Kapitan Jawor 413 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Ta - promka jest na wszystkie piwerka w puszce i to bez wyjątku. Edytowane 28 Kwietnia przez Kapitan Jawor Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Byłem kupielem 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 12x Hardmade Raspberry 6x Hardmade Kumkwat 6x Hardmade Yuzu 6x Somersby Cherry & Apple 6x Somersby Pink Grapefruit 4 5 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1024 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Brak najlepszej Gruszki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Co prawda, wrzucałem już tutaj zdjęcie chwytów https://i.imgur.com/emJdfZl.jpg Ale deko sobie ponarzekam - skurczybyki obracają się na kierownicy. Dokręcanie śrubek imbusek, nie pomaga, dlatego skoczę do Castoramy po zwykłe śrubki, podkładki (może uda mi się dorwać sprężynowe) i nakrętki. Czas na zwrot i tak minął (ale i tak nie zwróciłbym ich, bo są bardzo fajne). Edytowane 28 Kwietnia przez Kapitan Jawor 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 4 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) 20 godzin temu, raiders napisał: Byłem kupielem Powinno być byłem , kupiłem , wypiłem Edytowane 29 Kwietnia przez Han44 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Powinno być byłem , kupiłem , wypiłem Bez przesady tylko 2 wypiłem ,tym się trzeba delektować doceniać nuty smakowe .... Powinno być byłem , kupiłem , wypiłem Bez przesady tylko 2 wypiłem ,tym się trzeba delektować doceniać nuty smakowe .... Powinno być byłem , kupiłem , wypiłem Bez przesady tylko 2 wypiłem ,tym się trzeba delektować doceniać nuty smakowe .... Powinno być byłem , kupiłem , wypiłem Bez przesady tylko 2 wypiłem ,tym się trzeba delektować doceniać nuty smakowe .... Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty worm 17835 Napisano 29 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Kwietnia @up - ostra reakcja jak na 2 piwa 1 10 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12595 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Jak po każdym piwie dwoi mu się w oczach, to po dwóch - "czworzy" 1 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Co do piw, jakiś czas temu kupiłem takie w dino. Cena bardzo dobra, nie liczyłem na wiele, ale w domu okazało się to bardzo smacznym pszenicznym trunkiem. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2579 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2 godziny temu, worm napisał: @up - ostra reakcja jak na 2 piwa I to jeszcze w poniedziałek przed 12:00 :rotfl: Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty raiders 2746 Napisano 29 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Kwietnia @up - ostra reakcja jak na 2 piwa Proszę mi to edytować ,jakiś błąd serwera był przy wysyłaniu Długo się zbierałem do zakupu bo na drogach naprawdę się dzieje ....A że wpadł bonik podarunkowy na 200zl to kupiłem takie cudo za 249zl 9 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Han44 659 Napisano 30 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Dotarła nowa Taichi 7900xtx po tarapatach z pierwszą która była po zwrocie.Nówka ma folię na backplate i czysty karton wewnętrzny od paluchów. 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Jest wataż ,w sam raz na lato xD 2 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia bardzo dobrze, ludziom fotowoltaiki nie bedzie wybijalo! Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 11 minut temu, janek20 napisał: Jest wataż ,w sam raz na lato xD to samo z intelem i9 i 4090 1000W Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2 minuty temu, orbik napisał: bardzo dobrze, ludziom fotowoltaiki nie bedzie wybijalo! Bedzie bo maja nieumiejętnie podkreconą xD Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Dołożyłem cegiełkę, niech szukają skur^@ela 4 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2579 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 28 minut temu, Andrew napisał: Dołożyłem cegiełkę, niech szukają skur^@ela Nie żebym potępiał wszystkie zrzutki ale niektóre to są naprawdę naciągane. 2 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Zaryzykowałem, nie znam sklepu ale cenę mieli najlepszą. Allegro powinno mnie wesprzeć jakby okazało się, że wałek 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Krzysko 2579 Napisano 2 Maja Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Maja Kurtełkę 10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty jozek23 3090 Napisano 2 Maja Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Maja Kółka do wędzarni , bo trochę duża wyszła i nie idzie przestawić . 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts