Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Gość JonathanArcherPL

Widziałem LC na 600T że chłodnica typu 3x 120mm została przykręcona poza budą xD na takich łapkach od EK, wyglądało to hmm, śmiesznie xD

Edytowane przez JonathanArcherPL
Gość DANNY__79

Witam.

Czy przy pierwszym użyciu nowo zakupionej karty graficznej należy ją jakoś dogrzewać czy coś w tym stylu?

Dobre -- docieranie karty graficznej :rotfl:

Były (i chyba są jeszcze) pewne pasty termoprzewodzące, które dopiero po wygrzaniu działały z pełną mocą - może dlatego tamten user tak skojarzył ? Kto to może wiedzieć :wariat:

polecam paste do zembow, jak masz emergency i brak temopaste i ogramna potrzebe zagrania w gierke, daje rade i o wiele latwiej schodzi jak chcesz nalozyc pozniej normalna paste.

Lepiej użyć majonezu. Nie wiem które dłużej wytrzyma ale majonez lepiej przewodzi ciepło niż pasta do zębów ;)

Witam, powiedzcie mi proszę jakie programy muszę mieć zainstalowane na kompie aby cieszyć się w pełni możliwościami najnowszych gier? Chodzi o sterowniki wiadome że stery od grafiki ^^ no ale co dalej ??

Co najlepsze, to jest cały opis :wariat: . Żadnej specyfikacji, nic...
Witam , około miesiąca temu zaglądałem na allegro za samsungiem galaxy s3 , jego cena była w granicach 1000-1200 zł Teraz co kilka dni sprawdzam i cały czas cena wzrasta (najtańszy powyżej 1400 zł) . Wie ktoś dlaczego tak się stało ?

Po prostu przewiń w dół aż skończą się promowane oferty.

Faktycznie , dzięki gościu , taki mały nie ogar z mojej strony 

:D

Gość effendi360

Mój kompter który zamówiłem w całości. Trzeba wymienić parę elementów do jak najlepszej wydajności w grach. Tak by chodziło na high w roździelczości Full hd większosć gier. 1.Wymiana zasilacza: Wiem , że zasilacze tracer to Shit więc nie ma co czekać. http://www.morele.ne...0047-eu-522538/ Taki markowy Corsair wystarczy. Myślę może o OC procka ,lecz wiem że o wiele go niepodkręce. Może jakieś chłodzenie? Czekam na pomoc.
Gość effendi360

Początek tematu, ładny pościk, ewidentnie napisany pod oczy mamusi i tatusia:

Witam Mam pytanie: Są wakacje a przedemną drugi rok nauki na kierunku Technik Informatyk na którym trzeba zaliczyć trzy kwalifikacje: E12, E13 i E14. Czy taki uczeń jak ja potrzebuje dobry komputer gdy jest na takim kierunku czy wystarczy sypiący się PC z Phenom X3 8450, 3 GB ram i integrą radeon 2100?

...a kilka postów dalej, wychodzi szydło z worka...

Bardzo chcę nowy komputer bo nie mogę patrzeć jak mój młodszy ode mnie brat o 3 lata gra sobie w BF 3 lub inne fajne gry a ja muszę sobie radzić i grać w Fifę 07 lub lola na niskich przy 20 fps.

Się niedługo zacznie, sierpień i kupowanie synusiom komputerków "do nauki". :D