drachenfeles 5499 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 na crossie mamy często combo sabaton, rammstain i nightwish do tego pojedyncze losowe covery w ramach uzupełnienia czasu, wówczas jest ogień zresztą spróbuj http://www.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to jest taki mój mix na treningi , ale to co na końcu to dane tylko dlatego że mi w uchu wpada https://www.youtube.com/watch?v=Jm-NHgGgie4&list=PLp0GurGx5kWTAT_w1PcIYQamzAFSyVd7n Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Macie jakieś dobre bity na trening? Znalazłem takie coś i daje mi niezłego kopa http://youtu.be/Boe4TrKXi6I?t=53s ps wiecie co to za buty w 4'37? Poszukaj OST-ów z Dragon Balla, Bleacha, Fairy Tail. Do tego muzyka z Rocky'ego i innych filmów. To rozciąganie na początku... Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Saiya-jin 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 boli mnie jak na to patrzę, biedne dzieci Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja brzuch robilem, na laweczce skosnej z 16kg kettlebellem w lapach, trzymanym na wysokosci klatki piersiowej. Albo z podrzucaniem 5kg pilki lekarskiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Bo ja wiem, czy takie biedne. Wyglądają na zadowolone. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 zapytaj ich za 10 lat jak im stawy zaczną wysiadać od takich rozgrzewek Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Są szykowani do zawodowego sportu. Który pod taką postacią jest zdrowy? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 nie no, każdy sport to zdrowie... zmarnowane, o tym właśnie mówię Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja brzuch robilem, na laweczce skosnej z 16kg kettlebellem w lapach, trzymanym na wysokosci klatki piersiowej. Albo z podrzucaniem 5kg pilki lekarskiej. Na laweczce to raczej nogi robiles a nie brzuch. Brzucha sie na laweczkach nie robi. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Rly? A to? http://mmo.pl/1401-3594-thickbox/lawka-rzymska-mh-l010-home.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jak ćwiczysz poprawnie, to ćwiczysz brzuch. Należy utrzymywać napięcie w brzuchu i zaokrąglić odcinek lędźwiowy pleców. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Trzeba pamietac zeby brzuch cwiczyc tak jak inne miesnie z obciazeniem. 8-12 powtorzen w serii mniej wiecej. Przynajmniej tak ludzie mowia i ja tez jestem tego zdania. Saiya Jin czy to ty w avatarze? Czy taka forma jest mozliwa bez soku? Zakladajac ze jest sie normalnym czlowiekiem ktory musi pracowac 10h dziennie i ma ograniczony budzet na jedzenie.. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez leto87 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 na taką formę składają się dwie rzeczy - masa mięśniowa - to się robi kilka lat, normalnie ok 4-5 nie będąc tzw zawodowcem, potem czeka cię trudniejsze zadanie mianowicie redukcja, tylko nie taka, co to się na wiosnę zmienia oponę zimową na letnią, tylko depresjogenne, ryjące beret i w wooj niezdrowe schodzenie <10% masy tłuszczowej, w przypadku tego awatara praktycznie do zera, wiąże się to z bardzo ścisłą dietą, odwodnieniem, regulacją gospodarką mineralną itp generalnie zabawa dla startujących zawodników, nie dla ludzi, "soczki" nie mają z tym wiele wspólnego, choć z nimi jest łatwiej na obu etapach tak dla przykładu forma zawodnika na 3 tygodnie przed startem w Mr Olympia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Gwink7_PMX0 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Trzeba pamietac zeby brzuch cwiczyc tak jak inne miesnie z obciazeniem. 8-12 powtorzen w serii mniej wiecej. Przynajmniej tak ludzie mowia i ja tez jestem tego zdania. Saiya Jin czy to ty w avatarze? Czy taka forma jest mozliwa bez soku? Zakladajac ze jest sie normalnym czlowiekiem ktory musi pracowac 10h dziennie i ma ograniczony budzet na jedzenie.. W avku mam gościa, który nazywa się Ryan Terry. Idealna sylwetka wg mnie. Moim zdaniem niemożliwe do osiągnięcia bez soku. Zwłaszcza, że on to zrobił w jakieś 3-4 lata i wygrał ostatnio z Robem Riches (który wpadł na testach antydopingowych jakiś czas temu). Myślę, że większość "naturali" z youtube'a, większość modeli fitness (a w zasadzie chyba wszyscy) to koksy. Tutaj masz jego fanpage albo profil na facebooku: https://www.facebook.com/pages/Ryan-Terry-Mister-International/112209628866656?ref=ts&fref=ts Wydaje się, że to bardzo fajny gość: Na zdjęciach jest sporo photoshopa. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 W kolarstwie i innych sportach sa koksy, a ma nie byc na silowni? Wolne zarty. Dlatego lepiej nie cwiczyc z aspiracjami, ze sie bedzie tak wygladac lub chocby podobnie. Poza tym nawet zawodowcy tak nie wygladaja jak na zawodach. Ich normalny wyglad to nie startowy, a pomiedzy startami jak nie sa zredukowani do 2% i nie sa masakrycznie odwodnieni oraz wysmarowani pasta do butow. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Akurat Terry wygląda cały rok mniej więcej tak samo. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Mozliwe. Wiekszosc kulturystow i modeli fitness wyglada caly rok mniej wiecej tak samo. Inaczej zaczynaja wygladac dopiero przed zawodami. Rly? A to? A bez laweczki z obciazeniem brzuszkow juz nie mozna robic? Edytowane 15 Stycznia 2014 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Stwierdziłeś, że brzucha nie robi się na ławeczkach: Brzucha sie na laweczkach nie robi.To Ci odpisałem, że można robić. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Co nie zmienia faktu ze chocby technika byla bezbledna czesc pracy i tak przejma nogi. Choc oczywiscie ta laweczka jeszcze nie jest taka zla. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Chciałbym zobaczyć jak nogi pomogą Ci w zgięciu tułowia i zrobieniu brzuszka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Śmiej się śmiej, mnie kiedyś przy robieniu brzuszków taki skurcz złapał w łydce, że nie widziałem co mam z nogą zrobić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Hehe. Rozbawiło mnie zwyczajnie jak kolega zgina plecy kolanem Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 zrób tak z 50 to zobaczysz Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Chciałbym zobaczyć jak nogi pomogą Ci w zgięciu tułowia i zrobieniu brzuszka Zginacze bioder pomagają. Zwłaszcza, jeśli wykonuje się to ćwiczenie niepoprawnie. Podobnie zresztą jest przy wznosie nóg w zwisie. Żeby ćwiczenie brzucha miało sens, to trzeba zrobić koci grzbiet. Przy ćwiczeniach leżących, dociskać odcinek lędźwiowy do ławki/podłogi. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts