anemus 228 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada (edytowane) 1 godzinę temu, Karister napisał: Ja nigdzie nie pisałem, że szkoło na aparacie wpływa albo nie wpływa na jakość foto. Skoro już pruszasz ten temat - zrobiłem foto przed założeniem i po. Nie widzę różnicy na swoim 40" nano-IPS 5k2k,wiec nawet jeśli wpływ jest, to marginalny. Bardziej już wpływa soft, który czasem różnie podciąga kolory. Jedyne, co faktycznie takie szkiełko psuje, to zdjęcia z lampą błyskową, których nie robię. Nie odnosiłem się do tego co napisałeś czy nie tylko do faktu klejenia szkiełek ochronnych na aparatach. Zdjęcia z lampą błyskową tylko podbija problem, który występuje zawsze. Czym lepsze warunki może być mniej dostrzegalny ale zawsze jest. Soft nie głupieje tylko próbuje się dopasować do problemów jakie powoduje szkiełko i je skompensować. Jedne lepiej lub gorzej się uda, inne nie. Każdy jednak robi co mu pasuje wg swoich priorytetów. Po prostu zwróciłem uwagę na konsekwencje. Edytowane 2 Listopada przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty joker5513 2784 Napisano 3 Listopada Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Listopada Alfa Romeo Giulietta Quadripholio '11. Trójkąt, gaśnica, apteczka i gumowe dywaniki na zimę. Trójkąt, gaśnica, apteczka i gumowe dywaniki na zimę. 13 3 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada @up - włoszki zawsze mi się podobały... w sensie Alfy Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Samochód ładny, tylko z tą tablicą dali ciała trochę. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty leto87 2293 Napisano 3 Listopada Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Listopada To u nas taki "projekt". Auto dla żony. Do zrobienia motor-panewka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 14 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 4 Listopada Udostępnij Napisano 4 Listopada 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2589 Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2743 Napisano 8 Listopada Udostępnij Napisano 8 Listopada @up Days Gone jedna z lepszych gier jakie wyszły na PS4 i cholernie mocno niedoceniona .A tytuł świetny zarówno pod względem rozgrywki jak i fabuły . JA tą gierkę zrobiłem nie mal na jednym wdechu ,a rozwalanie hord ...czysta przyjemność 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty gustine 1003 Napisano 9 Listopada Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Listopada Nowe słuchawki, grają o wiele lepiej niz bayerdynamic Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada (edytowane) One mają ten ichniejszy DAC+BT w standardzie czy jego osobno trzeba dokupywać? Tak z ciekawości czy jest wersja Wired i z modulikiem. Edytowane 9 Listopada przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada Godzinę temu, anemus napisał: One mają ten ichniejszy DAC+BT w standardzie czy jego osobno trzeba dokupywać? Tak z ciekawości czy jest wersja Wired i z modulikiem. gdzie tam, słuchawki udało mi się kupić nowe z oficjalnego sklepu na ali za 199zł, sam moduł kosztuje ponad 1k ...tak czy siak zakup w dziesiątke, rewelacyjnie grają Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada PS5 Pro .. chociaż to chyba nie jest powód do chwalenia się. Ratuje mnie to, że nie ograłem ani Spider-mana ani TLoU (tylko może pierwsze 2 h) ani Horizona - chociaż to trochę nie mój target, no i zakładam, że za te 2 lata może będzie to ciut lepiej chodziło niż nonPro. 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada Poco F6 Z bólem serca po straconym S10 lite po ciemaku podczas latania po nieoznaczonych policjantach na moto xD Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada 8 godzin temu, Cepheus119 napisał: PS5 Pro .. chociaż to chyba nie jest powód do chwalenia się. Ratuje mnie to, że nie ograłem ani Spider-mana ani TLoU (tylko może pierwsze 2 h) ani Horizona - chociaż to trochę nie mój target, no i zakładam, że za te 2 lata może będzie to ciut lepiej chodziło niż nonPro. Ej ale dlaczego masz się tłumaczyć? Nawet gdyby to był kaprys to warto się nim cieszyć. To, że gierek "ex-ów" nie ma to nie znaczy, że nie będzie, a sprzęcik ma potencjał. Tam gdzie zwykła PS5 się dławiła przy 60 to można wyrzeźbić ustawienia na 120 klatek, a artefakty upscalingi czy fg pewnie poprawią. Szkoda tylko napędu, ze nigdzie nie można go kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2743 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada 5 godzin temu, anemus napisał: To, że gierek "ex-ów" nie ma to nie znaczy, że nie będzie, a sprzęcik ma potencjał. Eksów nie ma i nie będzie na tą generacje PS taka polityka SONY i nie ma co się łudzić ze będzie inaczej . To jest generacja remejków ,remasterów i odgrzewanych kotletów za pełną cenę . Takie są fakty . Po za tym SONY testuje graczy ile są w stanie dać za takie odgrzewane kotlety ,kastrowany sprzęt a są w stanie dać dużo co widać po sprzedaży samych czytników po 200$ czy też konsoli bez czytnika .... jest to przygrywka do PS6 gdzie z dużym prawdopodobieństwem będą tylko gry cyfrowe I żeby nie było nie neguje zakupu kolegi @Cepheus119 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada 16 godzin temu, Cepheus119 napisał: PS5 Pro .. chociaż to chyba nie jest powód do chwalenia się. Ratuje mnie to, że nie ograłem ani Spider-mana ani TLoU (tylko może pierwsze 2 h) ani Horizona - chociaż to trochę nie mój target, no i zakładam, że za te 2 lata może będzie to ciut lepiej chodziło niż nonPro. Masz to na pc... Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 10 Listopada Udostępnij Napisano 10 Listopada (edytowane) No tylko nie mam PC, PS to mój główny i jedyny sprzęt do grania stąd też chciałem w miarę jak najmniej kompromisów. Przy PC najmniej kompromisów = 8000 zł + więc też jakoś bardzo oszukany na kasie się nie czuję. Mam nadzieję że da to lekki futureproof i jak już wyjdzie jakiś remake Max Payne'a albo coś na co faktycznie aktywnie czekam będąc bardzo bardzo niedzielnym graczem, to będzie to wyglądać przyzwoicie. PS: konsola jest głośniejsza od FATa, nadal jest w miarę cicho ale różnicę na niekorzyść słyszę, no ale nie mam też magicznej podstawki za 150 zł, kto wie czy to nie ma wpływu Edytowane 10 Listopada przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2784 Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada https://zapodaj.net/plik-iajjBppYb2 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada Ja dopiero co zmieniałem, więc poczekam po prostu do następnej generacji. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 12 Listopada Udostępnij Napisano 12 Listopada 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano Środa o 14:42 Udostępnij Napisano Środa o 14:42 Długo na tej emeryturze nie wytrzymałem.. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano Czwartek o 09:12 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:12 (edytowane) . Edytowane Czwartek o 09:13 przez ODIN85 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2589 Napisano Czwartek o 09:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:22 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano Czwartek o 09:44 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:44 No dobra, to trochę gratów wyłapanych od pana Chińczyka na 11-11 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
r1023 873 Napisano Piątek o 07:16 Udostępnij Napisano Piątek o 07:16 ta zostaje na dłużej, wreszcie to czego szukałem https://ibb.co/tLb881W 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts