Szulson 0 Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Całe 150 Pln... które miały być zwrócone w momencie nie usunięcia usterki....juz nie chodzi mi o zwrot Kasy.. bo niby poświęcił czas.. tylko miałem Pytanie czy mocno namieszał w biosie karty gdyż msi Live Update nie pokazywał wersji Vbiosu.. Vbios wgrałem od kolegi który jak sie okazało miał taką sama karte jak moja, tylko mieszka na drugim końcu Polski.... Teraz Msi prawidłowo rozpoznaje... Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 A ja bym nie podarował. 150 zł piechotą nie chodzi. Całego dnia na to też raczej nie poświęcił. Twój wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Disek87 0 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Daj znać jak wyszło z RMA i czy w ogóle uznali. Pisałeś wcześniej, że nie udało się zreplikować błędu na innym komputerze. Biorąc pod uwagę zapał serwisantów, to odpalą kartę dwa razy, zobaczą że działa i odeślą. A 150 zeta faktycznie piechotą nie chodzi, ciśnij tego magika od vbiosu co niby naprawił Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Jak mu grzebał z vbiosem to na gwarancji nie przejdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Przejdzie....napisał wcześniej, że wrócił u kogoś do oryginału. Cytuj Link to post Share on other sites
Szulson 0 Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 17 godzin temu, Disek87 napisał: Daj znać jak wyszło z RMA i czy w ogóle uznali. Pisałeś wcześniej, że nie udało się zreplikować błędu na innym komputerze. Biorąc pod uwagę zapał serwisantów, to odpalą kartę dwa razy, zobaczą że działa i odeślą. A 150 zeta faktycznie piechotą nie chodzi, ciśnij tego magika od vbiosu co niby naprawił 13 godzin temu, CrisPell napisał: Jak mu grzebał z vbiosem to na gwarancji nie przejdzie. Witam... Błędu nie udało się odtworzyć... Tylko dlaczego na innych komputerach też działa tylko w x2??? .. Bios wrzucony oryginalny.... Cytuj Link to post Share on other sites
Szulson 0 Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Witam serdecznie.... W końcu udało się zareklamować kartę... Dopiero za 3 razem uznali i zwrócili pieniądze.... Szkoda słów i nerwów by opisać jakie podejście mają w tzw. autoryzowanym serwisie... Sprawa zakończyła się po ok 3 miesiącach batalii... Masakra.... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Szulson napisał: Szkoda słów i nerwów by opisać jakie podejście mają w tzw. autoryzowanym serwisie... Biorąc pod uwagę śmiesznie niskie marże i nadużywanie swoich praw przez konsumentów to jestem w stanie zrozumieć. Niestety taki mamy klimat, wiem że od strony kupującego to słabo wygląda, ale druga i każda kolejna gwarancja lub zwrot to strata dla sprzedawcy. I raczej mało kto sobie zdaje z tego sprawę i się tym przejmuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts