dadulek 9363 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 @kacperq: polecam jegera z red bullem i lodem. mieszanie alkoholu z kofeina i tautyna to delikatnie mowiac kretynski pomysl 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty sowix71 1203 Napisano 4 Maja 2017 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Po świetnym i dobrze przyjętym Lwóweckim ALE Jankes(które polecam) browar Lwówek wprowadza swój pierwszy Single Hop który miałem dziś szczęście kupić przypadkiem zaglądając do lodówki z piwem w Żabce za 8zł od 2 sztuk w łączonej promocji -20% , nie kryję zaskoczenia i swej radości, cena poza promocją 5zł, jest szansa na dobre piwo w rozsądnej cenie. Pozdrawiam piwoszy z tego wątku http://i.imgur.com/VJCYfim.jpg 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Nie wiem jak ustawić abym widział ile mam nieprzeczytanych wiadomość, nieodebranych połączeń (itp) na ikonie aplikacji, Zainstaluj sobie Nova Launcher a do tego Tesla Unread. Problem rozwiązany Co do Gmail to jak wysuwasz lewą belkę to na dole masz swoje inne konta. Jak je zsynchronizujesz to będą automatycznie pojawiać się na liście nieprzeczytanych Maili. Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) Core i5-6600K za całe... 590 złotych + KW. Normalnie okazja Oraz kolejna książka do kolekcji za całe 7 złotych + wysyłka: Edytowane 4 Maja 2017 przez MilanosFan 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 @up Gdzieś tak tanio sprzedają czy pojedyncza okazja? Mam na myśli procesor. Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Pojedyńczą okazję trafiłem po prostu, i to przypadkiem Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Pozdrawiam piwoszy z tego wątku Sama buteleczka wygląda "mniamniuśnie". 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty imiemichal 979 Napisano 5 Maja 2017 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 http://i.imgur.com/eDXUuf9.jpgKlawiatura mechaniczna od chińczyka. Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Jak za 180zł za klawiaturę mechaniczną, jestem zadowolony. Podoba mi się, że potrzeba mniejszej siły do aktywacji klawisza (ale to już pewnie zależy od konkretnego przełącznika), niż w mojej starej klawiaturze membranowej. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to jest głośność. Mam nadzieję, że jak dokupię ringi wyciszające to się trochę poprawi. 17 Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) A jak z głośnością klikania klawiszy? W nocy jest to upierdliwe czy nie? Edytowane 5 Maja 2017 przez MilanosFan Cytuj Link to post Share on other sites
hajper 743 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jest Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jeśli chciałbyś grać, a obok ma ktoś spać to odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia - co prawda mam mechanika na Brown'ach, ale hałasuje całkiem nieźle - początkowo faktycznie nie było mowy, aby spać, gdy druga osoba gra. Po kilku miesiącach - nie zwracamy na to kompletnie uwagi i dźwięki klawiszy to praktycznie white noise. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Cale 2.50 + KW. Kasa w sumie żadna a książka się na pewno mi przyda. Edytowane 5 Maja 2017 przez MilanosFan Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 na pewno mi przyda Tak, książka to przydatny gadżet w dzisiejszych czasach, niektórym może nawet służyć jako podkładka pod kubek. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Tego typu publikacje mogą być bardzo przydatne - zabijasz kogoś oszukujesz kogoś w internetach (true story), policja podczas przeszukania lokalu trafia na książki o Atlantydzie, powtórnym przyjściu Jezusa i ładowaniu wody miłością - trafiasz do zakładu zamkniętego, po jakimś czasie "zdrowiejesz" i myk! Wolność. Do tapetowania chyba za mały format. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Nie wnikam w poglądy, ale to tak samo jak bym powiedział że to co tu połowa kupuje to zbędne niczemu nie potrzebne (jak dla mnie) "gadżety" Nowaj kupuje co chwilę filmy czy figurki ze Star Wars i jest ok. Ja kupuje książki z różnych dziedzin (ezoterycznych) i jest blee. Niektórzy z Nas widzą dużo więcej w człowieku niż tylko jego fizyczne ciało które jak wiemy (lub nie), jest tylko dodatkiem. Może darujemy sobie takie komentarze na przyszłość? Edytowane 5 Maja 2017 przez MilanosFan Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Może darujemy sobie takie komentarze Z mojej strony był to tylko niewinny sarkazm, nie wnikam co kto czyta, nawet jeżeli byłby to mein kampf. Bardziej chodziło mi o traktowanie dzisiaj książek często jako zło konieczne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Gadżety raczej nie zamieniają mózgów w papkę, a brednie o przepowiedniach i innych morskich wodach sprawiają, że rodzice z premedytacją zarażają dzieci wścieklizną, odmawiają szczepień lub, na polecenia "znachora", doprowadzają do śmierci głodowej. Problem polega na tym, że autorzy takich "dzieł" to dość często ludzie chorzy psychicznie, lub zwykli naciągacze, którzy nie rozumiejąc podstawowych rzeczy, tłumaczą świat za pomocą spisków i magii. Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Ja czytam książki, co może być dziwne w erze internetu. Ale tak jest. Kilka książek w ciągu roku przeczytam (a niektóre są naprawdę obszerne) więc niejako kultywuje jeszcze stare tradycje Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 niejako kultywuje I dobrze, bo statystyczny polak w zeszłym roku przeczytał bodajże 0. Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Jest głupotą że w sposób tak stanowczy odrzuca to co inne, niezrozumiałe. To absurd. Albo coś jest czarne albo białe? Bezsens. Edytowane 5 Maja 2017 przez MilanosFan Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jeśli czytasz rocznie raptem kilka książek i są to tego typu pozycje, to faktycznie jest to coś niezwykłego i raczej niepokojącego. Gdybyś wciągał kilka pozycji miesięcznie, a o wróżkach czytał raz na jakiś czas w ramach relaksu, byłoby to normalne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MilanosFan 14 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Ach Nowaj. Gdzieś ty się nauczył takiego podejścia do ludzi? Niektórzy z tej branży są wkurzający. Coś o tym wiem osobiście. Inni za to są ok. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 nie masz pojęcia o otaczającym świecie Dokładnie tak jest Nie mam pojęcia o czających się pod łóżkiem potworach, o Elfach kryjących się w pobliskim zagajniku, ani o tym, że mój kot potajemnie czci Szatana. Aha, zapomniałem, nie mam również pojęcia o Atlantydzie i o tym, jak ładować wodę miłością. Zdarza mi się jednak czasem pierdnąć podczas kąpieli, ale to się pewnie nie liczy, mimo, że kocham jeść, a to poniekąd produkt uboczny. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jedyne do czego mogę się przyczepić, to jest głośność Polecam od razu założyć oringi, 5x1.5mm albo 5x2mm. https://tge.com.pl/246160,oring-nbr-70-5x1-5.html Janusze na allegro za to samo wołają po 30zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts