Player1 1183 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja ważę się bardzo rzadko, bo i po co, ale ostatnio jak wszedłem na wagę to pokazało 69,4 (bez butów) w samych ciuchach na siłkę, a to o jakieś 3-4 kg poniżej mojej standardowej wagi (o ile ćwiczę). Nie wiem skąd ten spadek, tyram na siłce bez zmian, jeżeli chodzi o intensywność i objętość, jem (wydaje mi się) jak zawsze, a waga leci... chyba starość. Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Panowie W Warszawie gdzie najlepiej zapisać sie na siłownie by dostep był nielimitowany i by taki świeżak jak ja się tam odnalazł. najlepiej okolice centrum, wola, mokotów? z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 26 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 26 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Jak Chińczycy, to na pewno na kurczaku, ryżu i kreatynie xD. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 26 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Jak wszyscy ciężarowcy... Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 26 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 To są genetyczne freaki jakby nie patrzeć.. Grubo ponad miliard ludzi, w szkołach pewnie jest jakaś selekcja kto do czego ma predyspozycje.. Do takich zawodników nie masz startu.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Wszyscy zawodowi sportowcy, którzy osiągają wysoki światowy poziom muszą mieć predyspozycje do uprawiania danej dyscypliny niezależnie od włożonej w treningi pracy, diety, towaru itd. Te chinole ino, przynajmniej ta 3 na pierwszym planie, bardzo kulturystycznie zbudowane jak na ciężarowców, przecież im wygląd nie jest do niczego potrzebny. A z innej beczki, polecicie coś panowie na stawy? Od kilku tygodni dokuczają mi łokcie i stawy barkowe, swoim zwyczajem próbowałem to ignorować, ale najwyraźniej samo nie przejdzie, bo jest coraz gorzej. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Myślę że najlepiej sobie odpuścić ćwiczenia które te stawy najmocniej angażują. Na parę tygodni. A potem bardzo powoli do nich wracać. Nie wierzyłbym niczemu co można legalnie kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ja się w końcu wziąłem za montaż domowej siłowni. Na wjazd wjechała ławka prosta, stelarz do dipów/podciągania, maty pod to i na razie 2x30kg i 2x18kg hantle. Bez szału ale zawsze o tym marzyłem, trzeba tylko teraz ciężaru jeszcze podobierać 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Nie wierzyłbym niczemu co można legalnie kupić W sensie, że lipa i nie pomogą takie preparaty? Zachodzę właśnie w głowę, które ćwiczenie mogło przyczynić się do bólu stawów, bo ten sam FBW nawalam już od dłuższego czasu, jedyne nowe ćwiczenie, jakie ostatnio wprowadziłem to unoszenie nóg do drążka w zwisie, takie cuś: Swoją drogą bardzo zacne ćwiczenie, polecam wszystkim, dla których inne ćwiczenia na brzuch nie są wyzwaniem.... Odstawiłem już to ćwiczenie i zobaczę, czy będzie poprawa. Poza tym moje łokcie nie lubią się z wyciskaniem francuskim, i to tyle. Na inne ćwiczenia stawy nigdy wcześniej nie reagowały w ten sposób. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Suplementy napewno nie pomogą, ewentualnie jakaś maść, najlepiej zapytac się lekarza. Może poprostu zmęczenie materiału.. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Po konsultacji z lekarzem ortopedą diagnoza jest taka, że to nie stawy a ścięgna i przyczepy mięśni przy stawach sprawiają ból, mam brać opokan przez 20 dni i zrobić trochę przerwy od treningu...A wczoraj pierwszy raz 120 kg wrzuciłem na przysiad, poszło 5 razy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ja co chwila przeziębiony, córka chodzi do żłobka, i jakieś zarazy stamtąd przynosi.. Już drugi tydzień choruję, mam wrażeni że katar dostałem drugi raz.. Kaszel, gardło.. Jedyna zaleta to że chudnę bo nic mi się nie chce jeść.. Tydzień do żłobka a potem dwa tygodnie w domu, i tak na okrągło, kupę kasy idzie na lekarstwa.. Chyba coś z mikroklimatem w moim domu nie tak.. Jeszcze robota dodatkowa, szukanie nowej.. Kariera sportowa zawieszona.. Tylko kofeina mnie trzyma na nogach.. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Ja przez ostatnie 2 miesiące miałem podobne zatrzęsienie ale spowodowane wykończeniem nowego domu, przeprowadzką, załatwianiem papierów itd etc. Od paru dni zacząłem cokolwiek robić w mojej domowej "siłowni" trzeba się wziąć z powrotem za siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 córka chodzi do żłobka, i jakieś zarazy stamtąd przynosi.. Tydzień do żłobka a potem dwa tygodnie w domu, i tak na okrągło, kupę kasy idzie na lekarstwa Znam, przerabiałem. To nie żaden mikroklimat w domu, ani w piwnicy . Tak to wygląda i niewiele da się z tym zrobić, powie ci to każdy rodzic i pediatra. Trzeba przeboleć, jak już dziecko swoje odchoruje i "otrzaska" się z grupą będzie lepiej, ale na cuda nie licz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gamerowy 0 Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Hej, ćwiczę dopiero od kilku miesięcy. Od czasu treningów, chodzę mega zmęczony i nie mam nic siły. Mam do Was pytanie, czy suplementujecie witaminę C? Dużo dobrego czytałem o aceroli, czy ktoś z Was korzystał? Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Hej, ćwiczę dopiero od kilku miesięcy. Od czasu treningów, chodzę mega zmęczony i nie mam nic siły. Mam do Was pytanie, czy suplementujecie witaminę C? Dużo dobrego czytałem o aceroli, czy ktoś z Was korzystał? Hmm mnie zastanawia co ma zmęczenie do witaminy C? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Nic, to jakiś kiepski reklamujący różne bzdety random. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 To trol w du** je**** a już człowiek chciał doradzać i prostować... Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Bardzo dobrze na mnie działa czysta kofeina, 200mg. Kawy ani nic tego typu nie piję. Biorę sobie taką kofeinę w momencie gdy chce mi się spać, jakoś popołudniu, i jeszcze do treningu wieczorem wystarcza mi energii.Spisuje się to u mnie jako przedtreningówka, energy drink i spalacz tłuszczu w jednym. Tylko biore sobie kapsułkę i wsypuję do wody albo napoju 0kcal, gorzkie i chyba wpływa na to że się chce mniej jeść. Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Tak, kofeina hamuje łaknienie - ale na mnie już przestała działać. Organizm się szybko przyzwyczaja, trzeba odstawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Ostatnio siostra mi powiedziala o marce Herbalife, Odrazu wiedzialem że coś jest na rzeczy. Firma działa jak sekta.Dzisiaj zobaczyłem skład białka tej firmy, takiego czegoś nie ma nawet na allegro, nikt by tego nie kupił. Białko 40%, sojowe, cukru 33%, reszta błonnik i tłuszcz. Oczywiście witamin wypisanych bez liku. Cena 120pln za 500gramów. Oczywiście ceny nikt odrazu ci nie powie, trzeba chodzić na spotkania Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Macie może jakiś sprawdzony przepis na (w miarę) zdrowy sos do kurczaka/ryżu? Nie musi być to jakiś superfoods oparty na jarmużach i szpinakach z olejem lnianym z solą himalajską - raczej nieco lepsza alternatywa dla sklepowych sosów gdzie w 50% jest cukier. Muszę trochę oczyścić michę bo dobiłem do maxa życia jeśli chodzi o wagę/tłuszcz a suchego kurczaka z ryżem jeść nie chcę. Coś na bazie krojonych pomidorów z puszki albo coś? Jak macie patent to się podzielcie. Edytowane 15 Maja 2019 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Albo sos z kfd używam, to już po usmażeniu, ugotowaniu itd. Lub na patelnie gdy się tam wszystko pichci, dodaje krojoną cebulę, marchewkę, przyprawy, dodaje troszkę oliwy i przykrywam na chwile w mniejszym ogniu. Nie jest wtedy kurczak taki suchy, chociaż ja wolę osobiście z piekarnika wersję. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Nie używam fit sosów z sfd/kfd. Pewnie są spoko, ale poprzeglądaj przepisy w książkach/internecie, zwykle każdy przepis z kurczakiem będzie miał coś na kształt jakiegoś sosu. Mnie osobiście podchodzi curry na bazie mleczka kokosowego/śmietanki i pasty curry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts