Sharkoon 4 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Jest propozycja, abyśmy dawali co jakiś czas trochę sprzętu forumowiczom Benchmarka na mini-recenzje. Wymóg? Chyba tylko jeden. Napisać własny test, dodać parę własnych fotek i wrzucić na mini-recenzje na forum.benchmark.pl. Po teście sprzęt zostaje u recenzenta. Jeśli Benchmark oraz moderatorzy nie mają nic przeciwko, to chętnie byśmy robili co jakiś czas taką akcję. Co o tym myślicie? PS. Nie wysyłamy sprzętu do paczkomatów, tylko pod realne adresy. PS2. Nie, nie wysyłamy sprzętu do kogoś, kto ma zero postów na forum. Edytowane 19 Lipca 2022 przez Sharkoon 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Prośba o PM do mnie z zarysem projektu / ofertą / planem / whatnot, im więcej istotnych szczegółów tym lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 H@h@, dadzom sprzemt a potem bedzie, we byczq usun te niemile slowa z recenzji XD Wgl januszerka nie kmini, że fora kąkuterowe umarły xD Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Dajcie mnie słuchawki! Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Pasowałoby Pana zweryfikować zanim poda się swoje dane. Nie wiem? Napisać do przedstawiciela. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Godzinę temu, MiK napisał: Pasowałoby Pana zweryfikować zanim poda się swoje dane. Nie wiem? Napisać do przedstawiciela. Dokładnie taki mam zamiar. PM otrzymałem, ale do sprawy siądę najwcześniej jutro bo mam dużo roboty na głowie (duh). Cytuj Link to post Share on other sites
snake2oo7 5 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 nie mam nic przeciwko :)) ale do testow są tez inne platformy influenserów chociaz wolałbym przeczytać rzetelną opinie 16latka ktory gra niz 25 latki która z tego zyje i za kilka złotych powie ze dany produkt jest zajefajny i ma same zalety... Cytuj Link to post Share on other sites
WojTECH 9066 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 11 godzin temu, sid vicious napisał: Dokładnie taki mam zamiar. PM otrzymałem, ale do sprawy siądę najwcześniej jutro bo mam dużo roboty na głowie (duh). Ogólnie takie sprawy (współpracy) najlepiej już po weryfikacji przekierować do mnie (albo bezpośrednio do naszej kierowniczki tego typu projektów - w razie czego na prive podam o kogo chodzi). Pomysł wydaje się ciekawy, tak jak też to ujął @snake2oo7 choć ogólnie z moich wcześniejszych eksperymentów z takimi treściami (pisanymi często przez osoby w wieku 8-12 lat) mam raczej mieszane doświadczenie (zwłaszcza w kwestii jakości samego tekstu, nie tylko od strony merytorycznej ;)) Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Nie dla reklamowania shitu! Precz z szarkunem! Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 W umowie będzie napisane, że przed publikacją recenzja ma być przejrzana przez zleceniodawcę i musi zostać zaakceptowana. - Normalnie zaskoczył mnie ten sprzęcior, zamówiłem go tesz dla mojej mamy. - Dobra możesz umieścić recenzję na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 W dniu 20.07.2022 o 11:18, Mrozinho napisał: Nie dla reklamowania shitu! Precz z szarkunem! Czasy się zmieniły. Co niektóre słuchawki gamingowe potrafią brzmieć całkiem sympatycznie. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. KONTO SZARKUN DO ZBANOWANIA, NIE PO TO WALCZYLISMY Z MARKETERAMI ZEBY TERAZ SIE IM PODDAC Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts