Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niezłe jaja będą z rozbieraniem RTX 3080 oraz 3090 FE, problematyczne to bardzo i niebezpieczne dla osób niedoświadczonych. Lipa w kontekście wodowania kart. Sam poluje na 3090 STRIX niemniej dostępność póki co zerowa, pomimo zabukowania dwóch sztuk poprzez znajomości, jednak tak może być ciężko te karty dostać przed pierwszą połową Października.

Z kolei w Proshopie trochę kart jest dostępnych do kupienia (mają na magazynie) i od razu 24 Września wysyłka (zarówno RTX 3080 jak i 3090), ciekawym wyborem pod LC może być TUF ze stajni ASUSa.

Edytowane przez EH_Gosu

3080 to chyba jutro już?

Ventus i TUF w Proshopie 3.4k, dobra oferta IMO. Szkoda, że nie mają XC3.

3080 FE jutro, natomiast ja pisałem o wysyłkach 3080 AIB z Proshopu.

https://www.proshop.pl/?pre=0&s=rtx+3080&inv=1

3080na stanie.

https://www.proshop.pl/?pre=0&s=rtx+3090&inv=1

3090 na stanie.

Chyba oleje czekanie na STRIXa i wezmę dla siebie TUFa pod LC, tak samo TUFy 3080 i 3090 do innych kompów jakie mamy budować dla ludzi.

Z innej beczki, idealne podsumowanie głupoty sprzedających RTX 2080 Ti za grosze.

Edytowane przez EH_Gosu

Ja na gazetce reklamowej benczmark czytać tego nie będę. Chyba Liptopa zobaczę.

Ja tylko wejdę słusznie pohejtować jak drugi, największy portal branżowy w pl może przy jednej z największych premier roku testować karty graficzne w 2-3 grach only :/

jeśli 3080 bedzie trzymał 70stopni przy rozsadnej głoślności to nie ma sensu zadnego niereferenta kupować

To prawda, pamiętacie problemy Navi z chłodzeniem pamięci? Lepiej już walnąc referenta, może będzie głośno ale raczej bez wad fabrycznych.

Dzis tylko FE jutro reszta

Msi ma termopady na pamięciach. Pewnie będą przylegać do radiatora

Miała być oryginalnie premiera FE w poniedziałek i autorskie z marszu, 1-2 dni później. Skąd info, że będzie tylko FE dzisiaj, skoro niektóre sklepu już potwierdziły dostępność wersji autorskich na piątek?