dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To zawsze tworzy rogala u mnie 4 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dodo - 1:35 jak dla mnie the best 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Pracujecie w chmurze? http://images.tinypic.pl/i/00516/dga5pqxunecm.jpg No i coś jeszcze, aby smutno nie było http://pics.tinypic.pl/i/00516/oj9g92uwszm7.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Evo i antilag Wiesz co dobre 1:35 Rude są najlepsze (IYKWIM)! Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Ta, ale pełno skaz lakieru - zrozumiesz po kilku miesiącach. Mam od roku i jest gut, trzeba szanować telefon Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Kubuś73 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 trzeba szanować telefon Z telefonu trzeba dzwonić a nie czyścic, zmieniać screen protektory co 5min. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) zmieniać screen protektory co 5min. Masz trochę dziwne podejście do tematu szanowania telefonu @ down- jedno zdanie czasami wystarcza Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez natsu Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Masz trochę dziwne podejście do tematu szanowania telefonu Nie wiesz jakie mam podejście (chyba ze wiesz po jednym zdaniu). Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Masz trochę dziwne podejście do tematu szanowania telefonu A co tu szanować, ścierwo które co chwila dzwoni i zawraca człowiekowi du**ę. ... może nie będę więcej pisał bo się młodsza część użytkowników forum obrazi... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Mnie od zawsze uczono szacunku do tego co się ma (w tym się zawiera dbanie o różnego rodzaju sprzęty, nie tylko kompa) Też już skończę bo się starsza część użytkowników obrazu... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez natsu 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) To samo można powiedzieć o komputerze ścierwo na którym gramy i sprawdzamy poczte co tu szanować ps: niektórzy używaja telefonu do czegoś wiecej niz tylko dzwonienie dodo dzwonie, nie używam protektora, wytrę mokra szmatą raz na 2tygodnie Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Kubuś73 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak się ludzie przyzwyczaili do abonamentów, lansu telefonem, czy wymiany bo modne, bo trzeba, bo i tak się zepsuje (...) to nie dziwota, że już w te uśrednione dwa lata do wymiany wpisują także brak konieczności dbania o telefon.Ja jestem z tych, co o sprzęt dba i to bardzo, więc nawet 7 letni telefon wciąż wygląda dobrze, a co najważniejsze działa i robi do czego jest przeznaczony.@Kubuś, telefon to narzędzie do dzwonienia, smsowania, sprawdzenia maila (no bo już mamy nowoczesne czasy technologii)... ta nowa moda na zastępowanie tym całkowicie komunikacji międzyludzkiej, sprawdzania fejsbuka przy jedzeniu czy posiadówy w knajpie i grania podczas srania to rzecz niegodna wspominania, a zwłaszcza używania jako argumentu (Jeśli któreś z tych czynności miałeś na myśli) 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jesteś u lekarza, urzędzie czekasz w kolejce; jedziesz komunikacja miejska sprawdzasz sieć, odpowiadasz na emaile, piszesz ze znajomymi. Wole to niż siedzenie i gapienie się w sufit 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 O takie rzeczy trzeba dbać,choćby przy odsprzedaży,nikt nie chce zlochanego telefonu itp. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie chadzam do lekarzy, nie czekam w kolejkach (nie mam na to czasu) umawiam się na konkretne godziny), co to komunikacja miejska Telefony średnio u mnie wytrzymują 4~5 miesięcy, głównie ze względu na pracę jaką wykonuję I nie mam czasu na dbanie o tak przyziemny przedmiot jak telefon. Owszem ma spełniać swoje funkcje jak mail, pogoda, info ale bez przesady... Przenoszę to do OT 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Wole to niż siedzenie i gapienie się w sufit Nie wiem czy nie jesteś na to za młody ale próbowałeś książek ? Nie twierdze ze nie dbam o rzeczy (mam resoraki w piwnicy które dostałem pod choinkę jak bylem szczeniakiem, do niedawna miałem Commodore C64 w oryginalnym opakowaniu) nie będę przecież obchodził się z telefonem jak z jajkiem. Zauważyłem ze dzisiejsza młodzież prawie czci te telefony, mi telefon nie daje rozrywki a służy do pracy (jak innym młotek czy śrubokręt). 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie wiem czy nie jesteś na to za młody ale próbowałeś książek ? Próbowałem to nie dla mnie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 to nie dla mnie Współczuje Jak się ludzie przyzwyczaili do abonamentów, lansu telefonem, czy wymiany bo modne, bo trzeba, bo i tak się zepsuje (...) to nie dziwota, że już w te uśrednione dwa lata do wymiany wpisują także brak konieczności dbania o telefon. Mam nadzieje ze nie kierowałeś tej wypowiedzi w moim kierunku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie dodo, ogólnie mówię, choć i tak nie objąłem innych sytuacji/punktów widzenia. Telefon prywatny a telefon jako pomoc/narzędzie do pracy to też dwie różne rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Mój telefon służy do pracy, czasami się zastanawiam ile biedactwo danych przetwarza. bardzo często przesyłam i odbieram projekty/korekty przez telefon w aucie. Przerzucam dalej. Do tego w pracy non stop ktoś dzwoni, a wieczorem w domu jakieś popierdółki, FB, forum, spotify. Wsio na fajfonie. A mimo to, nadal wygląda bardzo przyzwoicie. Po prostu traktuję to jako swoją rzecz, a o swoje rzeczy dbam. Małża moja, ma wszystko u.ebane, usyfione, porysowane. Nie tak dawno wygrzebywałem zupkę dziecka z głośniczków. Telefonu używa 5 razy mniej intensywnie niż ja, a wygląda jak po wojnie. Wyjątek to ostatni, od nowości zakupiony kondom + bumper. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Małża moja, ma wszystko u.ebane, usyfione, porysowane. Nie tak dawno wygrzebywałem zupkę dziecka z głośniczków. Telefonu używa 5 razy mniej intensywnie niż ja, a wygląda jak po wojnie. Wyjątek to ostatni, od nowości zakupiony kondom + bumper. jak Moja ...Moj telefon po 4 mieisacach jak nowy z pudełka a jej jakby służył do nakładania gładzi na ścinę oraz smarowania kanapek masłem... o trzymaniu go w torebce z kluczami, lakierami, czekoladami i innymi asortymentami mało potrzebnymi nie wspomnę gdyż wygląda przez to jakby nim heblowała deski 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 http://i.imgur.com/V59ornk.jpg 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 he he http://files.tinypic.pl/i/00516/cmm2f3fupp41.jpg aaaaa, nevermind Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 http://i.imgur.com/oOYUcxE.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts