Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Niestety, na dłuższą metę używanie jakiejkolwiek myszki z uniesionym tyłem kończy się bólem nadgarstka, dlatego musiałem sprzedać Rivala. :/

Podobno świetna myszka do tego ma niewygórowaną cenę,daj znać jak się sprawuje to wymienię mojego da2013 na to.

Podobno świetna myszka do tego ma niewygórowaną cenę,daj znać jak się sprawuje to wymienię mojego da2013 na to.

DeathAdder nie ma do niej startu, ale sporej ilości ludzi przytrafiają się wadliwe sztuki. Mam nadzieję, że z moją będzie wszystko ok.

Grzechuboos - prawdopodobnie myślisz o mnie i nieprawdą jest,że "spinam" się. Wyraziłem dość łagodnie swoje zdanie na ten temat,a może bardziej na to, jak on brzmi w "ustach mężczyzny". Nie znaczy to wcale,że kreator mody męskiej musi być "pedałem",choć w każdej dziedzinie takie przypadki się zdarzają. Chodziło mi bardziej o pewne granice,których facet po prostu nie powinien przekraczać a tym bardziej w miejscu publicznym. Bardziej w tym gronie pasują mi informacje np. o trwałości butów ,czy są wygodne itp. a nie opinie o doborze koloru skarpetek do adidasów. Ja nawet na luzie staram się być facetem,czego i wam wszystkim życzę....:)

• Popieram 8

Jak zainwestować 5 stówek "w siebie" ...  8-)

4x 72mm + 4x 76mm
http://rollerland.com.ua/image/cache/data/hardware/matter%20zafiro%20f1%2080mm%202013-500x500.jpg

16x łożysko WICKED ILQ9 PRO
lozyska-powerslide-wicked-ilq9-pro-1-2_0

20szt kubeczków 
http://bladeville.pl/media/cache/powerslide-cones-green-10-szt-26c82f220efc23e406a199c3a6910fc4.jpg

• Popieram 9