Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Przeprosiny przyjęte. Niczym nie uzasadnione spięcie i przemądrzałe komentarze też wybaczam. 

Oczywiście że dentysta posiada tytuł lekarza stomatologa czy lekarza dentysty. Moja wypowiedź była żartobliwa i bazująca na powszechnej w środowisku lekarskim sarkastycznej pogardzie dla "lekarzowania" dentystów. Nie zmienia to jednak faktu że dostępu do silnych leków znieczulających dentysta nie ma oraz że skomplikowanych procedur chirurgii szczękowej wykonywać nie może. To jest domena lekarzy z odpowiednią specjalizacją chirurgiczną- wspomnianych chirurgów szczękowych.

@UP 

I dokładnie scenę z Kac Vegas miałem na myśli pisząc ten komentarz. 

Nie jest to jakaś tajemnica. Wystarczy mieć kogoś w rodzinie. Większość ludzi patrzy jedynie na liczby i kompletnie nie zdają sobie sprawy ile i jak ciężko trzeba na te pieniądze pracować. Mnie i brata praktycznie wychowała babcia, bo matka była ciągle na dyżurach.

• Popieram 2
Gość effendi360

Offtopem jedziecie w tym pięknym temacie.

[ Mojej pierwszej laski matka, była lekarką. Dyżury po 72 godziny w jednym ciągu ? - Standard. ]

Teraz mam pytanie. Czy jak będę dokręcał nakrętki do tych szpilek backplatu to czy chłodzenie może zgnieść procka ? Nie chciałbym zostawić za dużo miejsca między cpu a chodzeniem, ale też nie chciałbym go zgnieść ;/
  • Popieram 1

Czy ja wiem.... jak siedzi tam non stop to kiedy ma wydac flote.

To ja juz wole zarabiac mniej i isc sobie na lykend kupic np GPU niz zapierdzielac non stop + hajs rosnie na koncie ale co z tego jak nie ma kiedy isc na miasto.

Nie bój nic now_ajj zaraz dostaniesz kilka repów w ortografii mimo że jesteś EXPERT od sprzętu a ty sony i reszta nie oszukujcie się zbytnio. Jak wojciech.piwo, drachen-feles albo inny mistrz się pomyli to nie oczekujcie repów :D Wyśmiewamy tylko nowych i leszczy bo elita jest nie do ruszenia. Bo my elita błędów nie popełniamy a jak popełniamy to milczymy albo poprawiamy z milczeniem na ustach.