Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Kobieta... i wszystko jasne.

Dobrze to wezmę ten zestaw co polecił mi florenek. Jeszcze mam kilka pytań: 1.czym jest karta dźwiękowa? czy jest ona konieczna aby w ogóle odpalić komputer i gry? 2. pamięć DRAM, tak jak wyżej 3. Dysk twardy. Jaki? Czy jest on konieczny?

andrev96     :     (11 lipiec 2013 - 18:21) saphire są głośne
andrev96     :     (11 lipiec 2013 - 18:21) poza tym 2gb lesze niż 1bg

andrev96     :     (11 lipiec 2013 - 18:28) na max obrotach w wersji dual x

andrev96     :     (11 lipiec 2013 - 18:29) no ale gigabyte nie gorsze pod tym względem
andrev96     :     (11 lipiec 2013 - 18:30) im większe wentylatory tym cichsze

Klawiera to sie jeszcze da zrozumieć ale po co podświetlane buttony w padzie ?

Hameryka Edyszyn - podświetlenie jest po to, abyś podczas nocnego grania mógł łatwiej znaleźć hamburgera.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Edytowane przez Gwynbleidd

Cóż, skoro 5 cali można na luzie obsługiwać jedną ręką i gwarantuje że telefon nie wyleci z ręki sięgając w przeciwlegly róg.. Może jednak coś w tym jest? :)

Edytowane przez Salem
Gość effendi360

Dialog:

wypier.... z tym pytaniem gdzie indziej a nie zaśmiecasz ten temat jak niektórzy tutaj ... AMD Only ...

Ty, ty, nie pozwalaj sobie! Taki kozak? Tylko przyjdź do mnie na dwór a Cię... łamie! Szmato!

Obecnie mam zestaw: AMD Phenom II 955 x4 na płycie GA-870A, Zotec GTX460AMP,

Ponad 2 lata temu kupiłem obecnego kompa i do tej pory śmiało mogę grać w wszystko na full detalach.

Prawie jak Jaazik.

Jeśli 6 letnia karta w konsoli jest w stanie wygenerować grafikę zbliżoną do tego co widzisz na dobrym komputerze to znaczy tylko to, że się da (...)
660 GTX to pi razy drzwi odpowiednik układu w PS4, więc w teorii masz zbliżoną wydajność. W praktyce musiałbyś mieć 2x większa wydajność, aby dociągnąć do końca generacji. Nawet o wiele mocniejsza 680 nie dociągnie. Dwie 680 w SLI, Titan, seria 700 lub w przyszłości 800 - takie rozwiązania mają szansę dociągnąć do końca generacji z grafiką low-medium. 660 myśląc przyszłościowo do słaby układ, dobry na chwilę obecną i następne 2 lata. Potem będziesz musiał pomyśleć o zmianie.

http://3.bp.blogspot.com/-nhsNxcwymno/UPMLOxp82TI/AAAAAAAADN0/xkbuuWpQ8B0/s1600/Genius.jpg

Edytowane przez Gwynbleidd

Z innego forum:

Swoja droga, nie wiem czemu rezygnujesz z tak wspanialych sluchawek jakimi sa Creative Fatal1ty. Przeciez one sa lepsze niz wszystkie Sennheisery razem wziete.

Dowod:http://forum.pclab.pl/topic/890534-Rozpakowywanie-Creative-Fatal1ty-Gaming-Headset/ 

http://forum.pclab.pl/topic/891514-S%C5%82uchawki-gaming-71-51-do-350z%C5%82/page__view__findpost__p__11790847