Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

21 godzin temu, CrisPell napisał:

Nie kupiłem, a dostałem od dobrego kumpla (dzięki wielkie) parę gratów już pasujące pod Retro. Generalnie nietestowane potrzebowałbym tylko skombinować skądś mobo do tego.

Samsung N140 Atom n270/1GB RAM

Intel Celeron SL54P pod socket 370,

AMD Sempron 2500+ S462,

Intel Celeron D 345 S478,

Intel Celeron 2GHz S478,

5x DDR 512MB 333/400MHz

Sapphire Radeon 9600 128MB

Pokaż ukrytą zawartość

2HjfyHG.jpg

L26ymIt.jpg

WQ3MCmb.jpg

Było pisać jeszcze niedawno widziałem gdzieś na strychu mojego starego semprona 2500+ z płytą 1gb ramu? i fx5200 xD Nawet działało to do końca

4 godziny temu, Fiszek napisał:

Było pisać jeszcze niedawno widziałem gdzieś na strychu mojego starego semprona 2500+ z płytą 1gb ramu? i fx5200 xD Nawet działało to do końca

Jakoś specjalnie tego nie zbieram, ale jak miał to wyrzucać to wolałem wziąć. Ale to mobo do testowania tego co mam by się przydało. :/

@joker5513 jak Ty mnie zaimponowałeś teraz, też chcem!

Szybkowar dla Mamusi pod choinkę :P co by aż tyle nie musiała stać przy garach.

c73d2b2a7b24c33e.jpg

I dla mnie termometr, pierwszy raz w życiu będę "wędził" ^^ a ponieważ nie mam doświadczenia to bez tego urządzenia nawet nie podchodzę.

2d923cab8d449a35.png

• Lubię to 4
  • Popieram 5

@joker5513  wiesz e policja  wystawia mandaty  "za te gwiazdki " :rotfl: a tak serio  to nie za gwiazdki ,ale skrupulatnie kontroluje pojazdy z gwaizdkami ,aby tylko coś znaleźć i dowalić :)

Gary dla mamusi ,ale smakołyki to Ty będziesz pałaszował @pendzel_3 :)

@pendzel_3

Edytowane przez raiders
  • Lubię to 1
21 minut temu, raiders napisał:

aby tylko coś znaleźć i dowalić :)

Wśród policjantów których znam jest taki sam podział jak w reszcie społeczeństwa (tylko nie mogą o tym mówić publicznie), trafisz na takiego który za te tablice zamiast mandatu da Ci pouczenie :D. Dobrze wiedzą, że zmieni się partia to i z góry wiało będzie w drugą stronę.

21 minut temu, raiders napisał:

Gary dla mamusi ,ale smakołyki to Ty będziesz pałaszował

:/. @raiders.. zdaję sobie sprawę jak to wygląda, ale Ona lubi gotować... czuje się wtedy doceniona. Nie zamierzam jej psuć Świąt.:roll: :D 

Poza tym muszę zająć czymś te moje Kobitki - skrzynka przy wędzarce już się chłodzi :evil:

E:literówka

Edytowane przez pendzel_3
  • Haha 1
4 godziny temu, worm napisał:

Jak rozumiem chałwa? Kiedyś zrobiłem z czarnego

Zawsze robię z białego, ale muszę i z czarnego spróbować. Chałwę robię różną z czego akurat mam - a to tylko samą na miodzie, a to dodam kakao, a to wanilii, a to skórki z cytryny, orzechy, migdały ... z czego popadnie (oczywiście też można mieszać).

• Lubię to 1
6 godzin temu, raiders napisał:

@joker5513  wiesz e policja  wystawia mandaty  "za te gwiazdki " :rotfl: a tak serio  to nie za gwiazdki ,ale skrupulatnie kontroluje pojazdy z gwaizdkami ,aby tylko coś znaleźć i dowalić :)

Będę uprawiał życie na krawędzi :) A wszystko przez głupie ramki. Mogą sobie skoczyć niebieskie pachołki pisowskiego reżimu. Niech zamkną wszystkich najlepiej.

• Lubię to 1
  • Haha 2
  • Popieram 1