19arek93 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Monitor Samsung T220HDNierównomierne podświetlenie zabija przy ciemnych scenach w grze i filmie.Używasz go na 100% podświetlenia? Mam T220 i tylko w tym wypadku widać na dole i górze ekranu jaśniejsze punkty. ______ Temat powoli przeradza się w "co mi padło". Cytuj Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Pamiętam, że kiedyś bardzo się zawiodłem na płycie głównej Gigaszajsa, coś pod 775 z p35, pamiętam, że jak się podkręcało, to do pewnego momentu normalnie działało, a potem wywalało całkiem PC i się nie dało go włączyć przez kilka godzin(resety biosu, odłączanie/podłączanie nic nie pomagało). Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Zawiodłem się na Microsoft Comfort Optical mouse 3000 - niby 800 dpi , ale po ok 2latach intensywnego użytkowania laser traci czułość, mocno wycierają się plastiki - szczególnie gdy ma się spoconą rękę. Nie polecam myszek Microsoftu. Co irytuje to fakt iż zapłaciłem za nią ok 150 zł i jak widać cena nie idzie w parze z jakością. Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja na GTS 250 oraz viscie x32 mogłem się spodziewać po i5 2500K 4,5 GHz czegoś więcej, niż marne wykorzystanie 30-60% w black opsie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 KARTY GRAFICZNE FIRMY RADEON !!! Cytuj Link to post Share on other sites
Sławek 242 0 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja na Gigabyte a dokładnie na MA770-UD3 beznadziejna do OC a NB tak się grzeje że w idlu mam 63.3 C. Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 KARTY GRAFICZNE FIRMY RADEON !!!Rozwiń wypowiedz, chodzi o referenty? Cytuj Link to post Share on other sites
rudyxp 0 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a ja zawiodłem się na razerze diamondback 3g, po roku użytkowania rolka się zepsuła Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 chodzi o referenty? Najkonkretniej chodzi mi o Sapphire 4890 OC którego posiadałem później w CF. Boje jakie toczyłem ze sterownikami do tych kart były nie do opisania. Nowsze powodowały schizy w niektórych grach a przeinstalowanie z powrotem na starsze bez reinstalacji całego systemu graniczyło z cudem. Sprzedałem obie karty i stałem się szczęśliwym posiadaczem GTX 295. Stara historia. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zasilacz tracer MGB-400ATX (17A niby na linii 12V). Piszczą mu cewki i zawiesza komputer - jak to tracer Cytuj Link to post Share on other sites
Piotrek_P 0 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Również zasilacz ale OCZ Xtreme Stealth 500W. Piszczy po wyłączeniu kompa i ma głośny wentylator. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 zasilacz ale OCZ Xtreme Stealth 500W Trafiłeś jakąś lipną sztukę. Oddaj na gwarę. U mnie nie ma takich objawów. Cytuj Link to post Share on other sites
shadow101 0 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja zawiodłem się na laptopie Maxdaty, który mimo swojej sporej ceny(~3000zł) i dobrych parametrów okazał się porażką. To było już dawno bo z 4 lata temu ale pamiętam że strasznie się grzał a jak zostawiłem go na dosłownie kilka sekund na łóżku to się spalił jak na sprzęt z tamtych lat to miał dobre parametry bo: Intel Celeron M coś koło 2,8 z tego co pamiętam 1gb RAMu i jakiś Radeon też taki, który powinien dawać radę. niestety na tym sprzęcie byłą zainstalowana Vista i osiągi po miesiącu spadły ogromnie(nie wiem z jakiej przyczyny. może się zabrudził albo z powodu instalowania gier itp.) zawiodłem się ponieważ w Mediamarkt bardzo mi go polecili:/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja sie zawiodłem ostatnio na mojej prawej ręce. Złamamła się szmata podczas upadku. 2 miesiące nie mogę grać ;( Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja sie zawiodłem ostatnio na mojej prawej ręce. Złamamła się szmata podczas upadku. 2 miesiące nie mogę grać ;( Omg! Mam nadzieję, że Twoje życie się w tym momencie nie zakończyło klęską? ;P. 2 miesiące bez grania, to tak jakbyś był 40letnim prawiczkiem Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Pablo7403 0 Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja się zawiodłem na karcie graficznej GIGABYTE GeForce 7600 GT i serwisie tej firmy. Kata zaczęła mi szwankować pod koniec gwarancji. Totalny zanik obrazu ale panowie z serwisu że jest wszystko ok. Dopiero po wysłaniu za 4 razem karty z pismem od rzecznika praw konsumenta naprawili ją ale nie na długo bo zaraz ja się skończyła gwarancja to padła zupełnie. Cytuj Link to post Share on other sites
fifek19 191 Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Boje jakie toczyłem ze sterownikami do tych kart były nie do opisania. też nie kupuję Radeonów ze względu na ich sterowniki. Nawet jeżeli są o 10-15% wydajniejsze od równoległych GF... Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja zawiodłem się na: - dysku Samsunga 80 gb, padł po 2 tygodniach ale został naprawiony i chodził 6 lat i dalej działa. - myszce a4-tech x750 ( chyba jakoś tak ) badziewna mysz, słaba precyzja, źle mi się na niej grało aż pewnego razu tak się zirytowałem, że skończyła na zderzeniu ze ścianą ;D Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Klawiatura Omega Cassiopeia, podświetlane klawisze, multimedialne dodatki. Badziew jakich mało. Piszę na niej tylko dlatego że umiem pisać bez patrzenia na nią. Żaden klawisz nie jest czytelny opócz F5-F10. Reszta masakra. Czas zmienić. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ja również zawiodłem się na myszce a4-tech x750, po miesiącu może padła rolka, nie chce się przewijać ale kliknąć się da a że jestem z natury próżny to od roku nie oddałem na gware. Co do precyzji to w porównaniu do szkolnych gryzoni to niebo i ziemia. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 OCZ VERTEX 2 25nm - przy przejściu na 25nm OCZ dał du*y i dyski, które wypuścili są o 5 GB mniejsze i mają 2 razy wolniejszą prędkość zapisu. Jeden z nich oddałem na gwarę i nie wiadomo czy dystrybutor w wawie to wymieni. Drugi - musiałbym wysłać na własny koszt do holandi - ponoć opłata za kuriera to połowa wartości tego dysku Cytuj Link to post Share on other sites
plik1995 3 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hd 4850 od Palit'a -totalny syf , gorąca sekcja( 2 fazy na gpu 1 na memki) , padła miesiąc po gwarancji ,pality to syfy ! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość miomol Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Płyta główna gigabyte GA-M55S-S3 i Dysk z opisu. Cytuj Link to post Share on other sites
nimrod 0 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zasilacz Enermax ATX 12V (EG385AX-VHB(G) SFMA 380W pociągnięty „złotą” farbką szajs, który już na oko nie wzbudzał mojego zaufania – jednak w sklepie w którym zazwyczaj kupuję sprzęt zapewniano mnie że będzie ok. Nie był – sfajczył mi komputer. Nie byłem pewien bo sprzęt miał kłopoty już wcześniej – dopiero po ponad roku musiałem wymienić zasilacz w jednym ze starych komputerów a tylko „złota pała” była pod ręką. Wtedy upewniłem się że to całkowicie niestabilna praca zasilacza była powodem zniszczenia mojego P4, na szczęście tym razem obyło się bez grilla z MoBo Była jeszcze drukarka HP DeskJet 5440 na której nijak nie mogłem ustawić sensownej wielkości wydruków (1:1) nie zależnie od ustawień druku i programów stery od tej drukarki zdawały się wszystko interpretować po swojemu. Najbardziej zawiodłem się na serwisie firmy LG to było już całe lata temu, odesłałem napęd DVDRW z błędami odczytu - miał jakoś 6msc eksploatacji, błędy wystąpiły podczas nieudanej próby instalacji Debiana, oczywiście sprawdziłem go też pod windows i wyszły fatalne wyniki, serwis odpisał że napęd „nie był przewidziany do pracy z systemami innymi niż windows” i na tym skończyła się dyskusja. Miejski Rzecznik Praw Konsumenta objaśnił mi że mogą wystąpić z interwencją tylko do sklepu nie zaś do producenta. Odpuściłem bo do sklepu nic nie miałem ale od tamtej pory w miarę możliwości unikam jak ognia wszystkiego co pochodzi od LG. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Gamepad Trust Gamepad GM-1520 ponieważ jest bardzo nieporęczny i kiepsko się w dłoni trzyma. Naprawde trzeba trochę czasu by sie do niego przyzwyczaić. I za duży dla małych dłoni i niewygodny dla dużych dłoni. I może to dawno było już ale może ktoś na allegro zechce kupić ten szrot! Seagate Barracuda Ultra 7200.12 dopiero czwarta sztuka jest dobra a poprzednie 3 to w ciągu 3 miesięcy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts