Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

43 minuty temu, jozek23 napisał:

Za ile ? o ile można wiedzieć 8-)

8400zł z postawieniem/złożeniem przez firmę, nie licząc kosztów przygotowania podłoża, bo to też swoje kosztowało.

• Dzięki 1

Trochę pierdół:

budżetowe w pokręconym kolorze audio do biegania i na siłkę, JLab Audio Go Air Sport

1.jpg

Conversy na jesień a może i zimę jak będzie zimą ciepłą, słabą... najchętniej to bym chciał by ominęła Warszawę - jak da radę :D

171448c_d_107x1_1.jpg

171448c_i_107x1_1.jpg

porcję yerby smakowej do częstego spożywania za kółkiem

pol_pl_Yerba-Mate-Green-Original-Cannabi

grę w Steam jako, że uwielbiam twórczość Rudolfa Gigera. Po 4 godzinach rozgrywki stwierdzam, że dźwięk, grafika i klimat mocno urywają czaszkę

b1661885-e86e-47f1-bb2c-305442364848.jpg

no i to właściwie tyle

• Lubię to 6
  • Popieram 3
12 godzin temu, MiK napisał:

Siostra kiedyś do mnie pisze, jaka to jest biedna i czy bym nie miał 100 dołożyć do Conversów. A ja na to, że biedni nie chodzą w Conversach.  

Ja kupuje używane w dobrym stanie albo tak jak teraz te czarne z kodem rabatowym -50% :D

17 godzin temu, Andrew napisał:

Ktoś mi wyjaśni fenomen tych butów, co w nich takiego nadzwyczajnego :D?

Nie wiem jak teraz ale 30 lat temu będąc dzieckiem, na którym ubrania paliły się ekspresowo, dostałem conversy z usa i one przetrwały prawie 2 lata (wyrosłem).