cooger 2076 Napisano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Nie mam teraz jak wrzucić fotki, jak ktos ma opcję to niech wrzuci. Płyta z cyklu: Nie znam się, nie jestem elektronikiem. https://allegrolokalnie.pl/oferta/plyta-glowna-abit-be6ll-uszkodzona?utm_source=notification&utm_medium=PLfavourite_queries&utm_campaign=9ed22e3d-63e1-45d3-9f0e-5cec7fe94968&utm_content=item_img I nawet opisał część usterek... oprócz najważniejszej czyli rozrytego śrubokrętem north bridge'a. Mam wrażenie, że Ci "odzyskiwacze" to kompletne debile. Za alu dostanie 5 groszy, za złom płyty pewnie 2,50pln a za płytę kompletną, nawet niesprawną minimum 50pln. No to leci ze śrubokrętem i upier....a wszystko co się da oderwać. Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Oglądałem tą płytę 30 minut temu Tam jeszcze brakuje cewek - bo bezcenne 5gram miedziuchy. No i urwany jest kwarc. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 To niekoniecznie był odzyskiwacz, często takie kompy już rozdupczone po wiatach stoją. Menel zabrał co ciekawsze, ktoś inny stwierdził, że dobry okaz to może na części komuś sprzeda za większy grosz. Niestety. Widywałem już na różnych disco retro zestawy warte 500-1000zł rozwalone dla kilku złotych przez żuli. Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 tak do 30zł to bym się skusił, bo mam BE6-II gdzie prawdopodobnie padły układziki od ustawiania mnożnika Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Najpierw testowana karta z dosztukowanym śledziem przez który by się nie dało jej wsadzić do obudowy, a teraz to https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-graficzna-agp-pixelview-mvganvg11am-64mb 1 Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Chłodzenie od FX 5200 na 2MX... Pogratulować fantazji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts