bialyboski 5351 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 bosze... @chester43 kupiłem batona 82 z kolei świeczki zapachowej (we all know who) vs sprzęt agd widzisz różnicę? Pokaż swoją twarz IMO chyba najluźniejszy temat, więc nie ma co się spinać Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (we all know who) Oj, broń boże żebym tam strzelał w Adriana, czy miał jakieś pretensje, ale to po prostu przykład który przyszedł mi do głowy. Od kiedy Od 1866 kiedy to Gregor Mendel opublikował pewną teorię. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chester43 2451 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) widzisz różnicę? Nie widzę różnicy, ponieważ poruszona została kwestia osoby kupującej, a nie zakupionego przedmiotu. koniec OT Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem to jedna z największych bolączek XXI wieku. Dobranoc Edytowane 30 Stycznia 2016 przez chester43 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 koniec OT Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Trzeba będzie stworzyć oddzielne pare wątków : 1) "Na co przepuściłeś pieniądze" (koncerty, plomby, hydraulika, bilety do kina) 2) "Co ostatnio kupiłeś ver. Master Chef" 3) "Co ostatnio kupiłeś Lite" (baton, sok, piwo. Zakupy do 10zł) 4) "Co ostatnio kupiłeś ver. mandaty, bilety i paliwo" 5) "Pochwal się zakupami bliskich" 6) "Pochwal się zakupionymi grami na bundle, steam, origin itp" (gdzie 50 osób pod rząd wstawia tego samego screena z tymi samymi grami bo są za parę dolarów w tym dniu/tygodniu) 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Karol1701 2379 Napisano 30 Stycznia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 A mnie bardziej boli to, że nie chce się niektórym czekać aż produkt do nich dotrze i walą zdjęcia z sieci - ubrania na manekinach, te same grafiki telefonów, lapków itd. I jeszcze żeby zechcieli cyknąć fotę jak to już dotrze (mam gdzieś, czy ktoś dwa razy dostanie repa za to samo, czy nawet trzy), ale nie... na tym się kończy. I ja już nie wiem, może ktoś kupił plakat/obrazek z butami na białym tle, czy z kurtką i z jakimś gościem, a nie sam produkt. Dlatego doceniam, że komuś się chce strzelić fotkę, choćby butelki piwa, czy wcześniej wspomnianego batona, a nie wkleja mi plakatu z pudłem batonów. 18 Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zaistę to też ważny temat do poruszenia! Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 I tu się z Wami zgodzę. Pics or it didn't happen Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Spokój bo zadzwonię po policje! Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dadulek 9363 Napisano 30 Stycznia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nie widzę różnicy Postaram Ci się to wytłumaczyć jak nauczycielka dzieciom w szkole specjalnej ile to jest 2+2... Jeśli ja z moją narzeczoną kupimy sobie zmywarkę i zamieścimy tutaj swoje zdjęcie to: 1) jest to nasze, wspólne i SAMI ją kupiliśmy; 2) mam to na co dzień w domu; 3) jestem głównym (albo i jedynym) użytkowaniem owej zmywaki; 4) za pkt. 3 moje doświadczenia z tym sprzętem rosną, mogę się o nim wypowiedzieć, serwisuję go, naprawiam, widzę czy dobrze spełnia swoją funkcję; 5) jeśli owa zmywarka będzie dobra, będę mógł ją polecić, a osoba która owe polecenie odstania, będzie widziała, że sprzęt posiadam i mogę się wypowiedzieć; 6) jeśli zmywarka będzie chińskim badziewiem i ktoś ją kupi, rzetelnie będę mógł powiedzieć "odsyłaj to". Dlaczego? Bo mam DZIENNY kontakt z tym urządzeniem. A teraz zadanie domowe, pokaż mi różnice między kupieniem samemu (bądź z małżonkiem/ą, partnerem/ką, narzeczonym/ną) zmywarki, a kupnem roweru przez dziadka... Od kiedy twarz nowo narodzonego dziecka kwalifikuje się do tego tematu? Widać mama tak bardzo nie kocha... Osobiście mam wrażenie, że przeglądarki na strony startowe powinny mieć ustawiony test IQ/psychologiczny i ewentualnie przerywać połączenie. 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Salog 800 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Spokój dziewczynki ! Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nie widzę różnicy, ponieważ poruszona została kwestia osoby kupującej, a nie zakupionego przedmiotu. Postaram Ci się to wytłumaczyć jak nauczycielka dzieciom w szkole specjalnej ile to jest 2+2... Jeśli ja z moją narzeczoną kupimy sobie zmywarkę i zamieścimy tutaj swoje zdjęcie to: 1) jest to nasze, wspólne i SAMI ją kupiliśmy; Cytuj Link to post Share on other sites
chester43 2451 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Postaram Ci się to wytłumaczyć jak nauczycielka dzieciom w szkole specjalnej ile to jest 2+2... Jeśli ja z moją narzeczoną kupimy sobie zmywarkę i zamieścimy tutaj swoje zdjęcie to: 1) jest to nasze, wspólne i SAMI ją kupiliśmy; 2) mam to na co dzień w domu; 3) jestem głównym (albo i jedynym) użytkowaniem owej zmywaki; 4) za pkt. 3 moje doświadczenia z tym sprzętem rosną, mogę się o nim wypowiedzieć, serwisuję go, naprawiam, widzę czy dobrze spełnia swoją funkcję; 5) jeśli owa zmywarka będzie dobra, będę mógł ją polecić, a osoba która owe polecenie odstania, będzie widziała, że sprzęt posiadam i mogę się wypowiedzieć; 6) jeśli zmywarka będzie chińskim badziewiem i ktoś ją kupi, rzetelnie będę mógł powiedzieć "odsyłaj to". Dlaczego? Bo mam DZIENNY kontakt z tym urządzeniem. Jeśli auto kupili jej rodzice to 5. z 6. punktów (poza 1.) również się zgadza. A do szkoły specjalnej troski... albo już nieważne. Serio nie widzisz różnicy między moim, własnym, prywatnym, a tatusia? Poczekaj, skończysz szkołę, pójdziesz do pracy to pojmiesz... Serio, będziesz mnie atakował na literki? I to dość nieumiejętnie. Pozdrawiam, mimo wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Serio nie widzisz różnicy między moim, własnym, prywatnym, a tatusiowym? Poczekaj, skończysz szkołę, pójdziesz do pracy kupisz za własne to pojmiesz... 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Ok. Samochód kupili moi rodzice, ja się nie dokładałam. Ale po zrobieniu prawka zapewne przez jakiś czas będe z tego samochodu od czasu do czasu również korzystać, póki nie kupię własnych 4 kółek. A skoro kupili go MOI rodzice to w jakiejś części ten samochód należy również do mnie. To nie powinnam wstawiać tutaj fotki samochodu ? W ogóle nie rozumiem po co to oburzenie ze strony niektórych osób, bo nie takie rzeczy tutaj już wstawiano i nikt nie robił problemów... A sami przyznajcie mi rację, że fotka auta w tym temacie dość często jest publikowana. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
chester43 2451 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zielony kolor może więcej, niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zaraz zaraz, jak tata se kupił nowy TV do domu to jest też to mój TV? Fajnie zaraz mu o tym powiem, nie muszę wywalać kasy na własny, tylko sobie wezmę od niego z salonu Żeby być dokładnym w każdym calu: A sami przyznajcie mi rację, że fotka auta w tym temacie dość często jest publikowana. Tak, jak ktoś SOBIE kupi to wstawia. Zielony kolor może więcej, niestety. Ocho zaczyna się ubolewanie starego usera z 6 postami, który 90% "wkładu" ma w dziale o ostatnich zakupach, nad niesprawiedliwością świata i tyranią moderacji. Nudne, stare, przerabiane, nieciekawe, passé. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Naprawdę, wstawiając tutaj to zdjęcie nie spodziewałam się, że komuś się to nie spodoba. Że nie za moje pieniądze a wstawiłam.... Jest to chyba serio pierwsza rzecz, którą pozwoliłam sobie wkleić tutaj nie płacąc za nią... Niektórzy powinni się zastanowić za co tak naprawdę mają "pretensje", bo nawet nie wiem jak to nazwać... Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kornela95 Cytuj Link to post Share on other sites
chester43 2451 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 tata se kupił Ocho Gdybym pisał w taki sposób, to raczej nie miałbym tyle postów co ty. W dodatku jestem nowym użytkownikiem, ale zdążyłem już zauważyć, że nie pierwszy raz masz do kogoś jakieś uprzedzenia. Miłego weekendu, bez odbioru. : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty spider_1987 5488 Napisano 30 Stycznia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Ja to po prostu widzę tak: skoro temat brzmi "Co ostatnio kupiliście" to niech wpisy odnośnie zakupów będą dokonane przez autorów tychże zakupów. Nie kupiłem czegoś to nie wklejam foty i nie mówię, że jednak kupiłem. Rozumiecie? 10 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Naprawdę, wstawiając tutaj to zdjęcie nie spodziewałam się, że komuś się to nie spodoba. nie bierz tego do siebie, ten Golf najwyraźniej przegiął czyjąś pałę goryczy, a z tematu zrobił się śmietnik, to swoją drogą 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ja to po prostu widzę tak: Nie kupiłem czegoś to nie wklejam foty i nie mówię, że jednak kupiłem. A czy ja napisałam, że JA kupiłam ten samochód ? Napisałam, że rodzice kupili i zapłacili z własnej kieszeni. A, że rodzice to rodzina, to samochód wspólny to zdjęcie wstawiłam. Dziękuję za dyskusję. To wszystko z mojej strony. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kornela95 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Komuna wraca? xD Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 A czy ja napisałam, że JA kupiłam ten samochód ? że rodzice kupili i zapłacil Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ja lubię ten temat ze względu na możliwość wymiany doświadczeń, z początku były tu głównie posty dotyczące hardware i można było się dzielić wrażeniami, z czasem rozbudowało się to o inną elektronikę, a potem i ponad to, do różnych ciekawych kupionych rzeczy z wszelakich kategorii Dobrze to ująłeś. + Ale nie potrzebnie na dziewczynę zrzucili się. Rozumiem nie za swoją kasę kupiła. Ale na pewno się odwdzięczy rodzicom. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez droid Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts