worm 17837 Napisano Piątek o 06:07 Udostępnij Napisano Piątek o 06:07 this is my boom stick 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1445 Napisano Sobota o 14:32 Popularne posty Udostępnij Napisano Sobota o 14:32 Philips Evnia 34M2C8600 wjechał 6 4 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3766 Napisano Sobota o 18:02 Udostępnij Napisano Sobota o 18:02 Święta idą, mnie tu w badziewniaku inspekcje niezapowiedziane się odbywają więc zacłowane do świąt.Jakaś chińszczyzna czekającą na wszelkie przeróbki.... 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 850 Napisano wczoraj o 14:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:43 (edytowane) W końcu solidny laptop biznesowy: MacBook 16" M4 Pro Max dopakowany do najmocniejszej konfiguracji CPU oraz GPU. Standardowe 48GB RAM i SSD rozbudowany SSD do 2TB. Głównie do pracy i nauki, ale pograć też można. Podczas uruchamiania w kontenerach tuzina mikroserwisów napisanych w Javie i kilku baz danych wraz z całym ekosystemem nawet się nie zająknął. Cicho i chłodno przez wiele godzin na baterii bez jakiegokolwiek przycięcia. Nie jest to może sprzęt do gier, ale taki Badur's Gate 3 na pierwszy rzut oka działa płynnie na max detalach w natywnej rozdzielczości, także i na wyjazdy rodzinne się nada. Grzeje się przy tym i słychać wentylator, ale i tak jest naprawdę dobrze. Matowy wyświetlacz nanostrukturalny to IMO game changer. Nie odbija się absolutnie nic w ekranie, a kolory są świetne. Wgląda to bardziej na namalowany obraz niż na ekran. Piękna sprawa. Edytowane wczoraj o 14:51 przez Karister 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1445 Napisano wczoraj o 15:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:00 Sprzęt fajny, ale cena konkret. Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 850 Napisano wczoraj o 15:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:51 (edytowane) Prawda, ale Apple nigdy nie było tanią marką, a ja bardzo lubię ich ekosystem. Poza tym biznesowe Delle czy Lenovo w mocnej specyfikacji też potrafią mieć dwójkę z przodu ceny, a kulturą pracy i czasem działania na baterii w mojej ocenie nie imponują. Recenzje też nie zachęciły, więc ostatecznie kolejny raz postawiłem na nadgryzione jabłko, które dobrze już znam ze słabszych specyfikacji, choć się wahałem między tym a "normalnym" laptopem z dual boot Windows + Linux. MacBooki Pro z i7 to faktycznie były gruzy (mam jeszcze model z 2015r), ale od kiedy mają autorskie procki, to jest inna bajka. Edytowane wczoraj o 15:53 przez Karister Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Wziąłem swoją pierwszą drukarkę 3D do zabawy. W gratisie 1kg PLALecę na gotowcach póki co. Jestem całkiem zadowolony. Jeszcze naumieć się w CAD. A zapłaciłem powiem szczerze śmieszną kasę za to:Wysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, CrisPell napisał: Lecę na gotowcach póki co. Jestem całkiem zadowolony. Jeszcze naumieć się w CAD. Uważaj, też tak sobie wmawiałem, teraz kilkadziesiąt tys. PLN później i może ze 3 autorskie projekty druknięte jestem xD Większość i tak gotowce z neta, najwyżej z lekkimi przeróbkami. Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2592 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 godzin temu, Karister napisał: Prawda, ale Apple nigdy nie było tanią marką, a ja bardzo lubię ich ekosystem. Może i nie było tanią marką, dziś za to ma absolutnie normalną cenę - odpowiednik na windowsie, podobnej klasy - patrz wyższe modele precisiona, zbook czy najwyższe thinkpady beda kosztowaly podobnie, a przy okazji w tej cenie dostaniesz sprzet który samym wyglądem odbiera chęć do pracy. Najtańszy macbook pro zjada wszystko z windowsem w swoim budżecie, wiec w tej konfiguracji też do drogich nie należy. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2297 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Części do BRZ, gratis korbowód i śruby. 2 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2787 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 23.11.2024 o 15:32, Mirinda napisał: Philips Evnia 34M2C8600 wjechał I jak wrażenia? Jest efekt wow na oledzie? Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1445 Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu Zdecydowanie lepiej, efekt jest, ale jako że mam już tv oled, to wiem czego się spodziewać, do lcd już nie wrócę na pewno. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts