Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Pierwszy telewizor w życiu...

podobno po kalibracji daje jeden z najlepszych obrazów na rynku? Sprawdzę.

Ciekawe, bo też myślę TV kupić lecz 55 cali. 

Obawiam się jedynie że z płynnością będzie gorzej w tym Samsungu, 

Edytowane przez k3m0t

Może to zatka Maździe gardziel :) Coś się to popularne stało...

Mam żywy przykład Meriva 1.8 ojca, która po wyjeździe na wakacje(700km) rok temu wchłonęła olej prawie do zera. W tym roku oleju ubyło może z jedną kreskę na bagnecie, a wszystko dzięki ceramizerowi.

Od Xiaomi Mi Band 2 dostałem jakby poparzenia, więc FitBit najzwyklejszy krokomierz. Etui do Anusa firmy Ringke bo poprzednie Tudia Omnix coś chrzani mi dotyk. I bluza za pobraniem bo aż wstyd chodzić już w motywach powstańczych. 

http://i.imgur.com/ddYyFPW.png

Mam nadzieję, że w takiej bluzie patusa z taterką w ręku nie zobaczę

http://i.imgur.com/S909iBc.jpg

• Popieram 3

Gorzej, że te telewizory mają wadę fabryczną. Wpisz w google: "H6400 kurz".

Znany ptoblem mi. Dlatego mialem brac J6200 ale za 1800zl to byla okazja.. Facet kupil tv tylko na euro2016 i chce sprzedac takze te pare stow zaoszczedze na ewentualny serwis... Inna wada tej serii to "pionowe pasy" ale one jak i kurz zazwyczaj trafiaja sie w modelu 50" bo robiony jest na innej matrycy (chinskiej). Jak przyjedzie to bede wiedzial. Nie ma co gdybac :)

Ciekawe, bo też myślę TV kupić lecz 55 cali.

Obawiam się jedynie że z płynnością będzie gorzej w tym Samsungu,

Znajomy co robi testy dla hdtv polecil mi ten model.. 55 lub 48 bierz. 50 ma inna matryce co ma nizszy kontrast. Lag do gier moze byc faktycznie zbyt duzy (ja nie gram) ale do sportu podobno jest ok. Zreszta on tez zajmuje sie kalibracja telewizorow. Jesli samemu nie uda mi sie zrobic dobrych ustawien to go zaprosze po odbior 350zł :) dodatkowo robi ten profile (chyba 150zl) specjalnie pod mniejszy lag i konsole ale nie wiem jak to dziala w praktyce.

Edytowane przez Vieworld
  • Popieram 1