bleck55 730 Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Rok temu skończyłem remont mieszkania gruntowny remont łącznie z rwaniem kabli ze ścian łącznie z meblami poturlałem z 60k dobrze ze sam wszystko robiłem bo by drugie tyle na robocizne poszło. W tedy to mi się płakać chciało Fex wtedy jakieś m-daci cayany na biurku trzymał a ja z dziurą w kieszeni. Tak że wiem co czujesz Edytowane 31 Stycznia 2018 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) https://www.dodocool.com/p-da106gy.html Myślicie, że może być lepszy grajek niż xduoo x2? Reckę znalazłem jedną, w której właściwie nic nie ma napisane... Po numerkach ciężko stwierdzić, ale mi to te numerki za dużo nawet nie mówią Ma dosyć małą moc wyjściową.. Tylko cholera wie na co to mi starczy Edytowane 3 Lutego 2018 przez neckol Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Tak że wiem co czujesz Bleck jest szansa na wypozyczenie od ciebie espressivo? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Bleck jest szansa na wypozyczenie od ciebie espressivo?No nie wiem ciężko mi się od niego na razie oderwać szczerze mówiąc ;D Bleck jest szansa na wypozyczenie od ciebie espressivo?No nie wiem ciężko mi się od niego na razie oderwać szczerze mówiąc ;D Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 5 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Fex wtedy jakieś m-daci cayany na biurku trzymał a ja z dziurą w kieszeni. Tak że wiem co czujesz I zobacz, jak skończyłem SOMiCi V2 + ALC1200 FTW!!11 Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 No nie wiem ciężko mi się od niego na razie oderwać szczerze mówiąc ;D Na spokojnie, naciesz się nim i jak ochłoniesz to wtedy Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 ma ktoś może sprawdzone tanie welurowe pady do beyerów np z alliexpress? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Zaczyna mi brakować miejsca ale za 1200 złoty to było warto nie mam dziś już czasu ślę jutro go nakarmie v6 classic Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Ciekawi mnie kiedy pójdziesz na jakąś terapię Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 gdzie kupił opampy? I czy nacieszył się espressivo już? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Była aukcja na allegro i tak jakoś wyszło że wyszły taniej niż nowe a są nowe. Teraz cieszę się na nowo. co do leczenia to może już niedługo bo boję się to policzyć wszystko do kupy Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) hmm taka prośba z mojej strony, skrobnijcie mi kilka nazw słuchawek z przedziału do 1000zł w systemie A. Coś mi się wydaje, że gdzieś osłuchiwałem A i byłbym skłonny przesiąść się z V na nie, więc chcę zgłębić ten temat. Edytowane 1 Marca 2018 przez Michaelz Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Wczoraj sobie włączyłem sprzęt (PM6004 + 52SE podpięte pod Xonara D2) i co mnie zaciekawiło to o wiele ciszej grające utwory rockowe. Jest jakieś sensowne wytłumaczenie czemu tak jest? Dało się też bardzo zauważyć, że mój zestaw jest lepszy przy klubowej muzie (co akurat mnie cieszy bo taką lubię bardziej) Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 HIFIMAN HE4XX za 170 dolarów na massdropie Doliczyć vat i cło! Po opłatach i tak o 1/3 taniej niż u nas. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Jeśli ktoś nie nastawia się na aspekty sceniczne to dobry wybór moim zdaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Właśnie z tego względu zupełnie je pominąłem. Gdyby stworzyli bardziej dociążone HE-400i już bym zamawiał. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 X2 dla ciebie zbyt meczące r70x dobre a 400i za mało dociążone. Ja się nie dziwię ze tym rzuciłeś jak masz tak cienką granicę tolerancji. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Tak to wygląda R70x były ze mną naprawdę długo biorąc pod uwagę średni czas posiadania słuchawek. Właśnie na tym mój problem polega, że szukałem jednej pary, która jakoś się wpasuje w te moje "widzimisię". Do Fidelio X2 potrzebowałbym lekkiego wzmacniacza, jak Objective O2, który dla mnie się fajnie z nimi zgrywał. Tylko znowu w X2 lekko mi przeszkadzały nausznice, materiał z jakiego były wykonane. Trzymanie kilku par słuchawek i kilku wzmacniaczy pasujących do danych słuchawek straciło dla mnie sens, gdy coraz rzadziej słuchałem muzyki. Z resztą ja w ogóle rzadko słuchałem muzyki, znacznie częściej słuchałem sprzętu, a muzyka była dla mnie benchmarkiem do ich porównywania Skończyłem z tą chorobą, a obecnie słucham najczęściej Gigaworksów G500/SOMiCów z integry xD Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Ja ostatnio byłem bez sprzętu i zostały mi tylko ms16 i Integra. Nie przeszkodzilo to jednak tym by mieć mnostwo frajdy ze słuchania. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Kolejny mały zakup. Obawiam się, że jak naradzie mój najlepszy zakup akg k702 za 305zł może zostać przebity. Focal listen za 269zł z padami supersoft 3 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Narkoaudiocholizn Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Oj tam oj tam mnie też portfel mierzi Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Ja to nie wiem skąd Ty za tyle kupujesz, ale mam pewne obawy czy wszystko zgodnie z prawem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Z alledrogo cwaniaczek jeden. fajne słuchawki za ta cene mega Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 nuforce uDAC 5 za skromne 130 dolarów. Nawet z podatkiem, cłem i wysyłką wyjdzie dużo poniżej 50% ceny w Polszy. OFC massdrop BTW Po okropnie długim czasie oczekiwania doszły do mnie słuchaweczki tinaudio t2. Czy był jakiś efekt łał? Hmm, nie. Może dlatego, że używam ich na stockowym kablu i na beznadziejnie grającym xiaomi redmi 4x.. Jak bym miał je kupić nawet w promo za 150 zł tylko do telefonu to bym tego nie zrobił. Mi się udało dorwać za 100 więc kieszeń nie boli, aczkolwiek wolałbym ponownie kupić vjjb k4, ponieważ są dużo lżejsze i bardziej komfortowe, a przy telefonie dźwiękiem nie odstają. Jak zgram szpotifaja na htc one m7 i posłucham trochę to dam ewentualnie jakiś nowy wpis. Generalnie dla słuchaczy ze słabym źródłem nie polecam wydawać bez sensu pieniążków Aczkolwiek grają bardzo naturalnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts