Skocz do zawartości

Ulepszamy sprzęt benchmarkowców, piąta edycja

Recommended Posts

tytułowy "upgrade" niż użytkownik runio który po wygranej nie zalogował się pewnie ani razu na forum ;/

Uprzejmie donoszę ;) Pewnie się nie loguje bo cały czas gra :rudolph::D:D

Panowie, trochę powagi... Zachowujecie się co najmniej śmiesznie. Przecież to jest brocha redakcji i ich uznania, komu przydzielą bonus, i na co go spożytkują. Takie gadki że kasuje/zablokuje/nie wchodze/dokonam samospalenia bo nie wygrałem, i do tego wygrał ktoś komu się nie należało - są żałosne.

przypomina mi to grafiki ze starego Top Secreta - zdjęcie naczelnego zestawione z gołą babką i tekst w stylu - "jak nie dostaniemy cukierków, to zdjęcie zostanie wysłane siostrze szwagra wujka naczelnego" :)

Najprostszy (sklecony w 15 sekund) sensowny komputer do grania :

AMD ATHLON 64 X2 7750 OEM / 2.7 GHz, AM2+ - 210

MSI K9A2GM-F V3 - AMD 740G, DDR 2, PCI-Ex, VGA, S-AM2+ 205

GOODRAM DDR2 2048 MB / 800, CL 5 86

SEAGATE 250 GB, 16 MB, SATA II - ST3250410AS 185

PCIex SAPPHIRE HD 4670 512 MB DDR3, 128 bit, LITE BOX 280

TRACER CORAL ECCONO TRO-676 - 400 W, srebrno-czarna 155

cena brutto: 1121,-

Pójdą praktycznie wszystkie nowe gry, jestem pewien ze można w wakacje zarobić bez problemu na roznoszeniu ulotek itd. I niech nikt nie mówi że jest niepełnoletni. Np Mcdonalds prowadzi akcje w wakacje i zatrudnia nielatów (i nawet jest lepiej niż się normalnie przychodzi, bo to zmiana przedpołudniowa, pracuje się od razu na kasie,a nie na kuchni). Pozatym ulotki, masa prac dorywczych itd.

Miesiąc i voila!

A jakby ktoś chciał kiedyś na mnie zagłosować, to chciałbym to cholerstwo ściszyć tak żeby nie było słychać w nocy. Zrobiłbym sam ale więcej już nie potrafie/nie mam pomysłu.

lukaszp albo nas nie rozumiesz, albo piszesz głupoty.

Nie chodzi o to, że ma wygrac ten kto myslimy że powinien wygrać, chodzi o to żeby wygrała osoba która coś robi.

Osoba, która zarejestrowała się tuż przed konkursem, nie udzielała się w serwisie, zwołała kumpli żeby na nią głosowali, a po wygranej nie robi na wortalu nic to wg ciebie zasługuje na modernicazję?

Gościu pewnie dalej rozpracowywuje painta, stąd może nie ma czasu wejść na forum(sprawniejsza praca w programie graficznym..) słusznie niesłusznie, przynajmniej nie dostał kompa za X-ka a taki zgodny z założeniami konkursu. Lepiej dla użytkowników że takie "coś" wyszło wcześniej, niż jakby miało "wyskoczyć" przykładowo w tej edycji gdzie do wygrania jest porządny sprzęt.

lukaszp albo nas nie rozumiesz, albo piszesz głupoty.

Nie chodzi o to, że ma wygrac ten kto myslimy że powinien wygrać, chodzi o to żeby wygrała osoba która coś robi.

Osoba, która zarejestrowała się tuż przed konkursem, nie udzielała się w serwisie, zwołała kumpli żeby na nią głosowali, a po wygranej nie robi na wortalu nic to wg ciebie zasługuje na modernicazję?

Ale czego ja nie rozumiem?

Pierwsza akcja była pokazówką i miał być fajny przyrost wydajności. Drugą pulę wybrał haczyk, i mógł sobie wybrać jak chciał, potem było głosowanie. W trzeciej i czwartej chyba też było głosowanie ?

Mich@el sobie zrobił dobry PR, i chodzi mi o to, że narzekanie było w poprzednich częściach. W tej też się pewnie zaczną żale w stylu "a ja miałem więcej postów", "a ja miałem więcej komentarzy itd"

Teraz tez może się pojawić ktoś kto zaraz przed akcją zacznie masowo "produkować" poradniki recenzje itp, swoją drogą ciekawe jak jest z kontrolą oddawania głosów - przecież można masowo zakładać konta z różnych maili....

Witam

Z tego co wiem tylko dwie osoby w tym temacie pisały jak to mówi kolega lukaszp o zamknięciu konta.

Ja i kolega sevae ...żaden z nas nie startuje w konkursie i powodem zamknięcia mojego konta napewno nie będzie fakt że nie wygrałem.

Pisałem wyrażnie a jak ktoś czyta w pośpichu to potem właśnie są takie skutki.

Pisze więc jeszcze raz że jeżeli wygra bunio anonim to kończe z benchmark.pl i wynosze na stałe na forum G.R.U.P.E.

Wszyscy wiedzą o co chodzi ale czasami trafi sie ktoś mocno niedoinformowany a mnie sie nie chce tłumaczyć poraz nie wiem który.

Jak dla mnie najbardziej sprawiedliwie by było wtedy jak będzie Losowanie ze wszystkich użytkowników którzy są bardzo aktywni .. itp.

Głosowanie to jest trochę głupotą. Jak mówił _NICK_

Osoba, która zarejestrowała się tuż przed konkursem, nie udzielała się w serwisie, zwołała kumpli żeby na nią głosowali

Prawda...

I ja jestem żeby w VI Edycji Było losowanie ..... :arrow:

Ale czego ja nie rozumiem?

Nie rozumiesz tego, że najbardziej narzekają Ci co głosują i nie startują...

Apropo wynikow to mialobyc takze zestwienie top 3/5 z iloscia glosow.

A G.R.U.P.E.mialo zamiescic wyniki glosowania z uzasadnieniem.

No to czekamy...

Prawda, ale wynik był dużo wcześniej (napisałem też uzasadnienie) a nad top5 już zaczynam pracę :rudolph:

Oto lista top5 naszych kandydatów do zakończonej edycji:

1 - torture

2 - Junior

3 - _nick_

4 - Darkeners

5 - hunio

Dodam, że poważnie liczyła się tylko pierwsza czwórka. W czasie głosowania tylko dwójka z tej listy należała do G.R.U.P.E., więc dla części może to być zaskoczenie :rudolph:

Głosowanie to jest trochę głupotą. Jak mówił _NICK_

Tego nie miałem na myśli.

Głosowanie jest ok, choć wolałbym losowanie, ale powinny zostać poszerzone kryteria o większe udzielanie się.

Nick ale mi nie chodzi o to ze mówiłeś ze głosowanie jest głupotą tylko to dalej ;p

Osoba, która zarejestrowała się tuż przed konkursem, nie udzielała się w serwisie, zwołała kumpli żeby na nią głosowali

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...