Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

@Arnoldna stanowisku tylko komputer (wentylatory od aio oraz karta) i klawiatura podświetlane na jeden kolor, więc chyba nie taka choinka. W usb hubie światełka są na włączonych portach i nie można ich wyłączyć, a w sumie i tak ich nie widzę za monitorem. :) Za ergjebe osobiście nie przepadam, a na zdjęciu może się wydawać że choinka przez wpadające światło z zewnątrz, bo zaraz obok mam okno z roletami. :P 

@raidersw miesiąc zostawiłem tam parę stówek, ale pełno fajnych rzeczy można tam złapać do majsterkowania (lutownice, cyny, topniki, groty, multimetry, tester zasilaczy i baterii) oraz gadżetów typu jak ten usb hub, jakieś pędzelki antystatyczne lub radiatory na dyski m.2 (mój kingston a2000 z 71 stopni bez radiatora zbił temperaturę do 48 stopni z radiatorem za 15zł przy 100% stresie).

Edytowane przez nexy95

Ja też shopeeeee...!

Coś lepszej jakości, bo te tanie strzelają mi w pysk raz w roku ze sprężynki. A pendrak co mi standardowy nie sterczał z radia w samochodzie.

koFgDDP.jpgyQr1xYu.jpg

Edytowane przez CrisPell
  • Lubię to 3
  • Popieram 1
Daj znać po paru dniach jak wrażenia z użytkowania;)
Parę dni już minęło. Szybkie cholerstwo. Częste aktualizacje, gry w które gram działają bez problemu, linuksowe indyki czy emulatory starych konsol i komputerów mogę instalować w tzw. trybie pulpitu z flatpaków, jakbym chciał używać do pracy jako komputera biurowego to też się da bezproblemowo po podłączeniu monitora, klawiatury i myszy.
Trafiłem na niegwiżdżący wentylator. Wada jest w zasadzie jedna - bateria. Grałem godzinę w Death Stranding i ze 100% zrobiło się 25. No i mam monitor 4k - deck daje w tej rozdzielczości tylko 30Hz.
Znajomy kupił laptopa do gier za 4k. Wolę Steam Decka i 1.5k w kieszeni.
  • Lubię to 2

Trochę rzeczy do higieny ekspresu i szklanki dla większej przyjemności picia kawy
A kawę kupiłem wcześniej - Tchibo exclusive medium roast. Nam smakuje, nie kwaśna, nie gorzka, taka w sam raz. Ale kolejna spróbuję jakaś inną. Żeby mieć porównanie cb37ec556ec4306281c8ef0cb9f8c1da.jpg

• Lubię to 4
  • Popieram 1
W dniu 7.06.2022 o 11:56, kazadan666 napisał:

Będziesz zadowolony z Omady, mam switch, router i 3 AP OMADA i jest sztos, na prawdę godna kopia Ubiquiti. A mam porównanie bo mamy UB w robocie, którym adminuje od czasu do czasu. 

1 minutę temu, Gryphus napisał:

Daj znać po seansie czy warto iść.

Mnie te filmy kręcą więc jak na razie jakoś szczególnie żaden z serii jakoś mega nie zawiódł. Mam nadzieje, ze będę na siedząco uciekał przed dinozaurami :P żaden mi nie zje paluszków, które sobie wezmę do gryzienia :P 

2 minuty temu, Arnold napisał:

Mnie te filmy kręcą więc jak na razie jakoś szczególnie żaden z serii jakoś mega nie zawiódł. Mam nadzieje, ze będę na siedząco uciekał przed dinozaurami :P żaden mi nie zje paluszków, które sobie wezmę do gryzienia :P 

Ja z chęcią bym poszedł, ze względu na Sam'a Neil'a.

• Lubię to 1