Qpers 8 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 TIBIA a kto sadzi inaczej niech skoczy z okna Swój człowiek Trzeba naprawdę nie wiedzieć, co robić w wolnym czasie, żeby grać w ten paździerz. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 w Tibie nie grałem, lecz zamiaru nie mam, gdyż swoistą antypatię budzi we mnie sam tytuł Cytuj Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja powiem tak: Liga Polska Manager (1999-2005) największy shit w jaki grałem, nuda i jeszcze raz nuda, aby wygrać ligę nawet najsłabszą drużyną wystarczy podnieść pensje zawodnikom o 20 % Żadnego realizmu, taktyka tylko na papierze, trening leży i kwiczy, choć jest jedna fajna sprawa, łapówki które odzwierciedlają polską ligę, ale tak ogólnie to gra 1\10. Następna sprawa to chyba seria Maluch Racer, Poldek i syrenka, totalna kaszana. Model jazdy do kity, grafika lipna ale wymagająca w ówczesnych czasach niezłego sprzętu. Nieciekawe pozycje. 1\10. Gothic 3: Zmierzch bogów czy bugów już sam nie wiem. Totalna kaszana, praktycznie gry nie da się ukończyć, chyba ,że by ciągle jechał na metodzie save\load. Potworne błędy, których nie eliminują nawet dwa patche. Słaba optymalizacja gra ścina nawet na mocnych kompach, niestaranność twórców, liniowa fabuła - jeśli w ogóle można to coś nazwać fabułą. Ogólnie nie polecam, co tu dużo gadać gra leży i robi pod siebie, zachęcam do przeczytania recki Darodaredevil'a. Jeśli ja bym był szefem JoWooD'u do nie wypuszczał bym jej, no chyba ,że po około rocznych poprawkach i to jedynie za darmo do ściągnięcia z neta dla fanów Ocena 1\10. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 TIBIA a kto sadzi inaczej niech skoczy z okna zgadzam sie , kurde! przeciez rodzi sie nowa cywlilacja wyrozniajaca sie brakiem mUzgÓ , a wszystko przez ta gre... , niestety , tibia tworzy spolecznosc Cytuj Link to post Share on other sites
Matix1999 0 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Przede wszystkim Gothic 1 ..... Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Przede wszystkim Gothic 1 ..... chyba chcesz sie narazić, to najlepsza część sagi i jedna z najlepszych gier w ogóle Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Przede wszystkim Gothic 1 .....gosciu do tej gry chyba pierwszy raz podchodzil wczoraj to jest najlepsza gra rpg jak dla mnie a ty takie cus piszesz wstydzilbys sie Cytuj Link to post Share on other sites
counter116 0 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Postal 1 najgorsza gra xD Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jeśli chcecie poznać wiele tragicznych gier to polecam cykl "Angry Video game Nerd" Wszystkie odcinki możecie obejrzeć na http://www.gametrailers.com/screwattack Co prawda większość to recenzje starych gier na nesa ale cykl jest genialny Cytuj Link to post Share on other sites
kani94 0 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No bez przesady, ludzie! Najgorsza gra w historii: FarCry 2, NWM2, seria TES czy GTA 4... Rozumiem, że to wasze opinie, ale żeby od razu najgorsze gry? FarCry 2 - fakt, wieje nudą, większość się na nim zawiodła, spodziewała więcej, ale to i tak całkiem dobra gra, w którą całkiem przyjemnie można pograć, szczególnie, gdy nie ma się pod ręką lepszej gry. NWM2 - nie każdemu musi odpowiadać taki typ gry, chyba bez powodu nie została oceniona na 8,5 na gryonline.pl . To tak jak np. ktoś nie lubi komedii pokroju American Pie, wie, czego można oczekiwać po takim filmie, ale na przekór sobie ogląda go (bądź nie) i ocenia bardzo negatywnie. TES - jak powiedział Eversman, seria ta daje radę mimo wielu bugów, i i tak w nią gra. Patrz człowieku gdzie piszesz, przypominam ~Najgorsze gry w historii~ Aż na usta ciśnie się ŻAL GTA 4 - jak dla mnie gra ma większą grywalność niż reszta serii, choć może klimatem nie dorównuje VC, czy rozmiarem SA. Zdecydowana większość osób źle wypowiadająca się na temat tej gry, ma za słabego kompa, żeby normalnie pograć w tę grę. A to chyba nie powód, żeby przyznać jej tytuł najgorszej gry w historii. No i ten Gothic 1, ale tu już mi brak słów... A co do tej najgorszej gry, to nie wiem. Z reguły, zanim coś kupię i zagram, muszę wiedzieć, że jest to przynajmniej dobra gra. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie rozumiem czepiania się NWN2 (jedynka też świetna). Taki RPG, takie postacie, taka fabuła, własny zamek.. cudo Jak grałem w jedynkę i ja skończyłem to było mi smutno, że już koniec (w Wiedźminie też tak miałem). Gothic 1 - facet chyba nie potrafi parować ciosów Najlepsza seria gier RPG moim zdaniem. Do tego w jedynce był ten taki specyficzny humor.. (nieumarły shaman orków: "(...), nie przejdziesz, bądź przeklęty!!" BeZi: "sam bądź przeklęty, świrusie"). A co do kaszanek.. W Poldek Driver grałem, nawet to przeszedłem. Dźwięk silnika poraża, fizyka gry, model jazdy.. tego się nie zapomina xD. Gothic 3 - Brzask Bugów, przeszedłem (dałem radę), ale tak jak wcześniej pisali - save'n'load. No i ten ostatni boss... Szef (o ja pier... xD). Piszecie o grach za 10zł.. ja miałem grę za 6zł Speed Thief - ściągnijcie, pograjcie, porozmawiamy Ta gra to jest.. klasa sama dla siebie, polecam szczególnie cierpiącym na bezsenność Cytuj Link to post Share on other sites
bucyfer 0 Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Americas Army 3. 6 Giga ściągania dla mnóstwa bugów, słabej grafy na max przy niskich framerate i kijowe lobby+ traning. FAIL na całej liniii. Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja tam sapera nigdy nie lubiłem Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 bezapelacyjnie najgorsza gra w historii.... i wersja humorystycznahttp://www.youtube.com/watch?v=2DTjLG3usQo (kocham lata 80` nawet wtedy to był crap:d a jaka inna gra doprowadziła do bankructwa jednego największych potentatów gier? i trzeba ją było zakopać głęboko pod powierzchnią pustyni? Cytuj Link to post Share on other sites
sweter 8 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 need for speed undercover - zero płynności, dziwna fabuła nie pasująca do nfs i grafika. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Od niedawna za taką uważam Juiced 2 Hot Import Nights. Fizyka jazdy jak w grach przeglądarkowych, grafika bez rewelacji, bardzo słabo wykorzystany motyw targów samochodowych, bezsensowne tryby wyścigów... Bardzo mizerna podróbka serii NFS i jeszcze badziewne spolszczenie. Niedawno skończyłem GRIDa i uważam tę grę za najlepszą samochodówkę w kategorii zręcznościowej. Fajnie się jeździ, dobrze odwzorowane samochody, prawdziwe tory i całkowity brak fabuły, co jest wskazane przy wyścigach, w końcu to nie RPG czy coś Cytuj Link to post Share on other sites
raflo87 1 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 need for speed undercover jak dla mnie była fajna przeszedlem calą , za to bardzo niepodoba mi sie nfs shift...niewiem jak innym Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 need for speed undercover jak dla mnie była fajna przeszedlem calą , za to bardzo niepodoba mi sie nfs shift...niewiem jak innym ja też przeszedłem Undercover...IMO co najmniej do chrzanu... co do Shifta - nie miałem z nim dużej styczności, ale tak jak pogrywałem chwilkami to całkiem fajny się zdawał pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
pablo1213 0 Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Według mnie najgorszą grą w całym moim dorobku w jakie miałem styczność pograć jest Driv3r - miałem wielkie oczekiwania do tej gry - a tu lipa. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 E tam, po wtorku gdzie jestem w szkole od 8-16 i angielski 17-19 i jestem w domu o 20 to ja nawet potrafię dostrzec w Postalu głębie fabuły. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 O boże POSTAL 2....pamiętam misje gdzie trzeba głosy na wybory zbierać.Txty takie leciały np.podpiszesz ku tę je ną petycje? .MEGA giera Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Postal był fajny Ja tam w jakieś mega gnioty nie grałem ale mam kilka (nie)miłych wspomnień: bus driver mortyr 2 taxi driver Zarąbiste filmiki znalazłem: http://www.najgorszegrywszechczasow.ubf.pl/news.php masakra Cytuj Link to post Share on other sites
Geograf 0 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 ...i Spiderman .Na pegazia tak samo. A od siebie dorzucę Asterixa i Obelixa z Might Magicami od 3DO, które właśnie przez to upadło. Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 need for speed undercover jak dla mnie była fajna przeszedlem calą , za to bardzo niepodoba mi sie nfs shift...niewiem jak innymmam tak samo undercover jeszcze uszedł w tłoku a shift to lipa jak dla mnie Cytuj Link to post Share on other sites
Eddek 0 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 bezapelacyjnie najgorsza gra w historii....humorystycznahttp://www.youtube.com/wat ... sQo(kocham lata 80` nawet wtedy to był crap:da jaka inna gra doprowadziła do bankructwa jednego największych potentatów gier? i trzeba ją było zakopać głęboko pod powierzchnią pustyni? Oo to! Nizej niz E.T. na Atari 2600 upasc sie nie da. Poprostu sie nie da. Ani w tym swiecie, ani w innym. Nawet granie z podloga w Ponga przy pomocy cegly jest lepsza zabawa niz E.T. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts