Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Patrzcie państwo ciekawa sprawa. A w internetach huczy od tekstów o bezkarnym posiadaniu/pobieraniu na własny użytek.

Fakt jest taki, w Polsce w porównaniu do innych krajów europejskich mało się zarabia, a rozrywka cyfrowa do tanich nie należy. Na szczęście są różne "bundle" i inne "gogi" gdzie można kupić za grosze fajne, ale nieco starsze tytuły.

Ogólnie wydaje mi się ze 3/4 "piratów" to osoby młodsze, niezarabiające na siebie. Coś w stylu: w necie je darmo, przecie kieszonkowe musi być na kawę w kartonie czy inne "djarumy"

Co do nowych tytułów to uważam że powinny powrócić dema. Nie będę w ciemno wydawał 150 zł na bzdet który znudzi się po pół godzinie. Dlatego czasem testuje którąś z nowości w wersji nieoficjalnej i nie mam z powodu tego wyrzutów sumienia. Jest fajnie, to kupuję. A jak kiła to wywalam. Stać mnie na przyjemności a na bzdury szkoda mi i pieniędzy i miejsca na dyskach.

Kończąc offtop: zakupiony najnowszy Bookrage. Ach te kryminały ;)

10 litrów śnieżki do sufitów

5 litrów jakiegoś koloru do pokoju córki

7,5 litra jakiegoś koloru do stołowego

Pędzel mały

Pędzel duży

Wałek

4 x taśma malarska

3 x folia malarska

Wanienka na farbę

Razem coś koło 320 złociszy i zaczynam w czwartek skakać po ścianach ;)

• Popieram 3

Kwestie dot. legalności obadane ze Skeletor'em na PW, naprawdę nieźle się konwersowało :)

Znowu mnie naszło na zakupy w państwie środka (ach ten aliexpress), spodobał mi się taki oto plecak:

http://wstaw.org/m/2014/05/21/plecak_png_300x300_q85.jpg

i taki "dzbanecznik" do herbaty:

http://wstaw.org/m/2014/05/21/dzbanecznik_png_300x300_q85.jpg

Edytowane przez 40rozbojnik
  • Popieram 2