Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Niestety - nie wiem, czy to stan zapalny, nie mniej dentystka bardzo długo z nim walczyła. I dodam jeszcze, że nigdy nie byłem w tak dziwnym gabinecie. Kobita nie miała nikogo do pomocy - sama ogarniała absolutnie wszystko - odbietała telefony, rejestrowała, szykowała narzędzia.

11 godzin temu, Kapitan Jawor napisał:

Kobita nie miała nikogo do pomocy - sama ogarniała absolutnie wszystko - odbietała telefony, rejestrowała, szykowała narzędzia.

Przecież to normalny proceder, nie wiem gdzie Ty żyjesz. Nie każdy kto prowadzi gabinet ma rejestratorkę, asystentkę itp. Od razu to się przełoży na koszty zabiegów. Najważniejsze by była to osoba kompetentna i znająca się na swoim fachu, dla mnie niczym dziwnym jest jak ktoś sam prowadzi gabinet.

Uwież mi - dla mnie jest to dziwne. I wszystko mega wydłuża. W gabinecie, siedziałem w sumie 70 minut. Kilka lat temu też miałwm usuwanego chirurgicznie zęba i trwało to dużo krócej, dzięki temu, że lekarzowi ktoś pomagał. Mieli też rejestratorkę.

16 godzin temu, wrobel_krk napisał:

No D4 dla mnie najlepsza gra ostatnio. Wszystko zależy co kto lubi.

Oczywiście, że tak. Powyższe było tylko moją opinią. Jeśli przyjrzeć się tym opiniom na Metacritic (nie tylko tam z resztą) to od razu widać, że casualowi gracze dają w miarę dobre opinie a te negatywne przeważnie starzy wyjadacze którzy wychowali się na d1/d2 a potem po drodze było jeszcze POE i inne h'n's....

Grę można pochwalić za kilka aspektów, gdyby nie nazywała się Diablo to myślę ze miałaby spokojnie 6-7 w userscore, ale niestety tak się nazywa.

Fani serii oczekują czegoś innego, Blizzard a to olewa bo może - jak już wspomniałeś Wróbelku hajs się zgadza.

16 godzin temu, wrobel_krk napisał:

A zarobili bilion dolców już na tej grze w tym 150mln na skórkach - co mnie dziwi.

To forma łupienia $ z nastolatków - "głupi dają - mądry bierze".

Zupełnie inaczej podchodzę do tego w POE, gra free2play - wiec jak gram to czasem sam kupie jakiś stash za kilka dolków i traktuje to jako forma donejtu.

W przypadku D4 Blizz każe sobie słono płacić zarówno za podstawkę - 350ziko za podstawową wersję na premierę i teraz 170 za to DLC które imo nie wniesie nic wielkiego do tej gry - ale to tylko moja opinia czas pokaże czy się nie mylę, może mylę się na tyle, że sam kupie to DLC.

Bonus od naszego kolegi @Rebelmind z PPC. ; )

Przechwytywanie.jpg

A tak żeby nie robić całkowicie offtopu - girlandę dla klimatu.

Przechwytywanie.jpg

• Lubię to 6
  • Dzięki 1
  • Popieram 1
Godzinę temu, pendzel_3 napisał:

starzy wyjadacze którzy wychowali się na d1/d2 a potem po drodze było jeszcze POE

Akurat ja jestem starym wyjadaczem d2/titan quest/poe i dziś już wolałabym nawet d3 które mi akurat bardzo średnio podeszło, a z d2 resurrected niestety już nie dla mnie jak ktoś miał miliony godzin. POE też nigdy mnie nie zachwyciło, trochę pograłem ale ta itemizacja i handel itp nie dla mnie.

D4 jest całkiem inna grą niż d2, bardzo współczesną bo w końcu nie my 40 latki jesteśmy targetem, ale ma klimat diablo. Nie ma tego grindu na szczęście bo kto ma dziś tyle czasu co kiedyś.

To że każą płacić sporo to ja prędzej dam tyle za d4 gdzie co sezon pogram niż za jakiegoś single playera jak Baldur (czekam aż będzie tani), którego pewnie raz przejdę i zapomnę na lata.

Dobra koniec offtopu, jak coś mogę założyć temat ale chyba tu mało kto w d4 gra, na pclolu jest żywiej.

• Lubię to 1

Darksiders Furys collection za 33.80 ...

Fajna gierka ...w sumie kiedyś na x360 grałem miałem calaka to miło wrócić do tego tytułu .

Darksiders 2 od 15 października dostaje free updated do ps5 ,a odświeżona wersja wyceniona na 129zl.a6bebbb24a47da2f7f28b5899919e66e.jpg1d0402c15d9788cd4a904e080b8b571a.jpg

Darksiders Furys collection za 33.80 ...

Fajna gierka ...w sumie kiedyś na x360 grałem miałem calaka to miło wrócić do tego tytułu .

Darksiders 2 od 15 października dostaje free updated do ps5 ,a odświeżona wersja wyceniona na 129zl.a6bebbb24a47da2f7f28b5899919e66e.jpg1d0402c15d9788cd4a904e080b8b571a.jpg

• Lubię to 5
  • Popieram 1
11 godzin temu, jozek23 napisał:

24 tony kamienia

Na ile metrów ogrodzenia wystarczy?

Moim, a raczej żony, najgorszym zakupem był odkurzacz automatyczny z mopem, Dreame. Ale tu raczej firma nie ma znaczenia. Spodziewałem się co to będzie, ale jest gorzej niż myślałem.
Wolne, ciągle przeszkadza, akurat tam to odkurza gdzie ty coś robisz.. niedokładne, głośne. Trzeba wodę wylewać myć/prać te pady czy co to tam jest, czyli zachodu jeszcze więcej niż ze zwykły mopem. Zajmuje dużo miejsca.. kurzy się, brud się zbiera dookoła. Już po za tym zawsze to jakiś prąd pobierze.
Raz na tydzień wolę sam wymyć podłogi a to stoi i tylko denerwuje.

Moim, a raczej żony, najgorszym zakupem był odkurzacz automatyczny z mopem, Dreame. Ale tu raczej firma nie ma znaczenia. Spodziewałem się co to będzie, ale jest gorzej niż myślałem.
Wolne, ciągle przeszkadza, akurat tam to odkurza gdzie ty coś robisz.. niedokładne, głośne. Trzeba wodę wylewać myć/prać te pady czy co to tam jest, czyli zachodu jeszcze więcej niż ze zwykły mopem. Zajmuje dużo miejsca.. kurzy się, brud się zbiera dookoła. Już po za tym zawsze to jakiś prąd pobierze.
Raz na tydzień wolę sam wymyć podłogi a to stoi i tylko denerwuje.

• Smutne 1