Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Naciśnij Alt + F4, a wszystkie Twoje problemy na forum znikną. Dosłownie. Aby pozbyć się problemów z komputerem wejdź w menu start -> wyłącz komputer.

A Ty naciśnij F16 na klawie, to przyleci po Ciebie myśliwiec :wariat:
To się nazywają 'złote myśli' :hahaha:

edit: @up - to chyba jakiś mongoł pisał :->

Pełnia w 100% :hahaha:

na jakiej karcie graficznej chodzi u was NFS Shift

Radek HD4870 - chodzi płynnie :hahaha:

a ty jaką masz grafikę ? GF czy ATI ?

GF Radeon :wariat::hahaha:

Zapraszamy do specjalnej edycji minirecenzji (...) przygotują interesujący artykuł...

Gdzie Przesyłac zgłoszenia?

:hahaha: ide, bo sie posikam :hahaha:

po 5h godzinach ciągłej pracy w spoczynku mam na rdzeniu mam 20 stopni max a nawet mniej przeważnie jak gram mam po 39stopni max na rdzeniach,skończę grać i mam od razu po 18 stopni,więc temp. chyba nie jest problemem, może dlatego takie temp są bo na procesorze jest wiatrak boxowy a ja dałem jeszcze 12cm na niego o dużej mocy,no i 3 wiatrak na procesor dmucha z zasilacza

I to przy podkręconym Athlonie x2 + box. :wariat:

Ja dwa dni temu uzyskałem 15st. przy dmuchawach na maksymalnych obrotach, otwartym oknie(ziimno było) i 800mhz@0.725v. :D

Ja dzis mialem 12 jak otworzylem balkon, temp. z pod proca oczywiscie :) (nie podam temp. rdzeni bo mam proca z serii w ktorej walniete byly czujniki temp. - przeklamania rzedu 20C sie zdarzaja :))

oczywiscie bardziej by mi zalezało na SLI niz na CF. mam procka QX9650!! wiec chcialbym z niego troche wycisnac!

aktualnie mam asus P5Q-E i chodzi na codzien na 4070 ghz bez najmniejszych problemow a chcialbym minimum 4,400-4550 ghz

głównie chodzi o niektóre taktowania...

pozdrawiam