Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

A ja się pytam o wątek edukacyjny tej edycji, trza coś załatwić po już ponad połowa.

Jakie macie plany ?!...mała zadyma w środku "zimy" czy balanga do samego rana.

haha :) ja właśnie kasę zbieram... bo pasowało by na flaszkę iść z kolegami lub na ^^ a 20-30zł ciężko mi uzbierać... (łącznie mam 57,50zł długu ;D).

to może o zgubnym wpływie marihuany na życie ColdMana? Ja zacznę (stealz, zapożyczę Twój patetyczny ton):

Ekh, em:

Paweł, pamiętaj, marihuana jest zła, m'kay? Kiedyś zapaliłem sobie z kolegami, miał być jeden buch, ale potem wziałem drugi i trzeci, przestałem się kontrolować. Pierwsze spotkanie okazało się nie być ostatnim, zaczalem olewać szkołe i kościół. Nie miałem czasu dla rodziny, psa, ani wujka Mariana, który tak lubił mnie sadzać na kolanach i opowiadać sprośne rzeczy :)

Dziewczyna mnie rzuciła, wyrzucili mnie z przedsiębiorstwa ulotkarskiego. Nie było pieniędzy, zacząłem kraść. Zaczeło się od podkradaniu drobnych babci i zaprzestaniu dawania na ofiarę. Potem było coraz gorzej, aż skończyłem w poprawczaku. Do dzisiaj żałuję, że schyliłem się po to mydło ;(

Tak więc zastanów się ColdMan, co robisz ze swoim życiem!!!

Z innego forum ^^

Witam , mam pytanie jaki byście zaproponowali mi zasilacz to takich konfiguracji komputera ?

PROCEK-Intel Core i7 965 3,2 GHz

KARTA GR.-nVidia GeForce GT200 GTX 295

DYSK-Samsung Spinpoint F3

PŁYTA GŁ.-chipset Intel P55

RAM-DDR-3 2000 4 GB

Z serii 'Śmiać się czy płakać?'

czysty etanol jest wporzo...a właściwie nie czysty, bo jest higroskopijny i wodę pochłania...

dobry jest dezodorant adidasa też / woda po goleniu

no i polecany jest też (bardzo nie lubię tej nazwy...) izopropanol (IMO czegoś takiego pod względem chemicznym nie ma, ale niestety się przyjęło...

pozdrawiam