Artok 2006 Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 12 minut temu, soda napisał: gainward to chyba inna liga niż zotac, czy się mylę? Zgadza się, Gainward Panther to poziom Palita JetStream Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Dobra po sprawie, kupiłem tego zotaca, zobaczymy jak się będzie sprawował, najwyżej się odeśle. Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia MSI znów się zbłaźniło, uwaga jak ktoś planuje zakup i nie czuje się komfortowo flashując vbios. https://videocardz.com/newz/msi-apologizes-for-rtx-4070-ti-super-bios-issues 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Wiocha straszna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Zotac dojechał, jutro montaż i testy :D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 20 minut temu, soda napisał: Zotac dojechał, jutro montaż i testy Z jakiej karty zmieniłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia https://www.mediaexpert.pl/search?query[menu_item]=&query[querystring]=gigabyte rtx 4070ti super 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 4 minuty temu, dante2kx napisał: https://www.mediaexpert.pl/search?query[menu_item]=&query[querystring]=gigabyte rtx 4070ti super Gigabyte chyba trochę przesadził z cenami Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 25 minut temu, Kawabonga napisał: Z jakiej karty zmieniłeś? Z 3080 12 GB, ale sprzedałem ją jakieś pół roku temu Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Zmiana tylko dla Fg? Cytuj Link to post Share on other sites
Artok 2006 Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia W dniu 25.01.2024 o 16:08, soda napisał: Zotac dojechał, jutro montaż i testy Tymczasem TUF pojawił się na morelach. 4059 zł. Cierpliwość popłaca https://www.morele.net/karta-graficzna-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-ti-super-16gb-gddr6x-tuf-rtx4070tis-16g-gaming-13166585 Cytuj Link to post Share on other sites
Etranger 58 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia W dniu 23.01.2024 o 18:10, mlekolak napisał: Zawsze polaki cebulaki czekają, później wychodzi następna generacja i znowu czekają, co najmniej jakby te 200-300zł z promki na pepperku w skali karty za ponad 3-4k miało coś zmienić. A ty jesteś wyczesany i zawsze i wszędzie kupujesz górna polke? Kto to płodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia @Etrangerweź przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Gdzie napisałem o górnej półce? Cytuj Link to post Share on other sites
Etranger 58 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 9 godzin temu, mlekolak napisał: @Etrangerweź przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Gdzie napisałem o górnej półce? Nie istotne co napisałeś, istotne co chciałeś przez to powiedzieć, ale mogę założyć ze nawet nie byleś w stanie zrozumieć jak niskich instynktów żeby nie powiedzieć atawistycznych twój mozg użyl żeby napisać to cos. Z drugiej strony, mój drogi to ja odnosiłem się do tego komentarza "Zawsze polaki cebulaki czekają, później wychodzi następna generacja i znowu czekają, co najmniej jakby te 200-300zł z promki na pepperku w skali karty za ponad 3-4k miało coś zmienić." Istotna w tym wszystkim jest twoja plujka jadowa, pochodząca bezpośrednio z niedożywionego, obciążonego genetycznie zaskrońca. Oczywiście państwo nadzorcy nie uważają twojego zachowania za cos godnego zwrócenia uwagi. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 11 godzin temu, Etranger napisał: A ty jesteś wyczesany i zawsze i wszędzie kupujesz górna polke? Kto to płodzi? Ale to prawdę napisał xD Wszyscy się cieszą wydajnością a taka cebula tylko czyta testy i jara sie artykułami tylko po to by zaoszczędzić 300-400 złotych które i tak wyda na papierosy. Hipokryzji lvl.99 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mlekolak 133 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia (edytowane) Popisuj się jeszcze Masz, przykładowy Gigabyte 4080. RTX 4070, też jakiś Gigabyte: Od sierpnia, nawet czerwca cena stoi praktycznie w miejscu, gdzie różnica to 200-300zł. Kupując tą kartę pół roku temu, tyle właśnie "zaoszczędzisz", przy czym od pół roku już byś jej używał. A to że zaczynasz pojeżdżać personalnie to tylko Twój umysł nie jest w stanie tego zrozumieć, no trudno. Wiesz, uderz w stół... Edytowane 27 Stycznia przez mlekolak Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Ocenianie kogoś ze względu na swoją miarę jest nie na miejscu. Wywyższanie się bo ktoś miał te 300 zł a drugi nie, też jest nie na miejscu. Wyzywanie kogoś od cebulaków jest nie na miejscu. Lekko pisząc. Jest dużo zmiennych która decydują o kupnie w danym momencie. Indywidualnie. Lubię krytykę ale buractwa nie toleruje. Każdy ma inną wartość pieniądza i swojego życia. Trochę szacunku. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia I znowu będę niedobra Cytuj Link to post Share on other sites
je-nen-ai-rien-a-foutre 1 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 34 minuty temu, BlackCoffe napisał: I znowu będę niedobra Zdecydowanie sobie za bardzo pochlebiasz, żeby być niedobra trzeba wpierw mieć za soba jakiś okres, o którym ktoś mógłby powiedzieć ze byłaś w nim dobra. I żeby było ciekawiej nie może być to twoje odbicie z lustra. A tak wybacz, ale nie zgadzam się, jak zwykle z twoimi działaniami, nikogo nie obraziłem, ponieważ obrazić można kogoś, a ten typ pisząc to co napisał nie może być traktowany jak osoba. W końcu to on obrażał, no ale zdaje się tego nie zauważasz. Na koniec, zrobiłem multi konto czego nie lubie, nie toleruje i nigdy nie robiłem i jest mi z tym niespecjalnie dobrze, ale z mojego punktu widzenia nie mialem wyboru. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 12 minut temu, je-nen-ai-rien-a-foutre napisał: A tak wybacz, ale nie zgadzam się, jak zwykle z twoimi działaniami, nikogo nie obraziłem, ponieważ obrazić można kogoś, a ten typ pisząc to co napisał nie może być traktowany jak osoba. Zawsze się tak tłumaczysz, zawsze to ty jesteś ofiarą a inni są źli. I jak zawsze nie czytasz ze zrozumieniem, @mlekolak nikogo nie obrażał, opisał postawę części ludzi, a nie samych ludzi. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
r1023 866 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia jak komuś nie zal czasu i życia to niech sobie czeka ile chce i na co chce, na snieg w lipcu, 8 dzien tygodnia czy na karty graficzne w super promocji. Gorzej jak Ci wiecznie czekający i mówiący czego to oni by sobie nie mogli kupić gdyby chcieli czepiają się tych którym czekać się nie chce. Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia To działa w dwie strony. Nie widzicie tej gownoburzy? Polecam naleweczke 2 Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia (edytowane) Witam. Potrzebuję porady. Zamierzam kupić RTX 4070 Ti SUPER. Na przykład ta: https://allegro.pl/oferta/karta-vga-palit-jetstream-geforce-rtx-4070ti-super-oc-16gb-gddr6x-256bit-15079207115?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=608f0972-ce27-4adf-c3c5-4f2bd0e8dab2 Z kolei moja płyta główna to ten model: https://www.x-kom.pl/p/542151-plyta-glowna-socket-1200-msi-mag-z490-tomahawk.html. W specyfikacji karty graficznej jest napisane że karta posiada złącze PCI-E ver. 4.0 natomiast płyta główna posiada PCIe 3.0 x16 - 1 szt., PCIe 3.0 x16 (tryb x4) - 1 szt. i PCIe 3.0 x1 - 2 szt..Czy to znaczy tej karty nie zamontuję w tej płycie i płytę muszę zmieniać?.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Edytowane 27 Stycznia przez login1969 Cytuj Link to post Share on other sites
r1023 866 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 6 minut temu, login1969 napisał: Witam. Potrzebuję porady. Zamierzam kupić RTX 4070 Ti SUPER. Na przykład ta: https://allegro.pl/oferta/karta-vga-palit-jetstream-geforce-rtx-4070ti-super-oc-16gb-gddr6x-256bit-15079207115?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=608f0972-ce27-4adf-c3c5-4f2bd0e8dab2 Z kolei moja płyta główna to ten model: https://www.x-kom.pl/p/542151-plyta-glowna-socket-1200-msi-mag-z490-tomahawk.html. W specyfikacji karty graficznej jest napisane że karta posiada złącze PCI-E ver. 4.0 natomiast płyta główna posiada PCIe 3.0 x16 - 1 szt., PCIe 3.0 x16 (tryb x4) - 1 szt. i PCIe 3.0 x1 - 2 szt..Czy to znaczy tej karty nie zamontuję w tej płycie i płytę muszę zmieniać?.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. To jest kompatybilne w dół czyli będzie działać bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Ok dzięki za info Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts