Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Też się przymierzam do serwisu olejowego :D 

image.png.d2a05d213148cde6c823e65e34b824a2.png

Resztę pewnie z ASO wezmę

W dniu 6.07.2023 o 12:56, adivxv napisał:

Chińskie wynalazki nie budzą u mnie zaufania, wiec padło na Samsunga, które tez swoje za uszami ma.

W promocji Ci się udało wyrwać?

• Lubię to 6
  • Popieram 1
W dniu 6.07.2023 o 12:56, adivxv napisał:

Chińskie wynalazki nie budzą u mnie zaufania, wiec padło na Samsunga, które tez swoje za uszami ma.

u mnie siedzą w serwerach i póki co zero problemów, ale wszystkie mielenie danych poza SQL mam na iSCSI. Najwięcej w firmie mam padniętych kingstonów, praktycznie 100% wszystkich SSD które padły.
image.png.d3d33c2bf0a2bb41c5b3db8bedf31743.png

Ogólnie to przy vice city się rozkleiłem trochę, świetna muzyka i klimat. Przypomina dzieciństwo i to, że jak grałem w tą grę to w ogóle jej nie rozumiałem. W sensie byłem zbyt młody wtedy.

+ to:

image.png.cf173b2bd0d19d049ad1266c2eb0ad16.png

Hades i space engineers zwrócone

Edytowane przez grzech1991
  • Lubię to 5
  • Popieram 1

Bardzo fajna myszka za 69zł. Można używać po donglu oraz bluetooth. Mała poręczna i klik faktycznie niesłyszalny. Baterie do klawiaturki.

43OrjoF.png

Kupiona na poczekaniu za 30zł (gość kupił i nie użył). Na bluetooth działa zadowalająco.

IiHMZp4.png

Edytowane przez CrisPell
  • Lubię to 8
  • Popieram 1
W dniu 8.07.2023 o 12:55, CrisPell napisał:

Bardzo fajna myszka za 69zł. Można używać po donglu oraz bluetooth.

Mam ją w pracy, klawiatura aluminiowa jest ok (jedyna wada i to wg. mnie duża, ma numpada [którego nie używam], a skróty klawiaturowe są przez FN], myszka jest taka sobie, faktycznie jest mała (dla mnie to minus i to spory), dodatkowo mam wrażenie, że słabo wykonana.
image.png.b3670685c0e6d87b3fa00696aa82b469.pngimage.png.6339f0bf14eb3e13a7435f4c8f2b4b67.png

Robiłem reserach szkieł na SD, no i matowe 2 szt. to 80 zł. Wygrała cena. Szkoda, że nigdzie matowych nie widziałem do np. telefonu.

2 godziny temu, Lord_Krecitsqa napisał:

Ile kosztował ? 

Ja mam taki jeźdzący po podłodze i bardzo żałuję zakupu, wg. mnie najsensowniej jest mieć robota (mam) i pionowy

• Lubię to 2
  • Popieram 2
Godzinę temu, grzech1991 napisał:

myszka jest taka sobie, faktycznie jest mała (dla mnie to minus i to spory), dodatkowo mam wrażenie, że słabo wykonana.

Używam dużych i małych bez różnicy. Nie zajmuje dużo miejsca w plecaku. Mała przestrzeń robocza w terenie nie jest problemem. Działa na każdej powierzchni. Słabo wykonana niby w którym miejscu? W żadnym calu nie odczułem. Klik jest wyczuwalny przyciski się nie bujają, scroll działa płynnie, nic nie trzeszczy/skrzypi, dobrze leży w dłoni, gładka z każdej strony, spasowana. Nie cierpię jak ktoś punktuje jakąś wadę, ale nie podeprze tego argumentem.

Edytowane przez CrisPell
  • Popieram 1
W dniu 8.07.2023 o 12:47, wrobel_krk napisał:

Cóż to robi na upały stoi i wygląda i robi się chłodniej?

Odczuwalna temperatura po skierowaniu na siebie takiego wentylatora spada znacząco. 

Od wielu lat śpię przy włączonych na min. wentylatorach kolumnowych tego typu, klimy używam tylko w dzień kiedy jest upał.

Samo to, że stawiasz przy uchylonym oknie i zamiesza wpadające świeże powietrze, robi już diametralną różnicę.

• Lubię to 1
  • Popieram 2
W dniu 9.07.2023 o 15:14, CrisPell napisał:

Nie cierpię jak ktoś punktuje jakąś wadę, ale nie podeprze tego argumentem.

To jest taki argument, jak weźmiesz taniego laptopa z plastiku i dobrego laptopa z plastiku, napiszesz, że oba są dobrze wykonane i działają tak samo. Dla mnie wieje tandetnym plastikiem i wykonaniem na kilometr od tej myszki, adekwatnie do laptopa mogę napisać, jest, działa i nic nie widać. Rozkręcasz i zostaje plastik w rękach.

Fakt, rozmiar przy podróży jest ważny.