Popularne posty ODIN85 1007 Napisano 12 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Czerwca 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca HDDWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2576 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 14 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Czerwca Takie cuś o 13 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca Od czasu do czasu, zdarzy nam się wyskoczyć na zakupy na targ do Mysłowic lub też do Będzina, skąd przywozimy takie cuś https://zapodaj.net/plik-yrbUosevMB Są to wafle, pozyskiwane prawdopodobnie z jakiejś fabryki. Nic im nie dolega. Są jedynie połamane. Pakowane są w worki takie jak ten na zdjęciu (kosztuje około 6 zeta), lub w 2 a może nawet 3 razy większe (za około 12 zeta). Jeden minus - nigdy nie ma podanej wagi. Trzeba też mieć szczęście, żeby na niego trafić. Nie zawsze stoi. Ma też w ofercie wafle w kształcie miśków, jak i całe wafle (takie do przełożenia). My najczęściej kupujemy połamane. 3 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Karister 837 Napisano 14 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Czerwca 4k wróci w formie cashback za opinię i kolejne 3k wróci za miesiąc, więc w sumie wyjdzie 9k. Za 100" mini-LED może być. Zobaczymy, co te Chińczyki warte. 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca @kazadan666 Ty to chyba nie masz co z pieniędzmi robić, masakrycznie dużo zakupów robisz Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2 godziny temu, Tomi29 napisał: @kazadan666 Ty to chyba nie masz co z pieniędzmi robić, masakrycznie dużo zakupów robisz Ale to jego sprawa co robi z tym ze już kiedyś pisał ze te zakupy to nie jego prywatne tylko na firmę /dla klientów także ten tego ..... xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 15 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 15 Czerwca Myju 8 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Xbox Game Pass Ultimate na 17 miesięcy za 193 zł. Nie wrzucam screenów bo się nie doda post xD 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 15 godzin temu, Tomi29 napisał: @kazadan666 Ty to chyba nie masz co z pieniędzmi robić, masakrycznie dużo zakupów robisz Jego sprawa na co wydaje, ludziom zawsze w tyłku nie pasuje, jak ktoś dużo kupuje i jak jeszcze są to rzeczy za jakieś większe kwoty, bo zaraz się wtedy zazdrość odzywa. 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 18 godzin temu, Andrew napisał: Jego sprawa na co wydaje, ludziom zawsze w tyłku nie pasuje, jak ktoś dużo kupuje i jak jeszcze są to rzeczy za jakieś większe kwoty, bo zaraz się wtedy zazdrość odzywa. Moja wypowiedź nie ma nic wspólnego z zazdrością, posta napisałem pół żartem pół serio. Jeszcze chyba nikomu nic nie zazdrościłem. Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca W dniu 14.06.2024 o 11:55, Kapitan Jawor napisał: Od czasu do czasu, zdarzy nam się wyskoczyć na zakupy na targ do Mysłowic lub też do Będzina, skąd przywozimy takie cuś https://zapodaj.net/plik-yrbUosevMB Są to wafle, pozyskiwane prawdopodobnie z jakiejś fabryki. Nic im nie dolega. Są jedynie połamane. Pakowane są w worki takie jak ten na zdjęciu (kosztuje około 6 zeta), lub w 2 a może nawet 3 razy większe (za około 12 zeta). Jeden minus - nigdy nie ma podanej wagi. Trzeba też mieć szczęście, żeby na niego trafić. Nie zawsze stoi. Ma też w ofercie wafle w kształcie miśków, jak i całe wafle (takie do przełożenia). My najczęściej kupujemy połamane. Pamiętam coś takiego ale z miśków z kremem (okrawki brzegów). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kolcobrzuch 161 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Xbox Game Pass Ultimate na 17 miesięcy za 193 zł. Nie wrzucam screenów bo się nie doda post xDPodpowiesz jak i skąd? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca 1 godzinę temu, Kolcobrzuch napisał: Podpowiesz jak i skąd? Kupujesz 24 miesiące Core i miesiąc Ultimate, po konwersji i zaznaczeniu płatności cyklicznych wychodzi 18 miesięcy Ultimate, ja nie zaznaczyłem cyklicznych i dostałem 17 miesięcy. Kupujesz klucze na enebie albo gamivo na rejon Indie, przy aktywacji kluczy włączasz vpn na Indie. Dokładny opis masz na xgp.pl 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Takie coś:Wprawdzie tylko 2x, ale zobaczymy jak piecze. Były akurat w Lidlu, więc żal nie skorzystać. W Danii zakazali tych zupek ze względu na ich ostrość. 3x ma podobno 13200SHU, ta 2x "tylko" 10000SHU. 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) Ta na luzie. Czarna tylko piecze z trzech dziurek:-P Jest też sam sos za 25zł w Lidlu. Edytowane 17 Czerwca przez ODIN85 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2281 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Chyba najlepszy boiler w tej cenie. Do salonu kosmetycznego żony, kąpać się raczej nikt nie będzie, 30l powinno wystarczyć. Kasa fiskalna z terminalem. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 837 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1431 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Zrobiłem z kumplem biznes, wpadł i9 13900K i zasilacz MPG 1000AG. Co ciekawe przy 250W i7 13700KF miał 100*, a i9 przy 320W w CB R23 ma koło 90* 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca W dniu 8.06.2024 o 07:05, fabiancol napisał: Zestaw Gigabyte B650 EAGLE AX Ryzen 7 7800x3d Lexar Ares 2x 16gb Trochę się zeszło z uruchomieniem ale chyba będzie ok Jednak nie udało się uruchomić... Płyta i proc poszły na zwrot. Najpierw zmieniłem płytę główną na Asrock PG Riptide b650e ale nic to nie dało. Zmieniłem też procka i komp ożył. Więc finalnie zamiast Gigabyte jest Asrock 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Wygrałem koszulkę Wysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca I kupiony w zeszłym rokucisnieniomierz https://zapodaj.net/plik-U3uaB2LvTW pojechał po raz drugi na serwis (zawyżał wyniki. Sprawdzone u lekarza rodzinnego. Na szczęście serwisant, sprawdzający go wcześniej, zarobił kopas w dupas (nie ode mnie i już nie pracuje. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts