Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Za 350 zł kupiłem 2 blaty kuchenne 38mm (200cmx70cm i 200cmx50cm) i 7 nóg, zrobiłem biurko w 1 godzinę i myślę że przeżyje nie jedno biurko kupione w sklepie. Zaznaczam że nie zależało mi na wyglądzie ani na szafkach czy szufladach. Zdjęcie zrobione starym biurkiem i pochodzi z dnia złożenia całości, teraz są ułożone kable i porządek    

Na ten widok, to był w pierwszej kolejności zrobił, to to:

Za 350 zł kupiłem 2 blaty kuchenne 38mm (200cmx70cm i 200cmx50cm) i 7 nóg, zrobiłem biurko w 1 godzinę i myślę że przeżyje nie jedno biurko kupione w sklepie.

Ok, ale ja posiadam potrzebę otaczania się estetycznymi rzeczami, a w przypadku mebli, komponującymi się z całą resztą.

Posiadam od pięciu lat, gorące kubki, talerze, mysz bez podkładki, nadgarstki - nie ma mowy o przetarciach, dziurach czy jakichkolwiek innych śladach zużycia...

No tak, dla mnie to jest stół, a nie biurko.

Sam miałem chyba 15 lat biurko, poza wytartym blatem, bo używałem myszy bez podkladki, było idealne. Ale co z tego skoro nie spełnia założeń?

Nie rozumiem ludzi którzy kupują S8 a później wstawiają zdjęcie brzydkiego opakowania :P

Żeby nie było offtopu zakupiłem doładowanie telefonu co by internetu szybko nie zabrakło.

http://s5.ifotos.pl/mini/orangejpg_qpaeqpa.jpg

• Popieram 1

Aż sprawdziłem po ile stoi GTX 1060 i zaczyna wracać to do normy. RX480 chodził po 1500 teraz już 1100-1200zł.

Edytowane przez CrisPell
Nie rozumiem ludzi którzy kupują S8 a później wstawiają zdjęcie brzydkiego opakowania :P

Żeby nie było offtopu zakupiłem doładowanie telefonu co by internetu szybko nie zabrakło.

http://s5.ifotos.pl/mini/orangejpg_qpaeqpa.jpg

Ten telefon to mój jedyny aparat więc nie miałbym czym zrobić mu zdjęcie :P

Edytowane przez kacperq

Dzięki :)
Przesiadam się z Ramblera 4 2013, wiec przeskok ogromny. Geo ramy bardzo mi w końcu odpowiada. Na pierwszy ogień jednak idzie zmiana gum na 2.25/2.3, oraz jakaś sztyca z reeverbem.

Myślałem, nawet przymierzałem sie do mustanga 29 ale za malo zwrotne to dla mnie. Poza tym, w tej klasie i za te pieniądze bałbym się o sztywność kola, ważę 90kg aktualnie.

Edytowane przez bialyboski