FeX 6361 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Obrazki polityczne, zwłaszcza w dzisiejszej rzeczywistości, bywają najczęściej najzabawniejszymi rzeczami, jakie pojawiają się w sieci. Podkreśliłem najważniejsze 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 4 Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 @Nowaj Jesteś nauczycielem, robisz sobie fotki w szkole, wszyscy (chyba) wiedzą jak się nazywasz. Nie wiem czy powinieneś w taki sposób jak to czynisz manifestować publicznie swoje poglądy polityczne/ religijne. Wydawałoby się, że pewne "grupy zawodowe" powinny zachować umiar w kwestiach światopoglądowych. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Pewnie. Lepiej siedzieć cicho i udawać, że nic się nie dzieje, zwłaszcza z oświatą. To właśnie ludzie o określonym statusie mają obowiązek, aby nie dopuścić do tego, by ten kraj całkowicie zszedł na psy. Dlatego od kilkunastu lat jestem również działaczem społecznym. A swoich poglądów i pisania pod nazwiskiem nie bałem, ani nie wstydziłem się NIGDY i na pewno nie przestraszy mnie kurdupel z Żoliborza i jego naczelny cerber o kryptonimie Zero. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Zgadza się z Tobą, że bierność jest zła. Zgadzam się z Tobą, że w naszym kraju jest masa problemów. Nie powstrzymasz jednak wszelkich patologii wstawiając na forum x memów/ ciętych ripost itp. Jedyne co zrobisz, to wywołasz gównoburzę i tak się najczęściej dzieje. Startuj w wyborach do parlamentu, samorządowych itp. Wtedy będziesz miał realny wpływ na to co się dzieje dookoła. Chyba nie sądzisz, że wyzłośliwiając się na forum komputerowym na PiS czy KK cokolwiek zmienisz. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 samorządowych Taki mam plan. Nie w najbliższych, ale w kolejnych. cokolwiek zmienisz. Wystarczy, że kilka osób zreflektuje się i pójdzie na wybory, zamiast siedzieć w domu. Mejor, z którym wielokrotnie się kłóciłem, pisze ostatnio posty, pod którymi sam mógłbym się podpisać. Co do zachowania umiaru w kwestiach światopoglądowych - taki pogląd dominował w środowisku przez lata. Nauczyciele siedzieli cicho. Doprowadziło to do tego, że obecnie księża panoszą się po korytarzach i trzęsą dyrektorami placówek, a rządową ekspertką od Wychowania do życia w rodzinie jest baba, która uważa, że prezerwatywy powodują raka piersi. W roku 1990 krk dostał w oświacie nie palec, ale całą rękę. Obecnie urwał drugą i wziął się za korpus. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 To nie mejor zmądrzał, tylko sytuacja na arenie politycznej jest aż nadto klarowna 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Nie psuj mojego samopoczucia Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 http://gry.onet.pl/gronet-542-nowy-biznes-ojca-rydzyka-i-niezwykla-rekawica/4lynss 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 rządową ekspertką od Wychowania do życia w rodzinie jest baba, która uważa, że prezerwatywy powodują raka piersi Nie porwałbym się na taką tezę. Cytat słów tejże Pani : "Somatyczne skutki antykoncepcji mechanicznej czyli prezerwatyw, kapturków to jest niedokrwienie śluzówki, odczyn zapalny, odleżyny, krwawienia, zmniejszenie doznań seksualnych. Na bardzo ciekawą rzecz zwrócił uwagę dr Matyjek, który wskazał na dolegliwości kobiety wynikające z pozbawienia jej dobroczynnego działania nasienia, a więc zastosowanie prezerwatywy czy zastosowanie stosunku przerywanego To jest próba przechytrzenia fizjologi i niestety u kobiet pojawiają się komplikacje z powodu tego niepełnego współżycia, ze względu na to, że tego nasienia po prostu brak. Brak jego działania mechanicznego, termicznego i biochemicznego. Także różnego rodzaju stany zapalne u kobiet występują. Także od strony psychologicznej, nawet kwestia oziębłości płciowej. Od strony medycznej także Matyjek pisze, że w literaturze znalazł doniesienia o 4,5 raza częstszym raku piersi u osób stosujących prezerwatywy lub stosunek przerywany, czyli pozbawionych tego oddziaływania plemników na organizm kobiety" Choć fakt faktem w tej kwestii (Wdżwr) moim zdaniem ładują się tam gdzie nie trzeba. Co do zachowania umiaru w kwestiach światopoglądowych - taki pogląd dominował w środowisku przez lata. Nauczyciele siedzieli cicho. Doprowadziło to do tego, że obecnie księża panoszą się po korytarzach i trzęsą dyrektorami placówek, a rządową ekspertką od Wychowania do życia w rodzinie jest baba, która uważa, że prezerwatywy powodują raka piersi. W roku 1990 krk dostał w oświacie nie palec, ale całą rękę. Obecnie urwał drugą i wziął się za korpus. U mnie w liceum był nauczyciel który ściągał krzyże w salach - wbrew woli uczniów. I na nic zdawały się wizyty u Pani dyrektor. Ktoś wpadł na pomysł , że kupi i uczniowie zawieszą. Tego już zdjąć nie mógł ale tylko dlatego , że nie było jego. Także nie w każdej szkole. Zależy kto ma większe wpływy u dyrektora. Nie mam pojęcia jak jest teraz ale najpewniej podobnie. Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Będę trzymał za Ciebie kciuki w wyborach jak się dostaniesz, to powiesz jak to wygląda od środka. Zgadzam się z Tobą co do diagnozy (w wielu przypadkach) - nie zgadzam się za to co do środków. W Polsce najskuteczniejszą bronią w walce o szeroko rozumiane "prawa", tudzież o zwrócenie na siebie uwagi jest palenie opon/ rozróby itp. Obawiam się, że inna aktywność może nie przynieść zamierzonego skutku, a do wyżej opisanych to nauczyciele raczej się nie nadają. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Pani: Ta "Pani" nie ma żadnego wykształcenia medycznego, powołuje się na podobne jej "autorytety", to zaś, co pisze, zostało w środowisku medycznym albo przemilczane albo określone, delikatnie mówiąc, jako kosmiczne brednie. powiesz jak to wygląda od środka. Jak już wspominałem, pochodzę z, jak na polskie warunki, w miarę zamożnej rodziny, najlepsza szkoła w mieście, dobre uczelnie itp. Znajomi, zarówno moi, jak i rodziców to nie sąsiad z naprzeciwka, ale właśnie byli wojewodowie, komendanci wojewódzcy, radni, prokuratorzy, ordynatorzy itd. (nie jest to w żadnym razie chwalenie się, stwierdzam jedynie fakt). Mniej więcej wiem już teraz jak to wygląda i wiem, że jest to miejsce (rada miasta) gdzie mógłbym coś zmienić. Czekam jedynie na rozwiązanie ciągnącej się już dość długo sprawy spadkowej, po którym to będę w zasadzie mógł w pełni poświęcić się polityce, nie biorąc za to złotówki i mając zapewniony dochód na odpowiednio wysokim poziomie, bez jakiejkolwiek możliwości posądzenia o korupcję. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Cytat samego siebie Choć fakt faktem w tej kwestii (Wdżwr) moim zdaniem ładują się tam gdzie nie trzeba. Mogę nawet dodać , że nie tylko w tej a w wielu. Ta "Pani Ok. Piszę w ramach ścisłości.Jak to: baba, która uważa, że prezerwatywy powodują raka piersi ma się do tego Od strony medycznej także Matyjek pisze, że w literaturze znalazł doniesienia o 4,5 raza częstszym raku piersi u osób stosujących prezerwatywy ? Niby detal - ale o ogromnym znaczeniu w skali codziennej lektury pismaków. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 http://sadmoment.com/wp-content/uploads/2014/01/K.-Vonnegut-Quote-On-Your-High-School-Class-Running-The-Country.jpg ma się do tego Matyjek to lekarz, działacz katolicki i były polityk skrajnej prawicy, który najchętniej zakazałby całej antykoncepcji, w swoich "naukowych" publikacjach pisze o "grzechu" i "leczeniu homoseksualizmu". Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Nadal nie rozumiesz? Pozwól że rozłożę na czynniki: Od strony medycznej także Matyjek pisze, że w literaturze znalazł doniesienia o 4,5 raza częstszym raku piersi u osób stosujących prezerwatywy 1.Matyjek pisze, 2. Matyjek pisze , że znalazł w literaturze doniesienia Nawet nie można po tym fragmencie stwierdzić czy Matyjek uważa to za 100% prawdę. A co dopiero ona. Tak, czepiam się. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Z punktu widzenia nauki cały "wykład" tej Pani, tak jak i brednie ktore wypisuje Matyjek to czysta, ideologicznie napędzana fikcja. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Matyjek pisze , że znalazł w literaturze doniesienia Yhm. Dla Matyjka literatura to Katechizm, Biblia i Gość Niedzielny. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Jeśli dla kogoś literaturą z której bez przetworzenia publikuje swoje rewelacje są manipulujące media to z Matyjkiem są więc siebie warci. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 1 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=vqOOnNw3cWw Edytowane 23 Grudnia 2016 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
luksio 10 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Okar, to Ty jesteś tym dobroczyńcą zza wielkiej wody co dał drugie 500 dla Szafy na Patronite ? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 3 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Na początku wywalałem tylko takich, którzy spamowwali jakimiś zaproszeniami do gier i aplikacji. Później kasowwałem idiotów. Dzisiejszy post, tak z rana, aby utwierdzićsię w przekonaniu, że spora część to debile. Oczywiście out. Niedługo na fejesie live stream z sypialni i fotki przedstawiające kształt porannej kupy.... Żenada. Nawet ja mam lepsze uda, Kappa http://i.imgur.com/ZbGkqm5.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sodium 176 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 https://youtu.be/I2j2-DqcPfM 8 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Fajna reklama, szkoda, że biedny nie mógł dosięgnąć łapkami do kółka Edytowane 23 Grudnia 2016 przez zielone_ciastko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts