Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

No i widzisz, podniosłeś ciśnienie i masz.

http://i.imgur.com/Gcfiidw.jpg

Bushmills czysty też jest lepszy niż większość znanych mi szkockich w tym przedziale cenowym. Akurat dzisiaj mam ochotę na taką wersję, nie poradzisz :)

• Popieram 3

^Ayyy, co raz to czesciej je widuje, pora sprzedac, ale to nie jedyny powod, po czasie stopa mi w nich zjezdzala i moim palcom nie bylo przyjemnie. Pozdrawiam, nieszczesliwy posiadacz identycznego modelu.

Jeśli kupuję to budżetówki (blendy) więc o czym my tu w ogóle gadamy :P

Sam nie wyobrażam sobie mieszać droższych singlemaltów z colą, bo brakuje tutaj sensu. Z tego względu też jeszcze nigdy singla nie kupiłem i wolałbym nabyć małą ilość lub spróbować, żeby się nie okazało, że butelka za 150 i więcej peelenów będzie mieszana z napitkiem dla mas...

Edytowane przez FeX

Dziś rano z X-Kom zadzwonili, że nie mają M6V i proponują M7V :[

Dlatego szybka piłka i 

http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaostheory/2015/01/crucial_bx100/pics/crucial_bx100_1.jpg

Już jedzie. 333PLN za nówkę na allegro- nie jest źle ;)

• Popieram 7

Sam nie wyobrażam sobie mieszać droższych singlemaltów z colą, bo brakuje tutaj sensu.

To też nie do końca prawda. Czasem mam ochotę napić się dobrej łychy z kolką. Taki singleton na przykład zupełnie mi nie podchodzi normalnie (zbyt pikantny) a idealnie miesza się z colą i pasuje do jej słodkiego smaku. Mojego ukochanego glenliveta, którego zazwyczaj piję czystego bo to zdecydowanie najprzyjemniejszy i najbardziej "smooth" singlemalt ever, też piłem już kilka razy z colą bo wyciąga to z niego super przyjemny orzechowy smak. Podobnie jest z glenfiddichem. Jeśli jednak na imprezie mam popijać łychę z kolką to zawsze zaopatruję się w balentynę bo ona po prostu z colą smakuje świetnie. Generalnie łychę trzeba pić tak jak Ci smakuje a dodatku coli bym się nie obawiał.  

• Popieram 8

Właśnie uświadomiłem sobie, że w moim monitorze nie ma ani dvi ani hdmi, więc musi troszkę poczekać  :cry:

A przejściówek to nie ma przecież ....

• Popieram 1