mICh@eL 335 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nie wiem czy w regulaminie jest zapis o sygnaturze i jej limitach szymon ma już u mnie bana na sygę Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dobra, dobra już poprawiłem Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 A teraz mi powiedzcie jak odbanować sygę Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 1. Wejdź w profil 2. Kliknij "Edytuj profil" 3. Kliknij w zakładkę "Ignorowani użytkownicy" Brawo teraz możesz odblokować daną sygnaturkę, posty użytkownika czy wszystko na raz usuwając go z listy ignorowanych. Mam nadzieję, że instrukcja obsługi Ci się spodobała kocur :menda: Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Lub prostsza metoda http://screenshooter.net/data/uploads/ry/yt/boxo.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Też tak można Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Niewdzięczni Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Myślicie, że nie zrobiłem tego przed waszymi marnymi instrukcjami? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Koledzy chcą pomóc, a ty tak się odwdzięczasz. Będziesz czegoś chciał zwiodczały pręciuchu :menda: Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Co za zapchlony, brudny kocur ;/ ja chce pomóc a ten mnie .... eh ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Kubuś masz kocimiętke Czas zabawić się z tym zapchleńcem EDIT: Funkcja "Automatycznie wykryj w mojej strefie czasowej, czas letni" nie działa. Chociaż, że jest teraz czas letni to BMK pokazuje czas zimowy. Jedynie działa funkcja "W mojej strefie jest czas letni". Edytowane 3 Września 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 1. No i starej skórki nie ma, a nowa wyświetla się tak w pewnych przeglądarkach: http://www.conowego.pl/forum/uploads/DANNY/inne/tymczas/bmk1.jpg 2. Jak się loguję na forum, to po komunikacie, "proszę czekać itd" przerzuca mnie automatycznie na potral oczywiście jako niezalogowany. Dodatkowe wejścia - czy błąd ? . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ad 1) Naciśnij ctrl na klawiaturze i kręć rolką myszy (kursor musi być w tym czasie 'na forum'). Pomogło? ad 2) Nie wiem. Ale poczekaj na Szybkiego, zapewne coś zaradzi. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 2. Jak się loguję na forum, to po komunikacie, "proszę czekać itd" przerzuca mnie automatycznie na potral oczywiście jako niezalogowany. Dodatkowe wejścia - czy błąd ?Nie mogę tego odtworzyć, to na pewno nie działanie celowe. 1. No i starej skórki nie ma, a nowa wyświetla się tak w pewnych przeglądarkach:Tak, stara została wyłączona, nie była rozwijana od ponad roku. A co do tego tła: http://img109.imageshack.us/img109/8832/leftl.png http://img221.imageshack.us/img221/5016/rightn.png http://img844.imageshack.us/img844/3055/downz.png http://img228.imageshack.us/img228/2015/editorz.png Kolejno: pomiar koloru na oryginalnym, pobranym przez przeglądarkę obrazku tła przy lewej, prawej i dolnej krawędzi, a także screen z edytora skórek i głównego pliku css. Także problem na pewno nie leży po stronie forum. Ściągnij obrazek, zapisz na dysku, otwórz w jakimś edytorze i porównaj czy również jest taki ciemny, ewentualnie zrób pomiar koloru na jednej z krawędzi Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Problem już zażegnany - wszystko wyświetla się jak trzeba. Dobra robota TS 8) ad.2 To może być wywołane przez lokalny cache -- sprawdzę to na spokojnie. E: 13.09 Niestety, bardzo często podczas logowania na forum zostaję najpierw przekierowany na stronę serwisu jako niezalogowany (kara jakaś dla mnie ) -- próbowałem już chyba wszystkiego, co można po stronie user'a. --------------------------------- Jest w "złote myśli", ale wkleję adminowi, niech się człowiek ucieszy bo pewnie nie widział DANNY__79 : (13 wrzesień 2012 - 00:26) o szczegóły pytaj TS'a, ale trzeba przyznać -- nie jest źle. Forum, jak forum, ale pasek na górze bardzo fajnie zrobił DANNY__79 : (13 wrzesień 2012 - 00:26) no i całość wreszcie komponuje się z serwisem, a o to chyba chodziło C r 0 w : (13 wrzesień 2012 - 00:27) No ja tam nie wiem może być, trochę niebiesko i idzie z bluescreenem pomylić, ale ogólnie git Edytowane 13 Września 2012 przez DANNY__79 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mówił już ktoś o tym, że po zalogowaniu na forum wyrzuca na stronę główną benchmarka i tym samym muszę spowrotem wracać i takie tam? Jest to trochę uciażliwe ;>. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18783 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 "Mówił już ktoś o tym, że... " Tak, pisał DANNY, dokładnie post nad Twoim Czytasz czasem posty poprzedzające Twoją wypowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Fajnie wiedzieć . Przeważnie czytam cały temat, ale nie zawierający kilka (lub kilkanaście) stron . Akurat post Dana nie przeczytałem, bo był zbyt długi i sądziłem że gada o du**e marynie . Przepraszam, mój błąd. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) nie przeczytałem, bo był zbyt długi i sądziłem że gada o du**e marynie czasem i tak się zdarza Akurat post Dana Dobrze, że nie Dany (czyt. tej Dany ), bo musiałbym dla pewności sprawdzić, czy wszystko jeszcze mam na miejscu E: 22.09.2012 Problem w przekierowywaniu podczas logowania na forum dotyczy jednej strony wstecz przeglądano ostatnio. Przeglądamy stronę A następnie wpisujemy adres forum bmk, logujemy się i wracamy do strony A (tak zachowuje się u mnie przeglądarka FFx64 i IE) Strona A musi się jednak zawierać w serwisie i forum bmk Edytowane 22 Września 2012 przez DANNY__79 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PJSPP 0 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Coś się stało z portalem. Od dwóch, trzech dni źle wyświetlają mi się artykuły - szczególnie widać to na komentarzach. Na głównym banerze nie mam też nazwy benchmark (a sam link, który pod nią był) wyświetla się w górnym prawym rogu (poza szerokością strony). Mam firefoxa 15.0.1 i wyłączony adblock. Podobnie mam na drugim komputerze (w pracy). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mam firefoxa 15.0.1 i wyłączony adblock. Podobnie mam na drugim komputerze (w pracy). no to sobie zrób porządek -- bo wyświetla się jak trzeba Cytuj Link to post Share on other sites
PJSPP 0 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 no to sobie zrób porządek -- bo wyświetla się jak trzeba Zrobiłem i nie pomogło. Za to pomogła deinstalacja i instalacja firefox'a Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Wystarczy wyczyścić cache przeglądarki albo ze dwa razy odświeżyć stronę, żeby się nadpisały Cytuj Link to post Share on other sites
MrAndy 14 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Czy są jakieś problemy ze zmianą hasła/maila na forum? W "Ustawieniach Forum" nie da się wejść "E-mail i hasło". Nic się nie dzieje po kliknięciu. Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kiedy w końcu wyeliminujecie ten problem z automatycznym przekierowywaniem z forum do głównej strony tuż po zalogowaniu? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts