Freso 1116 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 To tera ja, tera ja! Zdjęcia kradzione, bo nic ciekawego nie umiem zrobić Samsungiem. http://www7.pcmag.com/media/images/267496-hp-elitebook-2560p-front.jpg http://images1.okazje.info.pl/p/komputery/8983/th300/targus-pulse-laptop-sleeve-etui-13-14-1-black-purple-tss55001eu.jpg http://smooke-kielce.pl/userdata/gfx/c3f28d5607c07ea87a6977a4274a28e3.jpg http://smooke-kielce.pl/userdata/gfx/98bce8ea481d69b9dff96c699ef5d7f0.jpg Zakupy z ostatnich kilku dni. Jeśli kogoś interesuje moja opinia nt. powyższych zakupionych rzeczy: HP Elitebook 2560p - po przesiadce z Acera 5536G jest po prostu doskonały, zapierdziela jak wściekły. W międzyczasie miałem też HP Probook 4320s (i3-370m, 4gb ddr3, plextor m6s), przesiadka na Elitebooka w tym przypadku nie jest już jakimś ogromnym skokiem, ale jednak zmiana na lepsze odczuwalna. Kupiłem go w tak dobrej cenie, że uważam to za jeden z lepszych ostatnich zakupów. Na pokładzie i5-2520m, 4GB DDR3, integra HD3000, wsadzony mój Plextor M6S 128GB, no i bajery typu modem WWAN, największa możliwa bateria..) Etui Targusa - jak etui. Mogłoby być troszkę grubsze, ale i tak spełni swoją rolę, taką mam przynajmniej nadzieje. Fajnie wykonane. Liquidy - o ile Dr.Sok to jeden z moich ulubionych LQ, tak Sok z Palmy wziąłem dziś na test i.. nie żałuję, aczkolwiek drugi raz nie kupię. Nie podchodzi mi ta mieszanka. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Poprawiłem sobie humor po zrąbanym GTX 960 Dzisiaj, HP 8200 Elite z i5 2400S za bagatela 80 zł Zazdro... ja kupiłem płytę chyba od tego modelu HP albo podobnego rok temu za stówke z legalnym win 10 i bylem happy ale to jest deal, że kopara opada Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 9 Lutego 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Dwa bilety na Deadpool'a na 14. W tym roku będę bawił się w Walentynki zdecydowanie lepiej niż w ubiegłym, kiedy to zostałem przemocą zaciągnięty na Grey'a. 15 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Zazdro, moje walentynki to oglądanie Vikingów Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) I gdy to robię, nie mam ochoty co drugi dzień przebijać się przez specyfikację kabli audio. Jeśli Twoim zdaniem to co piszę jest niepotrzebne, zbędne lub głupie usuń to, daj mi ostrzeżenie, czy też udziel czasowego urlopu w razie potrzeby. Jestem tylko człowiekiem. Bardzo chętnie poczytam moje posty o specyfikacji kabli jeśli takie w ogóle istnieją... Poruszane tematy audio mogą Ciebie w ogóle nie interesować, ale nie możesz odpowiadać za innych, bo w tych tematach (audio) chyba jesteś ignorantem, takie przypuszczenie. Przyznaję rację, co do tego, że potrafię się zapędzić i pociągnąć jakiś temat przez kilka kolejnych postów, co dla niektórych użytkowników może być trudne do przełknięcia. W każdym razie sprzeciwu w temacie nie widziałem, chyba, że byłem raportowany, wtedy rozumiem całe zajście i kajam się oraz obiecuję poprawę. Jeśli było inaczej odbieram to jako indywidualne podejście moderatora. Nie chciałbym tylko, żeby robiono ze mnie szarlatana, który modli się do obrazka ze srebrnymi kablami, wyznając ałdiofilską wiarę... Poznaj nieco temat i wtedy sam stwierdzisz, czy piszę brednie. Za całe 5 funtów, ekstra słuchawki! Lukson start! Słuchawki za 5 funtów to słuchawki... za 5 funtów. Tylko tyle albo aż tyle. Cena w audio nie jest żadnym miernikiem, bo za tyle już można coś dobrego kupić, serio. Obym więcej nie spamił nieproszony. Peace. Edit: Chciałbym być oceniany na równi z innymi, bo o broni także pisałem (chyba rzeczywiście za dużo tutaj piszę) a dopiero, jak temat się zmienił na rzeczony "audiobełkot", gdzie przestali udzielać się bardziej wpływowi ludzie to wraz z innymi zostaliśmy zepchnięci na margines, bo to tylko głupie audio, wiara w kabelki... Edytowane 10 Lutego 2016 przez FeX 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) Ja osobiście mam zgoła inne zdanie co do audiofili w tym wątku. Ostatnio była burza o wstawianie śmieciowych zakupów: czipsy, piwo, batony, serniczki czy inne ścierwa. Dodatkowo była wzmianka o zakupach kogoś bliskiego. Każdy powiedział swoje zdanie i temat ruszył dalej. Dalej są wstawiane te: czipsy, batony itp. Kolejnym ważnym argumentem w dyskusji było: "dzielenie się wrażeniami i opiniami na temat dokonanych zakupów". Jak to temat utracił swój kanon i ludzie nawet nie wstawiają własnych zdjeć. Teraz jest problem w zakupach związanych z tematem audio. Który bezpośrednio jest związany z tematyką forum, gdzie ludzie wstawiają własne oryginalne zdjęcia i dzielą się opiniami na temat produktów: jedni bardziej zdystansowani inni bardziej gorliwi (Lukson ). Jest to zdecydowanie lepsze niż oglądanie VeMonk'ów na każdym kroku. Osobiście, tematy: samochody, audio, kuchnia, przekąski, zakupy CS, nawet składanie PC mnie bardzo mało interesują, a niektóre wcale. Ale wiedziałem czego się spodziewać podpisujac się na ten wątek. Oglądanie przeróżnych zakupów, z przeróżnych dziedzin i zakresów zastosowania. Niektóre mogą nudzić, inne zachęcać do wypróbowania. Ale właśnie po to jest ten wątek. By podglądać zakupy innych. Szczerze, bardzo chętnie czytam bełkot (mowię bełkot, ponieważ większość z tego nie rozumiem) audiofili, mimo że najdroższe słuchawki jakie mam to SMS od 50Centa które dostałem na urodziny (nawet boje się nimi chwalić ). Lubię, ponieważ zawsze można trafić na coś ciekawego o czym się nie wiedziało wcześniej. Jak już się przekonaliśmy (pare stron wcześniej) każdemu coś przeszkadza w tym wątku. Czy to czipsy, czy audiofile. Więc radzę robić tak jak Ja. Omijać posty które was nie interesują. Bo prawda jest taka, że jeśli się wyeliminuje te wszystkie "wkurzające" czynniki z wątku, to on straci życie. Bo dzięki temu nie pojawi się więcej postów odpowiadających założonym kanonom tematu, a po prostu opustoszeje. Tyle z mojej strony. P.S. Mam nadzieje że tapatalk nie usunie wszystkich odstępów i nowych linii, i nie stworzy z tekstu papkę. P.S.2. Oczywiście że zrobił papkę Edytowane 10 Lutego 2016 przez ruseus 2 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160210/677d79b68f74b2ed8da1ff0311cc3187.jpg Zakupki przyszły, niestety auto u mechanika 6 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) Trochę ten Kendziu przeszedł, miejmy nadzieję, że gra lepiej jak wygląda. edit// a to ok cocuś. Edytowane 10 Lutego 2016 przez gtr76 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 A nie nie, stan na 4+, tylko pokrętło troszkę brzydkie, reszta ładniutka ale HTC robi takie brzydkie zdjęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 FeX skup się i dokładnie przeczytaj jeszcze raz moje posty. Jasno napisałem, że Twoje wypociny są przydatne osobom zainteresowanym i nie mam zamiaru ich usuwać. Znowu odnosisz się do tematu o broni, a wyjaśniałem, że offtop o audio pojawia się tutaj regularnie i w tym problem. Nikt nie ma nic przeciwko pojedyńczym dyskusjom o broni, pizzy czy radiu coca. Jeżeli tak Cię to boli to zrób ankietę i jeżeli użytkownicy w większości będą chcieli czytaj Twoje rozprawki w tym temacie, nie ma sprawy. Przeproszę i kupię Ci kwiaty. Jeżeli nie, to nie obrażaj się tylko załóż odpowiedni temat w dziale audio i ja osobiście go podepnę i pokoloruję na różowo. Co do równości, niestety nie mogę traktować wszystkich jednakowo. Nie daj sobie wmówić, że wszyscy jesteśmy równi, bo nie jesteśmy. Już naprawdę wystarczy tej dyskusji, dalej zapraszam na priv/msg. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty sid vicious 16131 Napisano 10 Lutego 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 http://i.imgur.com/t7hmL3g.jpg Zombie kupiłem. Jak nigdy... Obadałem demko na PS4, fajna gra, to pomyślałem, że się skuszę z okazji wydania wersji rozszerzonej. 17 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 A Helldivers ma? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nie ma, własnie siedzę na PS4 i walczę z PS+... Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Kubuś73 8917 Napisano 10 Lutego 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 http://i.imgur.com/7YOA6dh.jpg 31 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Kubuś ile dałeś jeśli można wiedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 600 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Baaaaaaaaaardzo fajna cena Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Zazdroszcze:/ Cytuj Link to post Share on other sites
Ropasiak 96 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 http://9.t.imgbox.com/AqPzagxI.jpg Ja wiem, że z tym silnikiem powinienem sobie kupić abonament na olej 7 Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 600 Nówka? Jak z tymi sterami pod to kółko, zmieniło się coś w sensie kompatybilności np. z PS4? Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Najlepszej przyjaciółce <3 Robię jej niespodziankę o której ona wie. Poprosiłam o listę kosmetyków, które chciałaby mieć ale nie ma funduszy aby je kupić. Żaden problem http://oi64.tinypic.com/5dqviq.jpg 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nówka? Tak, nówka i jeszcze na dwu-letniej gwarancji. Jak z tymi sterami pod to kółko, zmieniło się coś w sensie kompatybilności np. z PS4? G27 nie będzie nigdy kompatybilna z PS4. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty chudy131080 14114 Napisano 10 Lutego 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Najlepszej przyjaciółce <3Też chciałbym mieć taką psiapsiółkę,z chęcią bym przyjął parę gratów do beemki. 20 Cytuj Link to post Share on other sites
Gregu82 1857 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) G27 nie będzie nigdy kompatybilna z PS4. Fakt, brat od przesiadki z PS3 juz czeka na możliwość pogrania z tym modelem kierownicy, ale z tego co mówił, to już się nie doczeka, ot taki marketing.... Edytowane 10 Lutego 2016 przez Gregu82 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ot taki marketing.... Z tego względu wprowadzili G29 dla PS4 oraz G920 dla XO... które notabene mają te same bebechy co starsza siostra ale o tym opowiem na YT Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts