Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

W dniu 20.07.2021 o 21:08, BlackCoffe napisał:

foto

To trochę też jak dzisiaj z sexem.

Dzisiaj:

Dlaczego dziś nie będziemy się kochać?

Bo nie ogoliłam nóg, broszki, głowa mnie boli. Trzeba było wysłać mnie do spa, potem na kolację i teraz byśmy pili szampana.

Kiedyś:

Ruchamy się?

Spoko, wieczorem nie ma moich starcyh w domu.

---

QwBPMLC.gif

• Lubię to 1
  • Haha 4

Przypał jak nie wiem co jazda pod prąd. Zdarzały mi się rozmaite błędy za kółkiem, normalna rzecz nie ma osoby chyba, która nie popełnia żadnych błędów ale nigdy nie wjechałem pod prąd od ponad 18 lat jak mam pj.

To raczej nie tłumaczy, jazdy pod prąd nawet mimo zapewne wielkiego stresu. Trasę wielokrotnie na przestrzeni lat pomyliłem. Raz w Ursusie musiałem młotkiem zrzucać sztycę z prawym lusterkiem by wymanewrować miedzy znakami drogowymi bo przekazaczyłem :lol: zawrotkę w ciasnej uliczce 18 metrowym autobusem, nie polecam takich wrażeń. Reakcje pasażerów też bywają różne. Na 402 jak minąłem pętle :D i pojechałem pare kilometrów prosto to jeden pan podszedł i powiedział, że dobrze mi idzie i tutaj mogę się już zatrzymać ponieważ mieszka w tej okolicy i dzięki mnie nie będzie musiał pocinać na piechtę kilku kilometrów...a chciałem się go pytać gdzie mogę zawrócić.

• Lubię to 1
  • Haha 1

Ja tam się nie złoszczę jak kierowca bądź motorniczy się pomyli. Kiedyś jak wracałam z pracy to motorniczy 15 się pomylił i zamiast przy pl. Narutowicza skręcić w prawo na przystanek pojechał prosto a że za nim była 1 [czy 7] nie mógł zawrócić. Pamiętam, że jako jedyna z pasażerów zamiast być zdziwionym bądź kląć motorniczego, podeszłam i się go spytałam jak zamierza dalej jechać.

• Lubię to 2