treposlaw 0 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cytuj: @ trzeposław obie rzeczy są nowe więc wyluzuj poslady. Ale o so tu choziło? (mam na myśli temat) Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hmm, jeśli grasz w benchmarki to takZ poradnika Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Po sąsiedzku... "MJ to już rencista, opuszcza się w spamowaniu, dlatego założyłem pewnien temat który tak Ci się nie spodobał" ------------------------------------- "myślisz że to tak łatwo pisać SPAM na temat" ------------------------------------- "O litościwy gadzie, oszczędź nam cierpień i doceń nasz trud i pracę włożoną w ideę tego tematu" ------------------------------------- "dwa posty pod postem ---> nie można więcej (regulamin) ---> zakładam nowy temat o czymś innym" ------------------------------------- "nie od dziś wiadomo, że szkoła to patologiczna instytucja" Powroty moda bywają bolesne Chłopaki już śpią więc mogę, sprowokowałem temat o dziwactwach a oto efekty "Po pierwsze o tym jak usypiam, czyli klasyczna poza na "trupa". Musze leżeć na plecach a rączki złożone jak w kościele, czyli nieboszcz w trumnie" ------------------------------------- "Jak jem bułkę, to muszę złożyć podczas robienia dokładnie tak samo jak była przed przekrojeniem... parę razy nie byłem pewien jak... nie jadłem takiej bułki..." ------------------------------------- "Gdy starsi drą się na mnie żebym nie siedział przy kompie a ja wtedy robię im na złość i siedzę aż wyłączą korki" ------------------------------------- "Ja mam poduszkę na krześle i zawsze musi być idealnie ułożona, bo mnie ku a inaczej bierze" ------------------------------------- "jak mam batona i go otwieram za jedną ze zgrzew to musi być to ta "nad napisem" Są to wyznania bardzo osobiste więc to uszanujcie :> Teksty należą do kilku osób a dokładnie jeden tekst na osobę. Czy już wiecie czemu Dziady Spamerskie trzymają się razem Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie tylko niutonometry wpływają na wydajność GPU Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No pewnie, przecież jeszcze jest ważna moc, układ napędowy itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 "O litościwy gadzie, oszczędź nam cierpień i doceń nasz trud i pracę włożoną w ideę tego tematu" Powroty moda bywają bolesne oj bywają....niektórzy się o tym przekonali... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A nóż parasol wygrałby ktoś z płytką pod AMD z ACC? już widzę Tomka Stillera buszującego w magazynach komputronika w poszukiwaniu selekta. Dołożyć muzyczkę z Gdzie jest Wally i mamy Oscara. Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 "Jest to suknia, której głównym elementem estetycznym są diody. Jest ich łącznie aż 24.000 (dwadzieścia cztery tysiące). Dodatkowy efekt wizualny wzmacnia 4.000 kryształow Swarovskiego. Niestety nie wiadomo, ile suknia pobiera energii, ani co stanowi jej zasilanie. Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, że diody w takiej ilości pobierają całkiem sporo. Jak widać na załączonym zdjęciu, projekt jest sprawny i faktycznie świeci. " http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/vega/news/2009-11/leddrsss00-0234-thumb-550x409-28415.jpg komentarze pod publikacją: Akumulator wkładamy między pośladki. Słodka iDiodka. źródło: PCLab Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Akumulator wkładamy między pośladki.Bardzo trafna uwaga, rączki wolne -------------------------------------------- Handel wymienny ma czasami dziwne formy : Moj brat + zapasowe majtki + Twoja doplata? xD (idzie o kartę graficzną) Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Zapasowe majtki edit: Niektórym tylko 'jedno' w głowie: Dlatego mój wisi na gumkach. na prezerwatywach? z tematu o dziwnym piszczeniu z wnętrza komputrera Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Trzeba wyczyscic chłodzenie, wymienić paste termoprzewodzącą, wyczyścić budę, sprawdzic czy jest dobra cyrkulacja powietrza w budzie Wszystko się zgadza... ...jednak to może być trudne w laptopie. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zacny Wieloskoczku, gdzie się podziewasz? Twa brać za Tobą tęskni i koszmary miewa. Łza spływa wolno po policzku ColdMana... czy jeszcze kiedyś weźmiesz go na barana? Gdy płacząc w nocy i po omacku błądząc, dostrzegam leciwy blask półksiężyca, żałuję, że nie mam i nigdy nie miałem, jędrnego, krzepkiego, wspaniałego cyca http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b0/Copyright.svg/40px-Copyright.svg.png stealz Wiersz o / do MJa z innego forum Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 to chyba nawet wiem z którego forum ale zaraz sprawdzę... tak czy inaczej - mocna rzecz pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Wiersz o / do MJa z innego forum to chyba nawet wiem z którego forum Taka prawda, wszystko olałem od kiedy siedzę w COD. Tylko patrzeć jak Dziady Spamerskie wyleją mnie z "roboty" na zbity ryj edit: Michał do mnie : ..."Twoja stara ma sutki jak wentyle od Jelcza"... chyba jest zły że się obijam na spamiku Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 gdyby nie to MJ, że jako założyciela forum nie można Cię zbanować to już dawno Admin wysłałby Cię na tygodniowy, bezpłatny urlop pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zacny Wieloskoczku, gdzie się podziewasz? Twa brać za Tobą tęskni i koszmary miewa. Łza spływa wolno po policzku ColdMana... czy jeszcze kiedyś weźmiesz go na barana? Gdy płacząc w nocy i po omacku błądząc, dostrzegam leciwy blask półksiężyca, żałuję, że nie mam i nigdy nie miałem, jędrnego, krzepkiego, wspaniałego cyca Wiersz o / do MJa z innego forum ej, a gdzie copyright!!! Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Siemka stealz Skoro tu zawitałeś to może następna biba u nas już dziewiętnastego wyjdzie Michał z ciupy i można zrobić MegaBajzel w Karczmie Ja załatwię kobity a Ty weż radioaktywny towar do picia, pare godzin i rozniesiemy tą budę na strzępy Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wara od Karczmy MJ osobiście dopilnuję abyście ponieśli konsekwencje swych czynów jeśli tematem, który wybierzecie do rozniesienia będzie "Karczma" pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tylko dajcie znać kiedy to będzie. Jako stały gość Karczmy musze prowizorycznie pilnować Karczmy zanim zieloni Was powstrzymają Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Skoro tu zawitałeś to może następna biba u nas już dziewiętnastego wyjdzie Michał z ciupy i można zrobić MegaBajzel w Karczmie Obawiam się że to mogą być wtedy ostatnie psoty na tym forum niektórych osób. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Obawiam się że to mogą być wtedy ostatnie psoty na tym forum niektórych osób.Spoko _nick_ nikt poważnie tego chyba nie traktuje. Staropolska tradycja słynie z gościnności i miło by było pogawędzić z stealz'em o tym i owym. Jak sobie klepniemy na ścianie króliczka to też nie będzie żadna obraza majestatu. Może być tylko jeden problem kto wyniesie puste butelki Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może być tylko jeden problem kto wyniesie puste butelki Albo kto WAS wyniesie Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Zacny Wieloskoczku, gdzie się podziewasz? Twa brać za Tobą tęskni i koszmary miewa. Łza spływa wolno po policzku ColdMana... czy jeszcze kiedyś weźmiesz go na barana? Gdy płacząc w nocy i po omacku błądząc, dostrzegam leciwy blask półksiężyca, żałuję, że nie mam i nigdy nie miałem, jędrnego, krzepkiego, wspaniałego cyca Wiersz o / do MJa z innego forum ej, a gdzie copyright!!! Kiedyś zostałem ochrzaniony za podawanie kto jest autorem złotej myśli więc i teraz tego nie zrobiłem ale twe życzenie spełnię. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Z komentarzy dot. GG 10 GG ewoluuje w kierunku podobnym do Nero - "krawaty wiąże, usuwa ciąże"... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts