Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

W dniu 26.02.2022 o 14:34, marik81 napisał:

No coś w tym jest.7487f4320f5263e47229764c3e2caa0f.jpg

Tu masz słońce : 

274891216_1829402337450170_8787653121681

https://streamable.com/8c5qjx

A teraz znajdź różnicę między propagandą o tym, że tylko kobiety i dzieci uciekają a rzeczywistością. :sciana:

I już ucz się Koranu na pamięć - bo będzie grubo - ale wstawisz se flagę Ukrainy na fejsie do zdjęcia i będzie dobrze.:sciana:

I już ucz się Koranu na pamięć - bo będzie grubo - ale wstawisz se flagę Ukrainy na fejsie do zdjęcia i będzie dobrze.

No i zmartwie Cię. Z flagą będzie problem, nie mam fejsa.

Widzę, że umieściłeś to zdjęcie w drugim wątku, więc odpowiem tam.

Teraz, marik81 napisał:

Też widziałem te zdjęcia, nie mam pojęcia dlaczego nasi ich przepuścili.
Wczoraj czytałem, że grom z tych co szturmowali granicę na Białorusi teraz załapie się z Ukraińcami.
To co powiem będzie niepopularne ale takich właśnie "śniadych" powinno się zatrzymywać na granicy dla wyjaśnienia ich pochodzenia a przez ten czas powinni być w specjalnych ośrodkach.
Owszem może się zdarzyć, że są legalnie ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć patrząc na to co się niedawno działo na Białorusi.

No i zmartwie Cię. Z flagą będzie problem, nie mam fejsa.emoji16.png

1). Dokładnie - ale nawet kobiety z dziećmi bym "spisał" profilaktycznie, a takich jak na filmie umieścił w ośrodkach dla uchodźców celem "zweryfikowania". 

Ale mówi się cóż - i tak nikt przy zdrowych zmysłach nie chce się tu osiedlić bo socjal mały i w ogóle - do Niemiec chcą - ja bym podstawił im autobusy i odwiózł pod granicę niemiecką.:D

2). Szkoda, że nie masz "pejsa".

1 minutę temu, BlackCoffe napisał:

Mina kota, który to widział - bezcenna :P 

kot już nigdy nie był taki sam.:D

8 godzin temu, BlackCoffe napisał:

A i chyba Whiskasa też byś nie zjadł ;) 

Miałem kiedyś takiego znajomego, który lubił sobie popalać różne śmieszne specyfiki, bogate w tetrahydrokannabinol i inne takie. A po takim jaraniu zwykle łapała go faza pt. "zeżreć wszystko, co się uda znaleźć i będzie jadalne". Jak już całe zapasy "ludzkiego" żarcia wyczerpał, a dalej był głodny, to i karmę dla psa/kota potrafił opędzić :D Raz nawet jakąś zanęte na ryby zjadł, bo nic innego w zasięgu nie było, a do sklepu to w takim stanie raczej by nie trafił :D

Edytowane przez 030366
  • Lubię to 1
  • Haha 1