Andrew 5940 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Ja używam ACT612 który jest kalibrowany raz w roku Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października 10 godzin temu, Andrew napisał: Ja używam ACT612 który jest kalibrowany raz w roku Aż takiego mi nie trzeba. To bardziej do szybkiego oszacowania stanu akumulatora jak ktoś ładny przywiezie do sklepu na wymianę xD Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Dresy po domu 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty coco01 14022 Napisano 27 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 27 Października MSI RTX 3070 Ventus 3x od kolegi z forum 11 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października Jabłko 16 Pro Max 512GB plus akcesoria. Wcisnęli mi jeszcze w promo AirPodsy 2 Pro. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Będziem szukać złomu. 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 6 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 1 godzinę temu, Krzysko napisał: Będziem szukać płytkich dołków. Twój pierwszy? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Ta ale w sumie to do czego innego jest potrzebny ale i po polach się pochodzi przy okazji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października @up - jak byś miał jakieś pytania, to wal śmiało. Ja wprawdzie chodzę z Versą obecnie, ale w ciągu chyba 10 lat trochę się sprzętu miało. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Głównym celem jest poszukiwanie gwoździ i innych tego typu rzeczy w drzewie, mamy trak taśmowy i kilkanaście m3 drzewa do pocięcia na materiał. Ostatnio się trafił taki krokwiak ze 160mm długi. Wcześniej też już parę pił poleciało przez gwoździe i inne metalowe rzeczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3085 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października .. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października W dniu 28.10.2024 o 17:35, Karister napisał: plus akcesoria Warto kupić to szkło ochronne? Nie odchodzi na bokach? Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października Godzinę temu, MiK napisał: Warto kupić to szkło ochronne? Nie odchodzi na bokach? Jeśli chodzi o szkło na ekran, to nie odchodzi. Do tego łatwo się nakłada, nie powstają bąble powietrza. Od lat biorę ten model i przeżywa mnie, a potem jeszcze rodzinę, która dostaje telefony po mnie. Dwa, trzy lata bez problemu daje radę. Szkiełko na aparat natomiast łatwo jest oderwać przy zdejmowaniu etui i jest drogie w porównaniu do konkurencji, ale biorę zawsze cały zestaw od jednego producenta, bo wtedy idealnie to wszystko pasuje. Zdziwiło mnie tegoroczne etui. Od kilku biorę model UltraHybrid, bo przyjemnie się przez gumę wciska przyciski oraz zawsze był pozaokrąglany i miękki na krawędziach. To wszystko dawało świetny feeling w dłoni. Do szesnastki to etui jest jakieś kanciaste. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października acar f5 najlepszy jak to mówią ,no i Polski acar f5 najlepszy jak to mówią ,no i Polski 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października @Karister szkło na aparatach ZAWSZE zaburza optykę. Nie ma takiego, które by nie zburzało nawet jak sprzedawca zapewnia, ze ma jakieś magiczne. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października 13 godzin temu, raiders napisał: acar f5 najlepszy jak to mówią ,no i Polski acar f5 najlepszy jak to mówią ,no i Polski Lepsza od Brennenstuhl ? Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października 5 godzin temu, ODIN85 napisał: Lepsza od Brennenstuhl ? Zobacz na YT filmy spec kable omawia obie marki i kilka modeli .. mnie przekonała opinia wielu ludzi ,możliwość powieszenia na scianie/meblu ,możliwość ułożenia kabla w 4 strony ,produkt Polski , w środku zrobiona jak należy -kable a nie sznurki . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1435 Napisano 31 Października Popularne posty Udostępnij Napisano 31 Października GTX 750Ti strix do mini pc qube. 8 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 31 Października Udostępnij Napisano 31 Października Na nudne weekendy 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1435 Napisano 1 Listopada Udostępnij Napisano 1 Listopada Metro Exodus jedna z moich ulubionych gierek. Starsze części to już sentyment. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Szkoda że nowa część tylko na Vr. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada W dniu 31.10.2024 o 01:37, anemus napisał: @Karister szkło na aparatach ZAWSZE zaburza optykę. Nie ma takiego, które by nie zburzało nawet jak sprzedawca zapewnia, ze ma jakieś magiczne. Ja nigdzie nie pisałem, że szkoło na aparacie wpływa albo nie wpływa na jakość foto. Skoro już pruszasz ten temat - zrobiłem foto przed założeniem i po. Nie widzę różnicy na swoim 40" nano-IPS 5k2k,wiec nawet jeśli wpływ jest, to marginalny. Bardziej już wpływa soft, który czasem różnie podciąga kolory. Jedyne, co faktycznie takie szkiełko psuje, to zdjęcia z lampą błyskową, których nie robię. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts