Mixtape 1765 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To jest taka mieszanka DX9, DX10, DX11 ale ciągle bardzo niestabilna ale ważne, że udało im się zaktywować DirectX 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maksymalne ustawienia w tym demo to żadne wymagania.Ustawiłem wszystko na max co było możliwe w 1920x1080 i wszystko lata jakbym w CounterStrika grał mało tego po włączeniu 3D Vision jedynie karta zaczęła trochę głośniej chodzić ale gra nadal szaleje. Ps.ktoś tu się okropnie postarał jeżeli chodzi o 3D vision bo samo menu robi ogromne wrażenie,bez żadnych obiektów 2D które kolą w oczy i sama gra w 3D to majstersztyk . Jedyne co zauważyłem to brak ikon umiejętności po naciśnięciu rolki na myszcze. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Sytuacja drastycznie się zmieni kiedy włączysz DX11. Popatrz na METRO. W DX10 praktycznie każda karta daje sobie spokojnie radę a po włączeniu DX11...No tak. Tutaj każdy zna odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Grubas2142 0 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 pastorek mój komputer to antyk jak na te czasy. Tak w skrócie 2GB ram DDR2, HD4670, C2D E4300 1.81GHz I naprawdę do płynnej gry brakuje troszeczkę, gdyby tam było więcej ustawień.... ehhh W becie jest ich więcej? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Tyle samo : Gamer, advanced i hardcore. Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jakie dx10, jakie dx11, na maksymalnych ustwawieniach dema nawet gtx nie robi 60fps, a to dx9. http://www.geforce.com/#/Optimize/Guide ... benchmarks http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.a ... ageid=7862 Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jakie dx10, jakie dx11, na maksymalnych ustwawieniach dema nawet gtx nie robi 60fps, a to dx9A ten gtx to coś dobrego? Przypominam że na dniach premiera HD6990 i GTX590 ! Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie w Crysis 2 BETA mam 62fps a mam 2x2.8 4GB XFX HD5770 Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 w menu chyba. Tu nie chodzi o chwilowy fps, tylko stały, przez całą potyczkę w multi. "Przypominam że na dniach premiera HD6990 i GTX590 !" mikroprzycięcia wracają! Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja demo na lapku (core duo t2300e 1.66GHz, radek x1600) odpaliłem na 800x600 gamer to miałem od 10 do 15 klatek nikogo nie udało mi się zabić Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jakby poszedl mi na 4650 to bym sciagnal, ale domyslam sie, ze nie da rady Podczepiam sie pod pytanie dot. optymalizacji. Na jakim sprzecie jak Wam chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mi na tym w profilu z HD5830 nawet bez OC w trybie hardcore ,czyli tym najbardziej zasobozernym działa w 1600:900 ,a w opjach można odpalić nawet w 800 na 600 Czyli na bank ci pojdzie na tym radku jak kryzys I chodził u mnie na 6800 Ultra co prawda w 640:480 ale miałem prawie wszystko na średnich i dało się grac ,wiec nie ma co sie przejmowac tylko grac Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak wygląda kwestia optymalizacji i wymagań, dobrze Wam chodzi ?U mnie chodzi bardzo dobrze, płynnie, bez zcinek (komputer w profilu). Na razie jedyne co zmieniałem to rozdzielczość na 1920x1080, innych opcji się jakoś nie dopatrzyłem (albo nie wiedziałem co one robią ). Ogólnie to mnie się gra bardzo podoba, grafika piękna, ale od dawno nie grałem w nowe pozycje więc moje zdanie nie jest zbytnio ważne w tej kwestii ! Jestem strasznym noobem, nim kogokolwiek zobaczę już ginę -_-, szkoda że niewidzialność tak krótko działa . Jestem też ciekaw o ile będzie rozszerzona pełna wersja multi oprócz oczywiście nowych map? Więcej broni? Rang? Umiejętności? Muszę poczytać bo mnie Crysis 2 zainteresował ! EDIT: Sprawdziłem na Hardcore chodzi całkiem ładnie U mnie podobnie świetnie chodzi i wyglada ... tylko czasami za bardzo przypomina rozgrywke z FEAR 2 Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maksymalne ustawienia w tym demo to żadne wymagania.Ustawiłem wszystko na max co było możliwe w 1920x1080 i wszystko lata jakbym w CounterStrika grał mało tego po włączeniu 3D Vision jedynie karta zaczęła trochę głośniej chodzić ale gra nadal szaleje. Ps.ktoś tu się okropnie postarał jeżeli chodzi o 3D vision bo samo menu robi ogromne wrażenie,bez żadnych obiektów 2D które kolą w oczy i sama gra w 3D to majstersztyk . Jedyne co zauważyłem to brak ikon umiejętności po naciśnięciu rolki na myszcze. A ja odpaliłem demko multiplayer (oficjalne) to miałem niezły ubaw! Grafika wyglądała jak ustawiona na 800x600. Dobra, filmiki początkowe (EA Games/Cryengine) miały 1frame na 8sekund 1FP8S. Nawet nie mogłem wyłączyć Alt+F4, Alt+Ctrl+Del, musiałem restartować Niby nic dziwnego patrząc na mój konfig, tylko, że Crysis & Crysis Warhead działały mi z 60FPSami (a 2 miała mieć mniejsze wymagania, bo na konsole i lepsza optymalizacja ) Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wszystko cycus glancus smiga, sprzecik z podpisu Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Widac nauczyli sie z bledów z pierwszej czesci i dodatku... i zrobili dobrze wyglądajacego z dobrą optymalizacją Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 gralem zobaczylem wyrzucilem ogolnie kicz rozdzielczosc 1920*1200 i te magiczne ustawienia,,hardcore,, czyli wszystko co oferuje w ustawieniach video tytul,ktory byl synonimem zabojczej oprawy graficznej po odpaleniu gry spodziewalem sie ,,fotorealistycznej grafiki,, a zobaczylem tekstury z 2005r i te irytujace swiatlo blur/hdr bog jeden wie jak to sie nazywa fachowo ale po prostu ten efekt graficzny oslepia oczy od tego bola to tyle z mojej strony na temat grafiki jest beznadziejnie teraz mechanika gry to zwykly klon serii call of duty jakies debilne punkty doswiadczenia kupowanie celownikow tlumikow i innych dzikich wezy odpowiednikiem perkow z cod sa jakies funkcje do tego kostiumu nano szybciej biegasz wyzej skaczesz ciszej chodzisz kolejny crap nie warty mojej uwagi w tym roku zaraz po bulletstormie dobra gra nic poza tym czekam dalej moze pojawi sie jakas premiera ciekawa Cytuj Link to post Share on other sites
Kurczaczek 0 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak sądzicie ? Czy na GTX 560 Ti 4 GB RAM 1600 MHz i5 2500k 3.3 GHz + yasha i rozdziałce 16850x1050 na jakich ustawieniach by poszło ? Czy ogólnie będzie dobrze chodzić przy wyższych ustawieniach Cytuj Link to post Share on other sites
Kurczaczek 0 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie chodzi bardzo dobrze, płynnie, bez zcinek (komputer w profilu). Na razie jedyne co zmieniałem to rozdzielczość na 1920x1080 Jak GTS 450 na takiej rozdziałce w Crisis 2 to chyba napewno będzie mi płynnie chodzić Wiece gdzie pobrać tą Demo ? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 W takim razie dla jaj jutro zapuszcze sciaganie. Gdzie mozna to dorwac i ile zajmuje? o 19 jutro koncze wyscig BIONIC to zapuszcze sciaganie Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak sądzicie ? Czy na GTX 560 Ti 4 GB RAM 1600 MHz i5 2500k 3.3 GHz + yasha i rozdziałce 16850x1050 na jakich ustawieniach by poszło ? Czy ogólnie będzie dobrze chodzić przy wyższych ustawieniach na hardcore i to bez zająkniecia ... popatrz na mój konfig i u mnie smiga spokojnie na tym pośrodku ( advanced ? - bo już zgubiłem rachube ) Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie podoba się nie graj nie kupuj nie pisz o tym :ciekawy: to jak już cie oprawa Graficzna nie zadowala z C2 to już nie chce myśleć jaką byś chciał żeby zadowoliła twoje zachcianki Niestety maniuox z tym się z tobą nie zgodzę że C2 to klon BO albo jak wyjdzie BF3 to też powiesz że mało realistyczny nawet żeby pobijał graficznie do poprzednika jak C2 Cytuj Link to post Share on other sites
Volter 0 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 W takim razie dla jaj jutro zapuszcze sciaganie. Gdzie mozna to dorwac i ile zajmuje? o 19 jutro koncze wyscig BIONIC to zapuszcze sciaganie http://www.ea.com/crysis-2/1/demo 1,55 GB Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie podoba się nie graj nie kupuj nie pisz o tym jak to mam nie pisac o tym przeciez po to wlasnie powstaly i sa fora aby wymieniac sie swoim zdaniem Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 :oops: zwracam honor :tajniak: Ps. Dobra madafaka nic nie widzę nic nie słyszę gdzie dopisuje się w profilu na stronie np że głowa boli? bo zielony jestem i nie widzę tego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts