Janke5 7 Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Ten sam problem. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 u mnie zaczęło działać, udało mi się właśnie zalogować. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 16 Maja 2020 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Ja dziś zauważyłam taki problem: przy próbie resetowania hasła [cóż, mam sklerozę i zapomniałam hasło, ale jak widać w końcu sobie przypomniałam] po wpisaniu adresu email i nazwy użytkownika i kliknięciu na przycisk Zresetuj hasło wywala błąd 500, że strona jest niedostępna. Cytuj Link to post Share on other sites
krankins 0 Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 ekhm ja mam problem z newsami nie mogę ich zaakceptować za 20 razem gdzieś dopiero zaskakuje ;/ no i nie ma różnicy jaka przeglądarka... Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Dlaczego ktoś usunął mi dziś post z OFFTOPICU? Edytowane 26 Czerwca 2020 przez JoJoPieniaczopulos Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Bo na tego typu tematy (polityczne) jest odpowiedni dział i dlatego to zostało usunięte. Edytowane 27 Czerwca 2020 przez adivxv Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 a mozna konkretnie i wprost. Jakiego typu tematy i jaki dział? Konkret poproszę bo nie wiem o co chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Czy można prosić o zmianę wyświetlających się reklam? Bo jakoś nie jestem zainteresowana samotnymi Azjatkami Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Bo na tego typu tematy (polityczne) jest odpowiedni dział i dlatego to zostało usunięte. dostane to konkretne info czy jednak wstyd się przyznać do cenzurowania bez powodu? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Czy tak trudno zrozumieć co napisałem powyżej ? Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 @BlackCoffe Czy jesteś jedyną użytkowniczką urządzeń z których się logujesz? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Tak, jestem ich jedyną użytkowniczką. Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Czy tak trudno zrozumieć co napisałem powyżej ? Edytowałeś post, nie napisałes od razu. A zatem. Od kiedy pisanie o kryzysie gospodarczym w Hiszpanii to polityka Od kiedy pisanie o już dawno nieaktywnych urzędasach korzystających z służbowych mieszkań to polityka No i dlaczego skoro jak twierdzisz, jest miejsce na polityke, to czemu strone wcześniej jest pół strony zasypane polityką bez reakcji? Na co ja sam zwróciłem uwagę. Fajna taka logika, taka nie za logiczna. Forum wymiera, traktujcie tak dalej użytkowników. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez JoJoPieniaczopulos Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Tak, jestem ich jedyną użytkowniczką.Te reklamy bazują na tym jakie dane zgromadzi Google. O tym co się kupuje, czego się szuka, co się przegląda. Zapewne niekiedy pokazują się brednie, ale z doświadczenia nic nie powiem - od lat nie przeglądam internetu bez blokerów reklam. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez 40rozbojnik Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 W kompie mam uBlock Origin, na tel nie mam. Podejrzewam, że to faktycznie może to być efekt tego, że Google nie wie co lubię i podsyła mi cokolwiek. Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 W androidzie ustawia sie czy reklamy mają bazować na zebranych danych czy mają być losowe 3 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 W kompie mam uBlock Origin, na tel nie mam. Podejrzewam, że to faktycznie może to być efekt tego, że Google nie wie co lubię i podsyła mi cokolwiek. Jeśli android to możesz sobie zainstalować Firefoxa i normalnie ublocka do niej. Albo jeszcze lepiej root + AdAway 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Podejrzewam właśnie, że to wina tego, że nie pozwoliłam się profilować z reklamami. Mam przeglądarkę Chrome i na telefonie i na tablecie, tabletu na razie nie mogę zrootować. Cytuj Link to post Share on other sites
JoJoPieniaczopulos 49 Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Bo na tego typu tematy (polityczne) jest odpowiedni dział i dlatego to zostało usunięte. XD http://forum.benchmark.pl/topic/1877-offtopic-rozmowy-na-ka%C5%BCdy-temat/page-1883?do=findComment&comment=2701565 fikoły lgogczine by uzasadnić kasacje postów niepolitycznych i zostawić wpisy polityczne. Seems Legit. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Jak ktoś wrzuca gify to jeszcze w niepisanej zasadzie ignorujemy, żeby tylko to się nie przerodziło w dyskusję. A jeśli takowa jest to zgłaszać i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2185 Napisano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Można wysłać przez przypadek 2 razy albo więcej ten sam post, zwłaszcza na smartfonie, widzę też że nie raz są zdublowane takie same tematy przydałby się jakaś blokada żeby user nie mógł np w ciągu 30 sekund 2 razy wysłać posta 1 Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty 1 Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ktoś dostał informację o wycieku danych?: https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/wyciek-danych-uzytkownikow-serwisu-benchmark-pl/ Nie wiem, czy ktoś już zgłosił złamanie rodo. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Sprawdź adres mailowy, który podałeś przy rejestracji konta, tam przyszedł mail z informacją o tym. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 @@qwerty, Były newsy na głównej stronie, tam masz wszystko opisane. https://www.benchmark.pl/aktualnosci/wlamanie-do-bazy-benchmark-pl-wyciekla-lista.html no i same hasze haseł to nie dane osobowe... Ja maila z informacją o tym dostałem 29 sierpnia, choć dowiedziałem się dzień wcześniej z innego źródła. Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty 1 Napisano 11 Września 2020 Udostępnij Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Na razie nigdzie nie natrafiliśmy na szerszy zbiór danych zawierający na przykład loginy czy adresy e-mail. Należy jednak przypuszczać, że taki zbiór znajduje się w rękach przestępców – mało kto kradnie same hasze haseł. 1. E-mail to dana osobowa. 2. Nie dostałem żadnego e-maila od benchmark (tak samo z tego beznadziejnego forum). 3. Nie czytam benchmark.pl 4. Hasła powinny być natychmiast wszystkim zresetowane, a nie admini siedzą i dłubią w nosie. Edytowane 11 Września 2020 przez qwerty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts