/10
•    Game Informer - 7/10
•    Gamespot - 8/10
•    GamesRadar+ - 4.5/5
•    GamingTrend - 85
•    Giant Bomb - 4/5
•    IGN 9.2/10
•    Metacritic - 84%
•    PCGamer - 88/100
•    Polygon - 8.5
•    Push Square - 7/10
•    Telegraph - 4/5

Zawartość Season Passa

• dwie fabularne misje: System Rift i A Criminal Past
  • Assault i Tactical Pack - zestaw dodatkowych typów broni i amunicji
  • 4 Praxis Kits - specjalne przedmioty, dzięki którym odblokujecie biowszczepy
  • 5000 Credits
  • 5 Breach Booster Packs i 20 Breach Chipsets - boostery i waluta do trybu Breach

Z wydaniem tej gry już wcześniej były cyrki, pamiętacie akcję z tym, że ilość preorderów decydowała o zawartości kolekcjonerki? Anulowali to jak się wiadro pomyj na nich po tym wylało. Mam nadzieję, że dzisiaj pogram bo wciąż czekam na swój kod.

No, jest kod, pobieram :)

Edytowane przez mabrothrax